Dodaj do ulubionych

Problemy z butkami?????

IP: *.* 07.05.02, 11:17
Drogie Emamy,Polecam gorąco sklepik z butami dla dzieci.Na I pietrze na ulicy Ruskiej ( vis-a-vis Rzezniczej) pod arkadami. Wchodzi się przez sklep z obuwiem włoskim.Pani baaaaardzo miła i cierpliwa jak anioł( sama ma małe dzieci)pomaga w doborze odpowiedniego rozmiaru, delikatnie przymierza butki. Asortyment?- Butki Bartek, Mrugała kapciuszki zdrowotne befado.Dodatkowo Pani sprowadza na zamówienie modele których nie ma w sklepie. Ja kupiłam u niej sandałki i trzewiczki Bartka troche ponad 80 zł za parę ( w Funny Kids te same 115 zł).Polecam Mamom które mają dość naburmuszonych Pań w sklepie.AnkaP.S. Wyprzedzam wszelkie posądzenia o kryptoreklamę ;-))Nie jest to moja rodzina ;-)))Nie otrzymałam żadnej zniżki;-)))Nic z tego nie mam...;-))Po prostu Pani ujęła mnie swoją łagodnością. A synuś ma wygodne butki ;-)))
Obserwuj wątek
    • Gość: Olka Re: Problemy z butkami????? IP: *.* 12.05.02, 19:10
      Potwierdzam, zajrzalam tam przypadkiem kilka tygodni temu i wyszlam oczarowana. Ceny, wybor, obsluga - rewelacja! Wreszcie znalazlam sklep na poziomie i nie bede miala problemow z obuciem synka. Rowniez nie jestem rodzina ani wspolniczka wlascicielki - po prostu - zadowolony klient najlepsza reklama!Rijke
    • Gość: Ewa_P Re: Problemy z butkami????? IP: *.* 15.05.02, 09:20
      A mój mąż wrócił wczoraj z zakupów z córką 10-letnią z pieknymi bucikami (dla niej) - rozmiar 34, a fason dziecięco-nastoletni, a nie jak dla dorosłej kobiety. I okazało sie, że kupili je też w tym sklepie i też bardzo chwalili tę panią. Ewa.
    • Gość: awrocka Re: Problemy z butkami??-a może kaloszki?? IP: *.* 14.06.02, 12:46
      To znowu ja.Chcę jeszcze dodac, ze teraz sa tam również do kupienia kaloszki - przydadza sie na te deszczowe dni. Kupiłam synusiowi malenkie, zółto-granatowe 20/21 (najmniejsze jakie do tej pory spotkalam w sklepach, zwykle są od 24/25 numeru)- są urocze ale niestety za male ( tak własnie kupuje się "na oko" i "na pamięć"- chlop na schwał hehehe). I jeszcze jedno. Wczoraj Pani wspomniała mi, że zamierzaja wprowadzic gimnastykę korekcyjną. Ponieważ zaglądam tam wracając z roboty to powiadomie Was jak cos sie wyklaruje. pozdrawiam Anka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka