czytajacygazety 07.03.07, 22:29 Szkoda,że nie w Katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lasart Borsuk spacerował nocą po Rynku we Wrocławiu 07.03.07, 22:29 Borsuk zwiastunem wiosny !!! No, no. Odpowiedz Link Zgłoś
ainka_in_love Re: Borsuk spacerował nocą po Rynku we Wrocławiu 07.03.07, 23:16 Eee tam borsuk... Ja raz we Wrocku widzialam szczura, takiego wielkiego wypasionego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: Borsuk spacerował nocą po Rynku we Wrocławiu IP: *.e-wro.net.pl 07.03.07, 23:18 Mamy szczury,łabędzie i kaczki (te normalne), niestety mamy też sroki co tak okropnie skrzeczą :) Odpowiedz Link Zgłoś
spark5719 Re: Borsuk spacerował nocą po Rynku we Wrocławiu 07.03.07, 23:55 Ja zastanawiam się poważnie, czy ten "biały pasek" aby rzeczywiście kończył się na głowie, czy też może biegł dalej aż do ogona, bo... no, sami wiecie, strach będzie chodzić po Świdnickiej ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivulspirit Re: Borsuk spacerował nocą po Rynku we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 01:57 trzeba było upolować dziada i na rosół Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitaimita Po zimie to raczej tłusty nie był IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 11:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega_borsuka Dutkiewicza chciał borsuk zobaczyć. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 08:59 Jak to on (Dutkiewicz) do późnych godzin nocnych pracuje dla dobra mieszkańców. Tak naszeszgo prezydenta to i już zwierzęta podziwjają!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek M. to nie Borsuk , tylko agent UB i szarej sieci IP: 80.54.200.* 08.03.07, 10:12 uciekał w przebraniu przed karzącą ręką Prawa i Sprawiedliwości!!!Pewnie skrył się an solnym we wiadomej gazecie wybiórczej! po tym jak stracił poparcie czerwonego, trockistowskiego kierownictwa ZOO! cholera, znowu zgubiłem te zielone pigułki.. Odpowiedz Link Zgłoś
pieterku Borsuk spacerował nocą po Rynku we Wrocławiu 07.03.07, 22:29 no i co z tego ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: pozdrowienia dla Borsuka:)! IP: 217.153.246.* 07.03.07, 22:32 przeciez juz dzieci w podstawowce sie o tym ucza ze borsuki buszuja po smietnikach i miastach Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus Re: pozdrowienia dla Borsuka:)! 07.03.07, 22:38 > przeciez juz dzieci w podstawowce sie o tym ucza ze borsuki buszuja po smietnik > ach i miastach w Polsce jak dotąd zwykle NIE BUSZUJĄ W ŚMIETNIKACH I MIASTACH. W Wielkiej Brytanii owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
kijwoko Re: pozdrowienia dla Borsuka:)! 08.03.07, 08:43 W Polsce przy smietnikach za duza konkurencja... to smutne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzień borsuka Re: pozdrowienia dla Borsuka:)! IP: *.radioalfa.pl 07.03.07, 23:15 Ciekawe czy widział swój cień :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: pozdrowienia dla Borsuka:)! IP: *.tpl.toronto.on.ca 07.03.07, 23:46 Czy widzial swoj cien? Mozliwe, ze tak. Ale w Pensynvalii wychodzi z jamy groundhog a to nie jest borsuk Odpowiedz Link Zgłoś
news101 Borsuk spacerował nocą po Rynku we Wrocławiu 07.03.07, 22:33 to na pewno agent, poczekajmy na konferencje prasowa Macierewicza a dowiemy sie calej prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Co by nie mówić o Macierewiczu 07.03.07, 23:44 to jednak skutecznie pozamiatał ubeków i szkodników ze służb wojskowych. Odpowiedz Link Zgłoś
spark5719 Re: Co by nie mówić o Macierewiczu 07.03.07, 23:58 Aha. Łącznie z samymi służbami - gratuluję idola-oszołoma. Poza tym - piszesz nie na temat, pomyliłeś wątki. -- PIS == Potwory i Spółka Przynajmniej we Wrocławiu Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Nie ja pierwszy 08.03.07, 00:02 spark5719 napisał: > Poza tym - piszesz nie na temat, pomyliłeś wątki. Nie ja pierwszy - sprowokowali mnie do tego wcześniej twoi kolesie - lewicowi kretyni, np. ten, któremu odpisałem powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
spark5719 Re: Nie ja pierwszy 08.03.07, 00:04 Nie ja pierwszy - sprowokowali mnie do tego wcześniej twoi kolesie - lewicowi > kretyni, np. ten, któremu odpisałem powyżej. Lewicowi kretyni to prędzej twoi kolesie, lechujarku. Odpowiedz Link Zgłoś
spark5719 Re: Nie ja pierwszy 08.03.07, 00:05 > Nie ja pierwszy - sprowokowali mnie do tego wcześniej twoi kolesie - lewicowi > kretyni, np. ten, któremu odpisałem powyżej. Lewicowi kretyni to twoi koledzy, lechujarku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslałer Re: Co by nie mówić o Macierewiczu IP: 195.116.32.* 08.03.07, 06:48 abstrachując od ujemnego ajkiu palanta któremu powyzej odpowiedziałeś - bardzo ci dziękuję za wytłumaczenie mi nazwy PiS jako potwory i spółka. Tego jeszce nie znałem. pozdrawiam ubawiony z samego ran Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Borsuk spacerował nocą po Rynku we Wrocławiu 07.03.07, 22:40 Rany, myślałam, że Wrocław to trochę większe miasto ;)))) (Nie zlinczujcie mnie, wygłupiam się - lepszy jeden borsuk niż...) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Borsuk spacerował nocą po Rynku we Wrocławiu 07.03.07, 23:11 nessie-jp napisała: > Rany, myślałam, że Wrocław to trochę większe miasto ;)))) > > (Nie zlinczujcie mnie, wygłupiam się - lepszy jeden borsuk niż...) Ani myślę Cię linczować. Uważam, że tylko można nam (jestem wrocławianką) pozazdrościć czystego środowiska, w którym chcą żyć dzikie zwierzęta.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowo Re: Borsuk spacerował nocą po Rynku we Wrocławiu IP: 62.29.136.* 08.03.07, 00:10 My, tu w Warszawie (największe i najważniejsze miasto w Polsce albo i na świecie), też mamy dzikie zwierzęta. Kaczki, bardzo niebezpieczne. A borsuków kochanieńka to mamy tyle, że je trzeba miotłą z każdego kąta wyganiać. Mieliśmy też lwa, ale go zamknęli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslałer Re: Borsuk spacerował nocą po Rynku we Wrocławiu IP: 195.116.32.* 08.03.07, 06:50 nie bądźmy szowinistami, koleżanko. W warszawie niby gorsze powietrze, a popatrz jakich rozmiaró kaczki żyją. A te nasze taki emikrusie w tej fosie kwa... kwa...kwa... oj, rozpłakałem się((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: | Re: Borsuk spacerował nocą po Rynku we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 23:30 > nie bądźmy szowinistami, koleżanko. W warszawie niby gorsze powietrze, a > popatrz jakich rozmiaró kaczki żyją. no wlasnie. jakich rozmiarow? Odpowiedz Link Zgłoś
innymacuser Ciekawe gdzie ma norę? 07.03.07, 22:41 No i niech uważa na ruch drogowy i przechodzi przez ulice tylko na zielonym świetle? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik W nocy są żółte pulsujące 07.03.07, 23:47 i co wtedy zrobi nasz bohater? Ano będzie się musiał stosować do ogólnych zasad ruchu - do znaków pionowych, a jak ich nie będzie, to do zasady pierwszeństwa z prawej. Odpowiedz Link Zgłoś
spark5719 Re: Ciekawe gdzie ma norę? 08.03.07, 00:00 Spokojnie, przyjechał nocnym autobusem z zoo i pewnie tą samą trasą wrócił ;-) (niestety na czas remontu tramwaje tam nie jeżdżą). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslałer Re: Ciekawe gdzie ma norę? IP: 195.116.32.* 08.03.07, 07:00 gdzie ma norę to nie wiem, ale wiem kto mu ją wykopał - WSI Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Borsuk spacerował nocą po Rynku we Wrocławiu 07.03.07, 22:51 w nocy ? w paski ? szedł sam ? a kto to sprawdził ? może było ich więcej ? może to szara sieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob Re: Borsuk spacerował nocą po Rynku we Wrocławiu IP: 88.156.80.* 07.03.07, 22:55 Nie TEN borsuk, to Borsuk z Ukladu, salonowy...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslałer Re: Borusewicz znaczy się. IP: 195.116.32.* 08.03.07, 07:01 wiesz co? Spie..j misiu, bo strasznie nudzisz. Idź pogadaj z pisuarem Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Spierda..laj to sobie mów do swoich z WSI 08.03.07, 16:51 ode mnie wara! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob Borsuk spacerował nocą po Rynku we Wrocławiu IP: 88.156.80.* 07.03.07, 22:52 Posuchal apeli wladz samorządowych i wrócil naiwniak... z Londynu. Trochę się tylko zdziwil, że tak tu pusto... Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Znudziło mu się zmywanie garów i wykształciuchone 07.03.07, 23:50 towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
bejrutek najlepszy smalec robi sie własnie z borsuka.. 07.03.07, 22:53 .. na zime borsuk odkłada tłuszcz w organizmie bardzo bogaty w składniki odżywcze, ktore pomagaja mu przetrwac zime...bardzo smaczny ten smalec i w dodatku ma właściwości lecznie, służy do wyrobów maści rozgrzewających... polowanie odbywa się w zimie, budzi sie go w czasie snu i jak wychodzi strzela mu sie w łeb... rzecz ohydna i smutna, w austrii jest na to bardzo mały, ale legalny limit odłowów... bardzo szybko wyczerpywany... smalec jest niezłym rarytasem... w Polsce pewnie wszystko odbywa sie bez kontroli, normlani mysliwi pewnie spokojnie sobie na niego kłusują... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdfa Re: najlepszy smalec robi sie własnie z borsuka.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.03.07, 23:11 głupi człowiek powinien sam sobie strzelić w łeb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grinpis dobre :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 23:00 a jakie borsuki są nieprawdziwe??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manwe Re: dobre :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.03.07, 23:12 nieprawdziwy byłby łże-borsuk. a ten był prawy i sprawiedliwy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Na pewno prawiejszy i sprawiedliwszy 07.03.07, 23:53 od tego Żółwia unijnego i wolnościowego. Odpowiedz Link Zgłoś
piast9 Nadużycie władzy! 07.03.07, 23:03 Co to, nie można w nocy chodzić po mieście? Dlaczego strażnicy chcieli go zatrzymać? Na jakiej podstawie, pytam się?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regiomal Bo był głodny i dlatego sie szlajał po ulicach... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 23:11 Globalne ocieplenie go wybudziło ze snu i o tej porze nie ma co jeść. Odpowiedz Link Zgłoś
bim41 Borsuk ważniejszy niż szczyt polsko-ukraiński 07.03.07, 23:12 Dla GW ważniejszy jest borsuk niz to , że w Płocku spotkał się Kaczor z Juszczenką w sprawie ropociągu bo na czołówce nie zamieściła o tym nawet wzmianki.Pokazuje to dobitnie, że w istocie GW to nie gazeta lecz struktura finansowo-polityczna żywotnie zainteresowana odsunięciem PIS od władzy za każdą cenę. Manipulacje jakie stosują GW TVN i inne partie medialno-finansowe są już widoczne gołym okiem dlatego wbrew usilnym działaniom mediów PIS nie traci wcale poparcia. Róbcie tak dalej a przyniesie to całkowicie odwrotny skutek, taki mianowicie , że gdy zdarzy się prawdziwa afera z udziałem np. PIS to nikt już wam nie uwierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manwe Re: Borsuk ważniejszy niż szczyt polsko-ukraiński IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.03.07, 23:16 to przerażające, że niektórzy nawet w śmiesznym newsie o borsuku zwiedzającym Wrocek widzą manipulacje i "szarą sieć". Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Re: Borsuk ważniejszy niż szczyt polsko-ukraiński 07.03.07, 23:29 ja tego nie widzę ja to czuję Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Nie pamiętasz jełopie, co napisałeś 4 min 07.03.07, 23:58 wcześniej? To ci przypominam: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=58640999&a=58643779 Lewicowi kretyni już tak mają, że oskarżają innych o to co sami robią. Bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Chory jesteś IP: *.e-wro.net.pl 07.03.07, 23:17 1) w gazecie jest parę setek artykułów na różne tematy: i o polityce i o borsukach 2) ludzie maja tak bardzo dosyć polityki, że chętnie poczytają o borsuku w mieście 3) trzeba mieć obsesję żeby pod artykułem o zwierzakach pisać o polityce, kochasz kaczkę? poszukaj artykułu o kaczkach, ten artykuł jest o borsukach 4) lecz się, może jeszcze nie jest za późno Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Re: Chory jesteś 07.03.07, 23:40 czekam na tę chwilę gdy forum będzie wypracowaniem na temat Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Sowieta jesteś 08.03.07, 00:07 Gość portalu: Jonek napisał(a): > 4) lecz się, może jeszcze nie jest za późno Zawsze poznaję człowieka z sowieckimi resentymentami po tym, że wysyła inaczej myślących do psychuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslałer Re: Borsuk ważniejszy niż szczyt polsko-ukraiński IP: 195.116.32.* 08.03.07, 07:03 po pierwsze - nie pij tyle. Tam był tylko jeden kaczor. 2. borsuk jest dzieckiem Anety K. i Leppera, więc jednak coś o kolaicji GW napisała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ads Borsuk spacerował nocą po Rynku we Wrocławiu IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 07.03.07, 23:13 a krowa po Warszawie. Ale informacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Warszawa ma gorzej IP: *.e-wro.net.pl 07.03.07, 23:19 Warszawa ma gorzej bo tam się dwie kaczki panoszą, współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Do garów baranie! 08.03.07, 00:08 Won do Londynu po murzynach zmywać! Odpowiedz Link Zgłoś
spark5719 Re: Do garów baranie! 08.03.07, 00:14 Zawsze znajdzie się na forum jakiś gamoń, który wesołą dyskusję próbuje za wszelką cenę zamienić w pyskówkę. Już wiemy, że jesteś spod znaku lechujarków, i to tych z najgorszymi manierami. A teraz zrób przysługę i odpuść sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Odpowiadam tylko takim jak tamten. 08.03.07, 01:05 Ilekroć ktoś będzie robił offtopicowe wrzutki atakujące rząd - tylekroć będę reagował. Odpowiedz Link Zgłoś
kijwoko Re: Odpowiadam tylko takim jak tamten. 08.03.07, 08:40 > Ilekroć ktoś będzie robił offtopicowe wrzutki atakujące rząd - tylekroć będę > reagował. Alez nauczcie sie wreszcie, ze tego rzadu to nawet atakowac nie trzeba, sam sie osmiesza... Wystarczy tylko przytaczac fakty ;) (choc niektorzy przytaczanie faktow nazywaja atakami...) Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Nie chcesz widzieć prawdy, ale to twój problem 08.03.07, 16:48 Ten rząd jest bezczelnie atakowany przez mendia bez dania racji i w sposób bezprecedensowy dotychczas w Europie - poprzednie rządy, robiące jawne przekręty nie były tak atakowane, albo i w ogóle. Głosy niektórych nienawistnych polskich dziennikarzy pracujących w zachodnich gazetach urastają do roli "kompromitacji na zachodzie". Z kolei pochwały w zachodnich mediach są w polskich cenzurowane. Robią to ludzie, którzy mają w tym oczywisty interes (d.WSI, d.UOP, etc.), a tacy jak ty nieświadomie, dając się manipulować, to po swojemu powielają. Powielają przeciwko swojemu własnemu interesowi - przecież jeżeli nie jesteś uwikłany jak tamci, to chyba tak samo jak każdemu zależy ci, żeby w Polsce dobrze się działo. I jeżeli zaczyna się dobrze dziać to nasilają się brutalne ataki, blokowanie wszelkiej działalności - włącznie z budową dróg i kneblowaniem dobrych ustaw. Dzisiaj mamy na czołówce borsuka, a tego samego dnia prezydent Kaczyński spotyka się z Juszczenką ws. rurociągu stanowiącego o BEZPIECZEŃSTWIE NASZEGO KRAJU. Ale tego nie ma na czołówce - tak, żeby tacy jak ty uważali, że rząd nic nie robi. A pracuje za nasze pieniądze, więc MUSIMY WYMAGAĆ od mediów, aby nas o tym informowały. No ale nie - borsuk ważniejszy. A na forum huzia na Kaczyńskich .... Odpowiedz Link Zgłoś
kijwoko Re: Nie chcesz widzieć prawdy, ale to twój proble 08.03.07, 19:31 A ty co sie tak zapieniles?!? Niby wolne media w Polsce, to niech sobie pisza co chca. Ty im bedziesz dyktowal? Rzad? (urzedy kontroli mediow znamy skadinad z historii). Nie podoba ci sie dobor wiadomosci na gw czy gdzie indziej - nie czytaj, nie ogladaj, frustracji bedziesz mial mniej, proste... A poza tym borsuk... kaczka... w czym jedno ma przewage nad drugim? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Warszawa ma gorzej..Fakt 08.03.07, 01:27 Gość portalu: Jonek napisał(a): > Warszawa ma gorzej bo tam się dwie kaczki panoszą, współczuję Nie misiu u nasz panoszy sie bufetowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: Warszawa ma gorzej..Fakt IP: *.e-wro.net.pl 08.03.07, 11:11 To ja jednak wole borsuka. Mam tylko nadzie że to faktycznie borsuk bo jak juz to kto wczesniej zauwazyl jesli ten bialy pasek ma az do ogona to znaczy ze skunks i wtedy strach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Borsuk spacerował nocą po Rynku we Wrocławiu IP: *.bulldogdsl.com 07.03.07, 23:37 w Katowicach to bociany dup... zawracaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodzio Może to znak, że wiosna przyszła? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 00:07 Jutro wymieniam opony na letnie. Odpowiedz Link Zgłoś
spark5719 Re: Może to znak, że wiosna przyszła? 08.03.07, 00:11 Dobry pomysł, czas najwyższy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GKS Re: Borsuk spacerował nocą po Rynku we Wrocławiu IP: *.chello.pl 08.03.07, 00:34 W Katowicach to chyba tylko biedaszyby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LepperiadaNYC Re: Borsuk spacerował nocą po Rynku we Wrocławiu IP: *.cable.mindspring.com 08.03.07, 00:42 Ale mi wiadomosc, w moim ogrodku kolo Forest Park na Queensie w nowym jorku od kwietnia do wrzesnia grasuja borskuki i innne dziady w smietniku, i nie - nie jestem jakims kolesem typu "u nas w stanach to nie do pomyslenia" , taka jest prawda, nie wiem czy ta nasza Polska jest juz tak wyzbyta z natury ze zwykly borsuk w miescie laduje na pierszym miejscu na rozkladowce internetowej? Ale "wiocha" chociaz w zasadzie brak wiochy Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Re: Borsuk spacerował nocą po Rynku we Wrocławiu 08.03.07, 01:00 masz rację borsuk jest i nic poza tym Odpowiedz Link Zgłoś
rambonoff Re: To była kaczka przebrana za łyskę. Tyle że ... 08.03.07, 01:17 jej nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Badger Badger Badger Badger Badger Badger IP: *.mysmart.ie 08.03.07, 02:03 Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Badger Badger Badger Badger Badger IP: *.e-wro.net.pl 08.03.07, 03:24 Ale największa zagadka dotyczy tego dlaczego straznicy pytali o borsuka powiatowego lekarza weterynarii. Czyżby borsuk był chory ? Powiatowy już się skompromitował uznając skandaliczne warunki przetrzymywania w zoo niedźwiedzi za czasów Gucwińskich za wystarczające. Czyżby teraz z niedźwiedzi przerzucił się na borsuki ? Wydaje mi się, że weterynarz to ktoś od chorób zwierzat, ale jak widać to człowiek renesansu. Czekamy teraz aż władze miasta zaczną pytać powiarowego lekarza weterynarii o skład asfaltu na placu Grunwaldzkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis07 Re: Ej Borsuk - uwazaj na trojkat bermudzki IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.03.07, 05:53 Borsuk pewnie nie wie co to trojkat bermudzki - no i nie szkodzi, ale co to wroclawski trojkat bermudzki to lepiej zeby sie nie dowiedzial - wladze poinstruujcie borsuczka, zeby "tam" nie kierowal swoich kroczkow Odpowiedz Link Zgłoś
konradir Re: Badger Badger Badger Badger Badger 10.03.07, 18:14 Gość portalu: Badger napisał(a): > Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger > Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger > Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger Badger > Badger Badger Badger Badger Badger Snake!!!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambaryła Borsuk spacerował nocą po Rynku we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 06:07 Widziałem go wcześniej dwukrotnie w okolicy sądu. Prawdopodobnie ma swoje lokum w obniżeniu pod budynkiem sadu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BENELUX Borsuk spacerował nocą po Rynku we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.07, 08:27 Gdzie te arkady przy poczcie głównej ? Czy przypadkiem truchcikiem nie wpadł do redakcji Gazety a potem poszedł wraz z redaktorem do pubu na piwo irlandzkie ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stąd Re: Borsuk spacerował nocą po Rynku we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 08:53 BENELUX a Ty chopie skąd jesteś, że wrocławski rynek Ci nie znany jest , arkady - podcienia przy poczcie , zapraszam jeszcze raz na rynec sladami borsuka wielkiego-wiosennego; pa człowiek stąd:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: Borsuk spacerował nocą po Rynku we Wrocławiu IP: *.e-wro.net.pl 08.03.07, 11:13 Chodzi o te arkady u zbiegu Rynku, Świdnickiej i Oławskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warchlak Barsuk dał się nabrać, ale aż tak głupi nie jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 12:42 - naczytał się się jaki to Wrocław jest WAŻNY i WIELKI i postanowił sprawdzić. Niestety, o 4.40 nie dało rady napić się piwa na rynku ani nawet spotkać borsukową na krótki wynajm. O wszystkim ostatecznie zadecydowało spotkanie z dzielnymi funkcjonarjuszami naszej SM, spieprzył tak szybko że nawet wszystkowidzące kamery nie zorientowały się dokąd. On już nie wróci. Ja wiem że uciekł do Poznania :-)) (tam ma przynajmniej koziołki na ratuszu) Odpowiedz Link Zgłoś
degustimus Re: Barsuk dał się nabrać, ale aż tak głupi nie j 08.03.07, 13:06 Gość portalu: warchlak napisał(a): > - naczytał się się jaki to Wrocław jest WAŻNY i WIELKI i postanowił sprawdzić. > Niestety, o 4.40 nie dało rady napić się piwa na rynku ani nawet spotkać > borsukową na krótki wynajm. > (tam ma przynajmniej koziołki na ratuszu) Bzdura! do Poznania to co najwyżej rosomaki mogą zajechać, i to te opancerzone he he tak tam nieświerzo. A Wrocek jest przyjazny dla zwierzaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Barsuk dał się nabrać, ale aż tak głupi nie j IP: *.e-wro.net.pl 08.03.07, 16:52 A może to była borsukowa i wyszła na miasto, bo ósmego marca niektórzy politycy wręczają kobietom na ulicach różne gadżety. Może chciała być pierwsza i stąd ta wczesna pora?A tu politycy się nie popisali... Odpowiedz Link Zgłoś
kijwoko Re: Borsuk spacerował nocą po Rynku we Wrocławiu 08.03.07, 19:32 Ty, borsuk, uwazaj, bo cie rosomakiem pogonia! Odpowiedz Link Zgłoś