Dodaj do ulubionych

chore zatoki i uszy-potrzebuje super laryngologa!

21.01.07, 00:32
Czy ktoś zna kompetentnego laryngologa, który leczy zatoki i chore uszy?
Strasznie mi dokuczają, chcę się ostatecznie uporać z problemem.

Dziękuję za wszystkie informacje :)
Obserwuj wątek
    • julinka601 Re: chore zatoki i uszy-potrzebuje super laryngol 21.01.07, 10:42
      Polecam dr.Macieja Przestalskiego /Klinika Laryngologiczna na
      ul.Chalubińskiego/.Prywatnie przyjmuje w DOLMEDzie na ul.Legnickiej,we wtorki i
      czwarti po południu.Koszt wizyty 60zl.
      Leczył mnie od sierpnia do listopada /zaniedbania wczesniejszych
      lekarzy/.Pierwszy lekarz ,który pofatygowal sie skontaktować z moja lekarka
      rodzinna w celu ustalenia wspólnego frontu dzialania,skuteczniejszej i
      trafniejszej diagnozy!
      Kompetetny,kontaktowy,z poczuciem humoru,dajacy sobie prawo do niewiedzenia
      wszystkiego ale poszukujacy i skuteczny/a to najważniejsze/
      Polecam
      • Gość: Majka dr Przestalski - nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 11:46
        dr Przestalski. Jeśli chodzi o mnie to z uporem maniaka leczył mnie
        antybiotykami. w okresie 3 miesięcy leczył mnie trzema antybiotykami. Gdy
        przepisał mi kurację na 7 tygodni (ciągiem) zbuntowałam się. Prywatny lekarz
        postawił swoją diagnozę ( zresztą zgodną z diagnozą lekarza rodzinnego), ale na
        leczenie prywatne nie było mnie stać i konieczne było skierowanie do szpitala
        na zabieg. Z tym dr Przestalski zgodzić się nie chciał i trwał przy swoim,
        zalecając tę koszmarną i długą kurację antybiotykami. Badanie endoskopowe
        rozwiało wątpliwości. Diagnoza rodzinnego i prywatnego była jak najbardziej
        trafna. Konieczny okazał się zabieg chirurgiczny i odpukać kilka lat jest
        spokój.
        Co do tego że z poczuciem humoru, to się zgadzam, ale z resztą niestety nie!
        • gabrielo1 Re: dr Przestalski - nie 31.05.07, 10:42
          Majka,
          napisz gdzie we Wrocławiu można zrobić badanie endoskopowe zatok przynosowych?
      • Gość: Majka Re: chore zatoki i uszy-potrzebuje super laryngol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 11:48
        I jeszcze jedno, Kilka lat temu przyjmował pan dr Przestalski w Dolmedzie
        prywatnie, ale też i na NFZ.
    • julinka601 Re: chore zatoki i uszy-potrzebuje super laryngol 21.01.07, 14:43
      Oczywiście dzielimy sie subiektywnymi doswiadczeniami i odczuciami.Ja wczesniej
      porzerobiłam co najmniej trzech laryngologów i kilku lekarzy innych
      specjalności.I nic...Natomiast dr Przestalski/zaufałam mu ,nie czekajac na
      cud/pomogł ,oczywiście nie za dotknięciem różdżki czarodziejskiej,trochę metoda
      wyklucznia kolejnych podejrzeń.
      Tylko na poczatku chodzilam do niego prywatnie.Potem leczyl mnie w przychodni
      przyklinicznej.Zatem nie jest typowym wyrwigroszem.W dalszym ciagu
      powtarzam,mam dużo szacunku dla niego.
    • Gość: szafirex Re: chore zatoki i uszy-potrzebuje super laryngol IP: *.korbank.pl 22.01.07, 00:23
      bardzo dziękuję za podpowiedź, poczekam jeszcze na kolejne rekomendacje, ale
      skoro ostatecznie Cię wyleczył to najlepsza wizytówka.

Może znacie jeszcze kogoś?
    • chaos_theory dr Przestalski - zdecydowanie tak 09.06.07, 13:25
      Ja również polecam dr Przestalskiego. W sumie lecze się laryngologicznie od
      przeszło 3 lat i jak na razie było tylko gorzej, dopóki nie trafiłem pod jego
      opiekę. Dopiero on postawił mi diagnozę(czego nie można powiedzieć o poprzednich
      lekarzach) - zatoki właśnie, która okazała się właściwa i od tego czasu powoli,
      ale konsekwentnie jest coraz lepiej. Wczesniej tylko "zaleczano" mnie
      antybiotykami, po skonczeniu ktorych infekcje od razu wracały. Takze dr
      Przestalskiego z czystym sumieniem mogę polecić tym bardziej, ze pomogl on
      rowniez znajomym mi osobom. Z kolei odradzam wizytę u dr Ewy Gul, ktora to po
      zabiegu (wykonywanym u niej PRYWATNIE) wycięcia migdałów potraktowała mnie jak
      hipochondryka, jak się potem okazało niesłusznie - były poważne powikłania,
      które zdiagnozował i wyleczył własnie dr Przestalski (tak do niego trafiłem),
      "sprzątając" tym samym po swojej, najwyraźniej niedouczonej, kolezance z branży.
      Pozdrawiam
      • Gość: ... Re: dr Przestalski - zdecydowanie tak IP: *.as.kn.pl 08.07.07, 13:17
        Dwadzieścia parę lat męczyły mnie chore zatoki. Od kilku lat przeczucie
        podpowiadało mi, że to grzyby zarosły moją jamę nosową. Potwierdziła to kuracja
        przeciwgrzybiczna zaordynowana przez ginekologa..., która pomogła w udrożnieniu
        nosa. Postanowiłam zaryzykować i wpakowałam na noc maść przeciwgrzybiczną do
        nosa...Rano jeszcze żyłam i świetnie oddychałam. Poza tym poprzez płukanie
        lekko usunęłam sporo nitkowatej wydzieliny. Wróciła "jasność" umysłu, poprawiła
        się pamięć.
        Wiele razy próbowałam sugerować lekarzom ten trop ale nikt nie chciał poważnie
        mnie potraktować. Od dwóch lat nie myślę już o operacji przegrody nosa -
        wyrzuciłam skierwanie do szpitala i często wracam do swoich eksperymentów..
        CZy ktoś z Was próbował takiego leczenia?
        • Gość: chaos_theory Re: dr Przestalski - zdecydowanie tak IP: *.171.16.18.crowley.pl 28.08.07, 12:34
          Możesz podać nazwę tej maści przeciwgrzybiczej? Byłbym zobowiązany, moich
          sugestii lekarze też nie chcą słuchać więc pozostaje mi działanie na własną rękę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka