Gość: ima IP: *.* 20.03.03, 11:55 Proszę o informację, gdzie we Wrocławiu można kupić rozsądne cenowo mebelki dla 18 miesięcznego dziecka. Potrzebuję stolik i krzesełko.Pozdrawiamy wszystkie eMamy i eDziecimariOLA i Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ez Re: krzesełko i stolik dla malucha IP: *.* 20.03.03, 16:02 Na jaki wiek te mebelki i do jakiej ceny? Dla malucha można kupic mebelki w hurtowni ASKOT na Sztabowa 32 lub Krasińskiego. Ja mam KLUPŚ krzesełko Agnieszka III, która spokojnie starczy nawer dla 4-latka. Dla starszego dziecka jest chyba duży wybór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaz Re: krzesełko i stolik dla malucha IP: *.* 24.03.03, 21:51 Polecam mebelki z IKEI z serii Mamut. Są stabilne a jednocześnie lekkie. Do jak różnych zabaw, oprócz zwykłego siedzenia na krzesełku przy stoliku, mogą służyć pokazały mi dopiero moje maluchy.W IKEI są też inne stoliki z krzesełkami dla dzieci jeśli "mamuty" okazały by się nie w Twoim guście.Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia_ Re: krzesełko i stolik dla malucha IP: *.* 25.03.03, 10:41 W sobotę kupiłam mojej Natalce (9 miesięcy) wysokie krzesełko do karmienia (160 zł), które potem można przerobić na krzesełko i stolik. Będzie jej długo służyło, nawet gdy będzie miała 4-5 lat.Zakupu dokonałam w hurtowni "Bajka" na ul. Długosza.Ceny krzesełek od 50-200 złotych.PozdrawiamAsia mama Natalki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia_ Re: krzesełko i stolik dla malucha IP: *.* 25.03.03, 10:43 W sobotę kupiłam mojej Natalce (9 miesięcy) wysokie krzesełko do karmienia (160 zł), które potem można przerobić na krzesełko i stolik. Będzie jej długo służyło, nawet gdy będzie miała 4-5 lat.Zakupu dokonałam w hurtowni "Bajka" na ul. Długosza we Wrocławiu.Ceny krzesełek od 50-200 złotych.PozdrawiamAsia mama Natalki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ima Re: krzesełko i stolik dla malucha IP: *.* 27.03.03, 11:04 Dzięki, kupiłam stolik i krzesełko w IKEi. Dokładnie takie o jakie chodziło. Ania wysokie krzesełko od zawsze traktuje jak więzienie i tylko patrzy jak zwiać, a teraz ma pełną swobodę PozdrawiammariOLA Odpowiedz Link Zgłoś