Gość: figa IP: *.chello.pl 20.04.05, 18:07 Decyzja zapadła, od jutra przechodzę na głodóweczkę. Zobaczymy, jak się będę zmieniać z dnia na dzień... Chcę zrobić coś dla siebie, i mam co najważniejsze ochotę na głodóweczkę :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modlisshka Re: głodóweczka 20.04.05, 18:10 Ja wytrzymałam pięć dni i zemdlałam. Teraz jem , ale w małych ilościach. Codziennie ćwiczę i widać juz rezultaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: głodóweczka IP: *.chello.pl 20.04.05, 18:31 Modlisshko, czy to była Twoja pierwsza głodówka? Jeśli chodzi o mnie, to bedzie kolejna, nigdy nie zemdlałam, najgorzej czułam się pierwszego dnia, a rezultaty widziałam wręcz błyskawicznie. Znów mam ochotę na kilka oczyszczających dni, wierzę w ich moc. Na co dzień żyję zdrowo, więc nie będzie to jakiś szok dla mojego organizmu. Trzymaj się :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukująca Re: głodóweczka IP: *.chello.pl 20.04.05, 21:11 ja też chce zrzucic troche sadła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: głodóweczka IP: *.chello.pl 21.04.05, 08:27 Dziewczyny, zaczynam głodóweczkę, jestem pełna energii i wiary w jak najlepsze efekty :-) Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: głodóweczka 21.04.05, 10:00 poszukująca, ale w czasie kilkudniowej głodówki nie stracisz sadła, ew. wodę. a po głodówce organizm będzie 2 razy szybciej kumulował tłuszcz. głodówka ma raczej na celu oczyszczenie organizmu z toksyn, a nie schudnięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: głodóweczka IP: 80.51.249.* 21.04.05, 10:33 Serdecznie zniechecam do glodowki nim nie pozna sie zasad jej dzialania, procesu przebiegania....Głodowka rzadzi sie swoimi prawami, jesli sie je zna to mozna: i sie oczysicic i wyzdrowiec i schudnac...no ale trzeba je poznac.. jak nie to sa omdlenia [niebezpieczne zreszta...bo jak zemdleje sie w lazience np...hm?], pewne kryzysy ktore trzeba rozpoznac, czy sa to kryzysy ozdrowiencze, ktore po prostu sa czy as to tez kryzysy, kttore sa sygnalem aby zakonczyc juz głodówke... Sukces glodowki tkwi w duzym procencie w wyjsciu z tej glodowki, najczesciej sa tutaj popelniane bledy z powracaniem do niewalsciwej diety. Sama kiedys tak robilam, bo dopiero sie uczylam i uczylam sie na wlasnych bledach...a szkoda, bo skoro mozna uczyc sie na sukcesach inych,to lepiej z tego skorzystac... :-) Pozdrawiam Sandra GG: 19735 sandra@namyslow.com www.harmonny.pl Odpowiedz Link Zgłoś