Dodaj do ulubionych

Kamieńskiego - położna

02.12.06, 17:55
Czy któraś mama rodziła na Kamieńskiego? Możecie polecić jakąś położoną, która
była przy Waszym porodzie i się sprawdziła?
Obserwuj wątek
    • summerdays Re: Kamieńskiego - położna 03.12.06, 21:40
      urodzilam w lutym
      kazda z poloznych na porodowce, z ktora mialam kontakt (a byly ich trzy zmiany)
      byla bardzo sympatyczna i pomocna

Ostatecznie Synka na swiecie przywitala pani Anita Szymborska i polecam ja z
      calego serca!
    • zolesia Re: Kamieńskiego - położna 04.12.06, 10:59
      Domyslam sie, ze chcesz skorzystac z oplaconej poloznej, bo na Kaminskiego jest
      oficjalnie taka mozliwosc. Ja to zrobilam w maju i goraco polecam. "Wlasna"
      polozna przez caly porod to naprawde komfortowa sprawa. Ja rodzilam z pania Elą
      Ciesielska i serdecznie polecam. Porod sn, dosc trudny, bo okazalo sie ze synek
      ulozyl sie zla strona glowy. Ale dzieki p. Eli czulam sie bezpiecznie. Pani Ela
      prowadzila porod spokojnie, rzeczowo, doradzala pozycje i mialam do niej pelne
      zaufanie. ale szczerze mowiac slyszalam, ze na Kaminskiego wszystkie polozne sa
      mile :-)
      • aga333 Re: Kamieńskiego - położna 04.12.06, 16:25
        Dziękuję za podpowiedzi. Faktycznie chcemy do porodu wynająć "własną" położną -
        dlatego zależy mi na opiniach mam, które rodziły na Kamieńskiego. Pozdrawiam
    • forgetit Re: Kamieńskiego - położna 04.12.06, 16:38
      Rodziłam we wrześniu na Kamieńskiego, miałam dwie zmiany położnych i wszystkie
      panie były bardzo fajne, rzeczowe, miłe...Niestety nie pamiętam nazwiska żadnej
      z nich. Ale tam rzeczywiście chyba w ciemno można, bardzo fajne babki.
    • aviance Re: Kamieńskiego - położna 05.12.06, 19:26
      I jeszcze p. Basia Mucha bardzo ok.
    • jooska2 Re: Kamieńskiego - położna 06.12.06, 11:38
      P.Ewa Swat
      • summerdays jooska2 07.12.06, 17:01
        co u Ciebie slychac?
        Pozdrawiam serdecznie!
        • jooska2 Re: jooska2 07.12.06, 20:48
          Wi-taj !!!
          Pamiętasz mnie ?? He he !!
          Tez sie niedawno interesowałam połozna z kamieńskiego... Jak ten czas leci.
          U mnie wszystko super- urodzialm bez polożnej,bo nie zdazyłam sie
          zdecydować.... pojechalam i urodziłam. Na szczescie byłam jedyna rodzącą i w
          dodatku super trafiłam(na 2 zmiany).pierwsza taka sobie ale druga suuuper.
          Mam śliczną córeczke, która niedawno skończyła 4 miesiące. Miałam z nia troche
          przeboje na początku ale juz wszystko ok.
          A co tam u Ciebie ?? Jak twoja córcia ??
          pozdrawiam
          • summerdays Re: jooska2 09.12.06, 18:57
            Hej Jooska :) ja mam synka :)))
            u nas duzo zmian, ale to napisze do Ciebie na priv - jesli moge? :)

Pozdrawiam!
            • jooska2 Re: jooska2 19.12.06, 13:06
              ups.. zapomniałam .. hehehe no alemoze juz i córcia w drodze ??
              pisz pisz na priva czekam na wieści.
              pozdrawiam
    • poziomka555 Re: Kamieńskiego - położna 07.12.06, 11:39
      rodziłam niedawno na Kamieńskiego, wcześniej leżałam też na patologii i muszę
      powiedzieć że jestem bardzo bardzo mile zaskoczona stosunkiem położnych do
      pacjentek, sympatyczne, pomocne, zawsze odpowiedziały na pytania, naprawdę
      super, a do porodu miałam wynajętą położną panią Irenę, jest taka możliwość
      poprzez fundację
    • koruz Re: Kamieńskiego - położna 12.12.06, 21:12
      Rodziłam w czerwcu br na Kamieńskiego. Nie miałam ustawionej położnej, ale
      podczas porodu opiekowała się mną p. Ewa Swat - wcześniej już
      wspomniana. "Złota" kobieta - spokojna, cierpliwa, dowcipna. To był mój drugi
      poród, gdyby pierwszy tak przebiegał to zupełnie miałabym inne nastawienie do
      porodów w ogóle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka