koniarz_konrad 04.04.07, 10:12 czy ktoś wie coś nt developera o nazwie DESCONT? prosze o informację Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tahu-tahu Re: Descont developer IP: *.crowley.pl 20.04.07, 09:43 Wiem tyle, że dziś jedziemy podpisywać z nim umowę. O plusach i minusach inwestycji wiele by mówić, ale sprawdziliśmy tak dokładnie jak mogliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FireWiniu Re: Descont developer IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 25.04.07, 21:06 Witam zainteresowanych ofertą Descont -u ! Jestem również bardzo zainteresowny przebiegiem negocjacji z descontem a przede wszystkim zmian niekorzystnych zapisów umowy proszę o kontakt ewentualnych sąsiadów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiloki Re: Descont developer IP: *.play-internet.pl 10.11.14, 21:16 przewalacze, osiedle grafitowe postawione ze słabych materiałów, parę lat i sie bedzie sypało, wiem bo pracowałem tam jaki kierownik budowy. szkoda tych ludzi którzy wydają na to kasę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MADZIAR Developer to rozwijacz po polsku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 22:57 Ubóstwo języka angielskiego jest szokujące. To cholernie prymitywny język. A Polacy jeszcze prymitywniejsi. Po węgiersku to chociaż takiego developpera chciało im się przetłumaczyć na FEJLEDŐ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Descont developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 13:27 O descont wiadomo tyle że postawili kilka biurowców we wrocławiu i jak narazie stoją:) Jeżeli chodzi o budowanie mieszkań to osiedle na Brochowie jest ich pierwszą insestycja tego typu. Mam nadzieję że wypali bo kupiłem tam mieszkanie (II etap - planowane oddanie czerwiec 2008). Jestem dobrej myśli:) Polecam zakup - bardzo fajne projekty i jak na wrocławskie realia niezła cena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: admin Re: Descont developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 20:10 zapraszam do odwiedzenia forum poświęconego inwestycji firmy Descont Osiedle Parkowe - Krzyki ul semaforowa www.parkowe.yoyo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
infowroclaw.pl Re: Descont developer 12.05.07, 21:48 Nie wiem jak z mieszkaniami, ale miałem wątpliwą przyjemność pracować w biurowcu Millenium Tałer na Strzegomskiej, którego Descont był inwestorem. Zaraz po wprowadzeniu się tam pierwsza ulewa spowodowała zalanie piwnic na prawie metr i przeciekanie okien. Dopiero po tym rozkopali wokół i coś tam zrobili, może jakieś dreny, nie pamiętam. Klimatyzacja do niczego, chyba nie wymieniali filtrów, czy co tam się z tym robi, o 15-16 ledwo już się dało wytrzymać. Windy co chwilę się psuły, a były tylko 3 na cały budynek (10 pięter). Jak wygląda na zewnątrz po 5 latach od wybudowania - to polecam się przejechać - obdrapane ściany, schodzące farby. Generalnie były to kiepskie warunki. tomek -- www.INFOwroclaw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaz Re: Descont developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 22:25 To już się pewnie wiele nauczyli:) i teraz może być tylko lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
ebook24 Re: Descont developer 15.05.07, 21:31 Przed podpisaniem umowy polecam pierwszy ebook o inwestowaniu w nieruchomości mieszkaniowe ebook24.googlepages.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant Re: Descont developer IP: 195.7.34.* 16.05.07, 14:33 Ja kupilem tam mieszkanie jako jedne z pierwszych. Zamieszkam w nim po powrcie z wygnania... Pozdrawiam przyszlych sasiadow! Odpowiedz Link Zgłoś