Dodaj do ulubionych

dr Kukawczyńska

IP: *.e-wro.net.pl 27.11.06, 12:02
Potrzebuję opinii drugiego kardiologa dziecięcego, który zbada moje dziecko.
Gdyż do tego do którego chodziliśmy do tej pory nie mam zaufania. Słyszałam,
że świetnym kardiologiem dziecięcym jest dr Kukawczyńska. Wiem tylko, ze
pracuje w szpitalu na Kamińskiego. Ale czy ma jakiś swój gabinet? Może
prywatnie? Proszę o informacje.
Obserwuj wątek
    • polibius Re: dr Kukawczyńska 27.11.06, 13:04
      Witam. MOja córeczka miała wade serca. We Wrocławiu na typowe wizyty do dr
      Kukawczyńskiej, a jeśli jej nie było, to do Bułacika. Dr Kukawczyńska jest
      zdecydowanie polecana przez znanych mi pediatrów. NIe mam do niej żadnych
      zastrzeżeń, ale moja córeczka leczona i operowana była w Zabrzu. Jeśli masz
      pytania, to pisz na priva. Jeśli jesteś zainteresowana, to jutro podam Ci
      namiar na gabinet prywatny.
      POzdrawiam
      • zuzia.listopad Re: dr Kukawczyńska 06.12.06, 11:15
        Dr Kukawczynska jest znakomitym specjalista. Bylam u niej wraz z moja 2 tyg
        corcia. Przyjmuje na Biskupinie w przychodni lekarskiej ale oczywiscie
        przyjmuje prywatnie. Wizyta kosztuje 120zl. Bardzo polecam...
        • Gość: Magda Re: do zuzia.listopad IP: *.e-wro.net.pl 06.12.06, 21:01
          A czy mogłabyś podać dokładny adres ten przychodni? Byłabym ogromnie wdzięczna!
          Pozdrawiam
          • zuzia.listopad Re: do zuzia.listopad 07.12.06, 19:06
            Pani dr Kukawczunska przyjmuje w przychodni na Baskupinie na ul. Pautscha tel.
            601950925
            pozdrawiam
            • Gość: monia Re: do zuzia.listopad IP: 89.200.212.* 11.12.06, 19:04
              Bylam z dzieckiem u p. dr. Wizyta kosztuje 120zl.Denerwowalo mnie jedno,
              odbieranie telefonu podczas badania. Nie sklamie jak napisze, ze podczs 10
              miutowej wizyty p dr odebrala 5 telefonow. Wszyscy dzoniacy mowili, ze sie
              spoznia bo stoja w korku, mnie czekajacej dlugo na te wizyte i denerwujacej sie
              zdrowiem dziecka guzik ten korek obchodil.Wszyscy wiedza , ze Wrocek
              zakorkowany to niech wyjda odpowiedno wczesniej z domu i nie zawracaja glowy
              bzdurami podczas badania .
              • ania1241 Re: do zuzia.listopad 23.02.07, 10:13
                witam!nocóz nikt nie jest doskonały,ale potwoierdzam wczesniejsze opinie ,to
                dobry kardiolog dziecięcy i moge ja polecic w ciemno.leczyła i leczy nadal moje
                dziecko ,które jest po zapaleniu m.sercowego i jest prowadzony przez nia przez
                ponad 7 lat.jej diagnoza ,została otwierdzona prze lekarzy w Zabrzu.teraz moje
                dziecko ma 13 lat i od 4 lat juz nie musi brac leków i jest zywym ,uprawiającym
                sport nastolatkiem.pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka