Dodaj do ulubionych

Descont developer

04.04.07, 10:12
czy ktoś wie coś nt developera o nazwie DESCONT? prosze o informację
Obserwuj wątek
    • Gość: Tahu-tahu Re: Descont developer IP: *.crowley.pl 20.04.07, 09:43
      Wiem tyle, że dziś jedziemy podpisywać z nim umowę. O plusach i minusach
      inwestycji wiele by mówić, ale sprawdziliśmy tak dokładnie jak mogliśmy.
      • Gość: FireWiniu Re: Descont developer IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 25.04.07, 21:06
        Witam zainteresowanych ofertą Descont -u !

Jestem również bardzo zainteresowny przebiegiem negocjacji z descontem a przede
        wszystkim zmian niekorzystnych zapisów umowy
        proszę o kontakt ewentualnych sąsiadów
      • Gość: kiloki Re: Descont developer IP: *.play-internet.pl 10.11.14, 21:16
        przewalacze, osiedle grafitowe postawione ze słabych materiałów, parę lat i sie bedzie sypało, wiem bo pracowałem tam jaki kierownik budowy. szkoda tych ludzi którzy wydają na to kasę !
    • Gość: MADZIAR Developer to rozwijacz po polsku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 22:57
      Ubóstwo języka angielskiego jest szokujące. To cholernie prymitywny język. A
      Polacy jeszcze prymitywniejsi. Po węgiersku to chociaż takiego developpera
      chciało im się przetłumaczyć na FEJLEDŐ
    • Gość: michal Re: Descont developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 13:27
      O descont wiadomo tyle że postawili kilka biurowców we wrocławiu i jak narazie
      stoją:) Jeżeli chodzi o budowanie mieszkań to osiedle na Brochowie jest ich
      pierwszą insestycja tego typu. Mam nadzieję że wypali bo kupiłem tam mieszkanie
      (II etap - planowane oddanie czerwiec 2008). Jestem dobrej myśli:) Polecam
      zakup - bardzo fajne projekty i jak na wrocławskie realia niezła cena.
      • Gość: admin Re: Descont developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 20:10
        zapraszam do odwiedzenia forum poświęconego inwestycji firmy Descont Osiedle
        Parkowe - Krzyki ul semaforowa www.parkowe.yoyo.pl
      • infowroclaw.pl Re: Descont developer 12.05.07, 21:48
        Nie wiem jak z mieszkaniami, ale miałem wątpliwą przyjemność pracować w
        biurowcu Millenium Tałer na Strzegomskiej, którego Descont był inwestorem.
        Zaraz po wprowadzeniu się tam pierwsza ulewa spowodowała zalanie piwnic na
        prawie metr i przeciekanie okien. Dopiero po tym rozkopali wokół i coś tam
        zrobili, może jakieś dreny, nie pamiętam. Klimatyzacja do niczego, chyba nie
        wymieniali filtrów, czy co tam się z tym robi, o 15-16 ledwo już się dało
        wytrzymać. Windy co chwilę się psuły, a były tylko 3 na cały budynek (10
        pięter).
        Jak wygląda na zewnątrz po 5 latach od wybudowania - to polecam się przejechać -
        obdrapane ściany, schodzące farby.
        Generalnie były to kiepskie warunki.
        tomek
        --
        www.INFOwroclaw.pl/
        • Gość: kaz Re: Descont developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 22:25
          To już się pewnie wiele nauczyli:) i teraz może być tylko lepiej
    • ebook24 Re: Descont developer 15.05.07, 21:31
      Przed podpisaniem umowy polecam pierwszy ebook o inwestowaniu w nieruchomości
      mieszkaniowe ebook24.googlepages.com
    • Gość: emigrant Re: Descont developer IP: 195.7.34.* 16.05.07, 14:33
      Ja kupilem tam mieszkanie jako jedne z pierwszych. Zamieszkam w nim po powrcie
      z wygnania... Pozdrawiam przyszlych sasiadow!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka