Dodaj do ulubionych

Poszukuję dobrego neurologa we Wrocławiu!

IP: *.* 14.10.02, 15:18
Tym razem szukam neurologa, który ostatecznie rozwieje moje obawy dotyczące nierównych źrenic u mojej córeczki. Okulistka poleciła mi p.Małgorzatę Pławiak z Kluczborskiej- może coś o niej słyszałyście, albo znacie innego neurologa, któremu ufacie... Pozdrawiam - Aga
Obserwuj wątek
    • Gość: PETRA Re: Poszukuję dobrego neurologa we Wrocławiu! IP: *.* 14.10.02, 15:30
      Cześć Aga, polecam Ci dr Ujmę-Czapską - podobno najlepszy specjalista w tej dziedzinie we Wrocławiu.Na mnie zrobiła super wrażenie i postawiła mojemu synkowi właściwą diagnozę (był zdrowy, a inny lekarz, powodowany chęciu zarobku, twierdził coś zupełnie innego).Dr Ujma- Czpaska jest świetną specjalistkę :DJeśli będziesz zainteresowana - napisz na priva, podam Ci adres i telefon (muszę poszukać).Pozdrawiam serdecznie,Petra
      • Gość: Marfelka Re: Poszukuję dobrego neurologa we Wrocławiu! IP: *.* 14.10.02, 21:25
        Cześć Aga,Podpisuję się obiema rękami pod tym co napisała Petra. Trzymam kciuki. PozdrawiamPat
        • Gość: Madi Re: Poszukuję dobrego neurologa we Wrocławiu! IP: *.* 20.10.02, 22:18
          Ja też bardzo polecam dr Ujme-Czapską. Leczyła mojego synka. Super lekarz z powołaniem. Najlepszy neurolog we Wrocławiu - ordynator neurologii na Traugutta.
          • Gość: aga26 Re: do Madi IP: *.* 20.10.02, 22:28
            Dzięki wielkie!!!Czy mogłabyś podać namiary na panią doktor?Długo trzeba czekać na wizytę?dzięki!Aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka