aga333 02.12.06, 17:55 Czy któraś mama rodziła na Kamieńskiego? Możecie polecić jakąś położoną, która była przy Waszym porodzie i się sprawdziła? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
summerdays Re: Kamieńskiego - położna 03.12.06, 21:40 urodzilam w lutym kazda z poloznych na porodowce, z ktora mialam kontakt (a byly ich trzy zmiany) byla bardzo sympatyczna i pomocna Ostatecznie Synka na swiecie przywitala pani Anita Szymborska i polecam ja z calego serca! Odpowiedz Link Zgłoś
zolesia Re: Kamieńskiego - położna 04.12.06, 10:59 Domyslam sie, ze chcesz skorzystac z oplaconej poloznej, bo na Kaminskiego jest oficjalnie taka mozliwosc. Ja to zrobilam w maju i goraco polecam. "Wlasna" polozna przez caly porod to naprawde komfortowa sprawa. Ja rodzilam z pania Elą Ciesielska i serdecznie polecam. Porod sn, dosc trudny, bo okazalo sie ze synek ulozyl sie zla strona glowy. Ale dzieki p. Eli czulam sie bezpiecznie. Pani Ela prowadzila porod spokojnie, rzeczowo, doradzala pozycje i mialam do niej pelne zaufanie. ale szczerze mowiac slyszalam, ze na Kaminskiego wszystkie polozne sa mile :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aga333 Re: Kamieńskiego - położna 04.12.06, 16:25 Dziękuję za podpowiedzi. Faktycznie chcemy do porodu wynająć "własną" położną - dlatego zależy mi na opiniach mam, które rodziły na Kamieńskiego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
forgetit Re: Kamieńskiego - położna 04.12.06, 16:38 Rodziłam we wrześniu na Kamieńskiego, miałam dwie zmiany położnych i wszystkie panie były bardzo fajne, rzeczowe, miłe...Niestety nie pamiętam nazwiska żadnej z nich. Ale tam rzeczywiście chyba w ciemno można, bardzo fajne babki. Odpowiedz Link Zgłoś
aviance Re: Kamieńskiego - położna 05.12.06, 19:26 I jeszcze p. Basia Mucha bardzo ok. Odpowiedz Link Zgłoś
jooska2 Re: jooska2 07.12.06, 20:48 Wi-taj !!! Pamiętasz mnie ?? He he !! Tez sie niedawno interesowałam połozna z kamieńskiego... Jak ten czas leci. U mnie wszystko super- urodzialm bez polożnej,bo nie zdazyłam sie zdecydować.... pojechalam i urodziłam. Na szczescie byłam jedyna rodzącą i w dodatku super trafiłam(na 2 zmiany).pierwsza taka sobie ale druga suuuper. Mam śliczną córeczke, która niedawno skończyła 4 miesiące. Miałam z nia troche przeboje na początku ale juz wszystko ok. A co tam u Ciebie ?? Jak twoja córcia ?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
summerdays Re: jooska2 09.12.06, 18:57 Hej Jooska :) ja mam synka :))) u nas duzo zmian, ale to napisze do Ciebie na priv - jesli moge? :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
jooska2 Re: jooska2 19.12.06, 13:06 ups.. zapomniałam .. hehehe no alemoze juz i córcia w drodze ?? pisz pisz na priva czekam na wieści. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka555 Re: Kamieńskiego - położna 07.12.06, 11:39 rodziłam niedawno na Kamieńskiego, wcześniej leżałam też na patologii i muszę powiedzieć że jestem bardzo bardzo mile zaskoczona stosunkiem położnych do pacjentek, sympatyczne, pomocne, zawsze odpowiedziały na pytania, naprawdę super, a do porodu miałam wynajętą położną panią Irenę, jest taka możliwość poprzez fundację Odpowiedz Link Zgłoś
koruz Re: Kamieńskiego - położna 12.12.06, 21:12 Rodziłam w czerwcu br na Kamieńskiego. Nie miałam ustawionej położnej, ale podczas porodu opiekowała się mną p. Ewa Swat - wcześniej już wspomniana. "Złota" kobieta - spokojna, cierpliwa, dowcipna. To był mój drugi poród, gdyby pierwszy tak przebiegał to zupełnie miałabym inne nastawienie do porodów w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś