Dodaj do ulubionych

niemowlak basen Wrocław

IP: *.* 04.01.03, 21:59
Często pojawiają się pytania gdzie można chodzić z niemowlakiem na basen we Wrocławiu.Otóż są takie dwa miejsca:- na nowym basenie przy Stadionie Olimpijskim są zajęcia we wtorki lub piątki. Z panią Antoniak, kontakt kanton@pf.pl . Chodziliśmy tam od wrzesnia, 3 mies za 270 zł. Drogo!a dzisiaj Byliśmy z Pawłem pierwszy raz (10.5 m) na basenie w przychodni Pulsantis na Ostrowskiego. Cóż, warunki może nie te, ale za to bardziej kameralnie. Zajęcia prowadzi pani Beata Fariaszewska, kontakt fariaszka@wp.pl. Cena 90 zł za 6 wejść. Jeśli będą jakieś pytania, chętnie odpowiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: JoasiaP Re: niemowlak basen Wrocław IP: *.* 07.01.03, 10:53
      Jeśli ten post pisała mama Pawła z grupy wtorkowej, godz.15.00 to serdecznie pozdrawiam - mama Kubusia (dużego, ale też 10-cio miesiecznego).
    • Gość: beatkas Re: niemowlak basen Wrocław IP: *.* 07.01.03, 21:03
      Dzień dobry!!Mam półroczną córeczkę i od pewnego czasu myślimy o możliwości chodzenia z nią na basen. Nie wiedzieliśmy, że we Wrocławiu jest taka możliwość. Mam pytania:- ile musi mieć niemowlę, aby uczestniczyć w zajęciach?- jakie są warunki na basenie?- na czym polegają te zajęcia?- jakie jest odczucie dziecka i mamy?- czy warto uczestniczyć w tego typu zajęciach?Dziekuje za ewentualne informacje.Beata
      • Gość: polanka Re: niemowlak basen Wrocław IP: *.* 08.01.03, 20:33
        W obu miejscach przyjmują dzieci od 3 mies, czasami młodsze.Woda ma około 30 stopni, na Olimpijskim jest straszny tlok w szatni, w Pulsantisie trochę skromniej ale ciepło i na razie mniej ludzi. A wogóle zajrzyj tu i obejrzyj sobie zdjecia (nie z Wrocławia, ale u nas jest podobnie). To chyba odpowiesz sobie na pozostałe pytania :-)))http://www.dzieckook.pl/forum/read.php?f=1&i=40878&t=40878Pozdrawiam, spotkamy się?
    • Gość: wera6 Re: niemowlak basen Wrocław IP: *.* 12.01.03, 15:32
      mieszkamy na Różance.Mój bąbel ma prawie 4 miesiace.od kiedy mozemy chodzic na zajecia?
      • Gość: polanka Re: niemowlak basen Wrocław IP: *.* 12.01.03, 16:34
        Pani Fariaszewska przyjmuje dzieci od 4 miesiąca, a pani Antoniak chyba też, ale najlepiej napisz do nich, adresy podałam w pierwszym poście.
    • Gość: Anita.W Re: niemowlak basen Wrocław IP: *.* 19.01.03, 20:17
      Czy zajecia odbywaja sie w soboty? Mnie tylko interesuja soboty lub niedziele.
      • Gość: polanka Re: niemowlak basen Wrocław IP: *.* 23.01.03, 10:26
        My chodzimy właśnie w soboty do Pulsantisu, a czy w niedzielę są zajęcia to nie wiem. W pierwszym posciwe podałam kontakt do pani Fariaszewskiej, myślę, że odpowie Ci na wszystkie pytania.
    • Gość: mamaFilipa Re: niemowlak basen Wrocław IP: *.* 07.02.03, 11:04
      Słyszałam same pozytywne opinie na temat szkoły Pani Beaty, zajęcia w przychodni Pulsantis Na Ostrowskiego, miła admosfera, kameralnie, super wybieram się z Filipem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka