Gość: edek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.03, 20:50 w koncu mamy efekty polityki schetyny, jak idea bedzie mistrzem to pkb w polsce wyniesi e w tym roku 20 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafis Re: polityka schetyny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.03, 20:53 Gość portalu: edek napisał(a): > w koncu mamy efekty polityki schetyny, jak idea bedzie mistrzem to pkb w > polsce wyniesi e w tym roku 20 a co dostali po tyłku z Anwilem? Spokojnie, kiedys musiało się skończyć.Ta drużyna juz nic nie zwojuje.Potrzebne sa zmiany i śświeża krew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sewre Re: polityka schetyny IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 23:27 także i w polityce mu nie wychodzi - jego pomysł , dutkiewicz nie wypalił i zbliża się koniec klasy politycznej która dotychczas rządziła miastem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lll Re: polityka schetyny IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 17.05.03, 00:12 20 czego ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klinta Re: polityka schetyny IP: *.kom / 10.104.32.* 17.05.03, 01:24 20 PKB-przyrost krajowy brutto aczkowliek nei ja powinnam to tlumaczyc ;) nie mniej zal mnie ogarnia i lzy do ócz się cisną jak sobie pomyślę że w tym roku środek sesji nei bedzie okraszony wrzaskiem kibbicow i flaga na kilometry dlugą :( ach szkoda... juz zapomnialam jak to nie miec Mistrza w miescie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janu Re: polityka schetyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.03, 22:56 Gość portalu: klinta napisał(a): > 20 PKB-przyrost krajowy brutto > aczkowliek nei ja powinnam to tlumaczyc ;) Sama kurwa jesteś przyrost... To jest PKB czyli Produkt Krajowy Brutto czyli łączna wartość całej krajowej produkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ups Re: polityka schetyny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.03, 23:04 > Sama kurwa jesteś przyrost... To jest PKB czyli Produkt Krajowy Brutto czyli > łączna wartość całej krajowej produkcji. PKB jest sumą wydatków gospodarstw domowych na zakup dóbr i usług konsumpcyjnych, wydatków sektora prywatnego na zakup dóbr i usług inwestycyjnych, wydatków państwa na zakup dóbr i usług oraz salda bilansu handlu zagranicznego Odpowiedz Link Zgłoś
natalie71 Re: polityka schetyny 18.05.03, 18:22 nie, no bez przesady. gdzie sie podziała energia i pasja ?? no dobra, ja sama w to nie do końca wierze ale jednak sa jeszcze szanse dla Idei. pozatym może schetyna odrobi zadanie domowe i na przyszly rok w nowym składzie znajdzie sie wiecej młodych i utalentowanych zawodników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: polityka schetyny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.03, 00:38 natalie71 napisała: > nie, no bez przesady. gdzie sie podziała energia i pasja ?? > no dobra, ja sama w to nie do końca wierze ale jednak sa jeszcze szanse dla > Idei. > pozatym może schetyna odrobi zadanie domowe i na przyszly rok w nowym składzie > znajdzie sie wiecej młodych i utalentowanych zawodników Juz chyba wszyscy zmęczeni sa tymi... mistrzostwami!!! Nastąpiło zmeczenie materiału.Licze tylk na to,że nie będzie po raz 3 takiej wpadki jak w tym sezonie i poprzednim-nieprzemyslane zmiany trenerów i sprowadzanie niewłaściwych zawodników. Odpowiedz Link Zgłoś
archibaldus CPWCŚ - oby 19.05.03, 09:15 pożywiom, uwidim.... ja mam jeszcze nadzieję... a co masz do Dutkiewicza? masz lepszy pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ups Re: polityka schetyny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.03, 12:15 jak Polonia wygra z Prokomem to nie bedziemy miec nawet trzeciego miejsca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eric Re: polityka schetyny IP: 195.20.110.* 19.05.03, 15:05 ciekawe zjawisko, moze skonczy sie era sezonowych kibiców klubu o tajemniczej nazwie judea ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ups Re: polityka schetyny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.03, 21:27 no co? ja tylko zartowalem www1.gazeta.pl/sport/1,35335,1486632.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ups Platformersi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.03, 22:51 chyba straca troche poparcia we Wroclawiu Odpowiedz Link Zgłoś