Dodaj do ulubionych

Paweł Chmielik-laryngolog

10.11.12, 09:32
Witam
Czy ktos zna doktora, leczy/ł się u niego? Przyjmuje w Multimedice w Zielonce i pracuje w szpitalu na Litewskiej. Ja mam mieszane odczucia.
Czy ktoś może polecić dobrego laryngologa dla małego dziecka?
m.
Obserwuj wątek
    • owieczka1 Re: Paweł Chmielik-laryngolog 10.11.12, 10:23
      w okolicy nikogo nie polecam

je jeżdżę z dzieckiem do szpitala na Kasprzaka , do otolaryngologa dziecięcego , jak chcesz mogę ci podać namiary
      • madeleine28 Re: Paweł Chmielik-laryngolog 10.11.12, 11:09
        A czemu trafilas na Kasprzaka, tak podaj namiary prosze.
        mam problem, bo dziecko mialo dwukrotnie zapalenie uszu, antybiotyki nie pomogły, w szpitalu przecieli jej blone bebenkowa. Teraz chca jej jeszcze wkladac dreny do uszu plus usunac czesc migdalkow. Nie jestem do tego przekonana.
        madeleine28@gazeta.pl
        m.
    • cotelle24 Re: Paweł Chmielik-laryngolog 10.11.12, 15:00
      Moj synek chodzi do Multimedici ale do dr. Szamborskiego. Trafiliśmy najpierw do niego bo poleciła go logopeda że jest dobrym foniatrą. Jak do tej pory jesteśmy zadowoleni z pana doktora.

A co do dr. Chmielika to jest chyba syn lekarza który ponad 20 lat temu prostował mi przegrodę w nosie na litweskiej... 9 letniemu dziecku tak wyprostował że nadal jest krzywa. Potem się dowiedziałam że tak małemu dziecku nie prostuje się przegrody...

• khubix Re: Paweł Chmielik-laryngolog 11.11.12, 22:10
        A ja proponuje Szanownego Pana Doktora omijać szerokim łukiem trafiliśmy do tego wybitnego specjalisty z zapaleniem ucha synka i jego zalecania to witamina "C" !!!!!! Jak za 90 PLN za wizytę to oczekuje troszkę więcej niż tylko pseudonaukowego bełkotu. Mam nadzieję ,że jest lepszym stomatologiem niż laryngologiem....
    • omasta11 Re: Paweł Chmielik-laryngolog 10.11.12, 21:32
      ja byłam w przychodni w Kobyłce i bardzo sobie chwalę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka