Dodaj do ulubionych

100 lat nasz drogi Bogdanie !

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 09:16
Z okazji urodzin, składam najserdeczniejsze życzenia urodzinowe:
zdrowia, szczęścia, pomyślności na dalsze lata.
Przede wszystkim życzę spokoju ducha :)

Justicje

PS. Proszę pozdrowić wedzonke.
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafis Re: 100 lat nasz drogi Bogdanie ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.05.03, 12:24
      Gość portalu: justicje napisał(a):

> Z okazji urodzin, składam najserdeczniejsze życzenia urodzinowe:
      > zdrowia, szczęścia, pomyślności na dalsze lata.
      > Przede wszystkim życzę spokoju ducha :)
      >
      > Justicje
      >
      > PS. Proszę pozdrowić wedzonke.

Teraz juz jestem pewny.Jestes albo córką Zdroja albo masz wielka obsesje :)
      • Gość: justicje Re: 100 lat nasz drogi Bogdanie ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 12:42
        > Teraz juz jestem pewny.Jestes albo córką Zdroja albo masz wielka obsesje :)

Ani jedno, ani drugie :)

• Gość: ad Re: 100 lat nasz drogi Bogdanie ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.05.03, 12:49
          a ja się przyłączam do życzeń:)
          • Gość: justicje Re: 100 lat nasz drogi Bogdanie ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 12:53
            Gość portalu: ad napisał(a):

> a ja się przyłączam do życzeń:)

czyzby też córka, albo jakaś "obsesyjka" ??
            • Gość: serw Re: 100 lat nasz drogi Bogdanie ! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.05.03, 13:33
              justicje - czy opisywany przez ciebie fundator okien to ten który nie tak
              dawno temu wbudował sobie małą płytkę reklamową / z nazwą firmy / na planu
              nowy targ ?
              • Gość: justicje Re: 100 lat nasz drogi Bogdanie ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 16:15
                Gość portalu: serw napisał(a):

> justicje - czy opisywany przez ciebie fundator okien to ten który nie tak
                > dawno temu wbudował sobie małą płytkę reklamową / z nazwą firmy / na planu
                > nowy targ ?

muszę sprawdzić - płytki reklamowej nie widziałam.
                Ale wątpię. Po pierwsze: fundator nie potrzebuje już reklamy. Po drugie:
                fundator unikał raczej reklamy (działał "po cichu", ale skutecznie)

Jednak jak sprawdzę, dam Ci znać.
                • chysek.litrusek Re: 100 lat nasz drogi Bogdanie ! 18.05.03, 16:50
                  I ja sie przylaczam do Zyczen.!!!!100 lat Panie Bogdanie.
                  I choc nie jestem ani corka, ani synem,ani tesciem, ani wujkiem z ameryki, ani
                  spowiednikiem pana Bodana rowniez, to jego postac jako Pezydenta Wroclawia
                  kojarzy mi sie najlepiej.Zwlaszca na tle wszystkich poprzdnikow.
                  PS.Szwagrem Bogdana tez nie jestem.
                • Gość: serw Re: już wiem IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.05.03, 18:58
                  nie było to aż takie trudne jak mogłoby się wydawać !!!!
    • oskar1001 Re: 100 lat nasz drogi Bogdanie ! 18.05.03, 17:30
      100 lat nasz drogi Bogdanie!!!Nie wiem tylko czego Ci życzyć?Mniej pychy-więcej
      skromności.Mniej propagandowego zadęcia-więcej konkretnej pracy.Sprawiedliwości-
      wypłynięcia na wierzch wszystkich aferek i geszefcików.Opamiętania-powrotu na
      swoje miejsce,czyli na kolej.Spokoju-żeby fotel prezydenta nie był dla Ciebie
      już osiągalny.Zdrowia-bo Twój styl sprawowania władzy trącił schizofrenią.
      Dobrych kolegów-żeby Dutkiewicz słuchał Twoich nieocenionych rad.Przychylności
      wszystkich publikatorów-to masz jak w banku.Dobrego adwokata-żeby załatwił Ci w
      Rawiczu uniewinnienie.Pozdrowienia dla żony-grunt to rodzinka i połowica w
      polityce.Niech się spełni!!!!!
    • Gość: padre Re: 100 lat nasz drogi Bogdanie ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 23:00
      I ja, w imieniu wspólnych przyjaciół składam Wielkiemu Wrocławianinowi szczere
      życzenia urodzinowe.
      W dniu 18-maja urodziło się dwóch Wielkich Polaków: Ojciec Święty no i Bodek !
      Co za zbieg okoliczności ?
    • Gość: Bogdan Zdrojewski Re: 100 lat nasz drogi Bogdanie ! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.05.03, 00:21
      Chciałbym wszystkim bardzo serdecznie podziękować. Nie tylko za pamięć, ale
      także za dobre i... krytyczne słowo. W życiu bowiem jest tak, że i jedno i
      drugie jest potrzebne

wielkie dzięki..

pozdrówcie sami Wędzonke .. bo słowo daje... nie wiem kto zacz.

PS. na zarzutu (podejrzenia) dwa razy nie odpowiadam

Bogdan Zdrojewski

PS 2 wszystkich z forum GW. bardzo serdecznie podrawiam (jak zawsze)
      • Gość: wklimacie Re: 100 lat nasz drogi Bogdanie ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.03, 11:49
        Ja chciałbym podziękować za dziurawe jezdnie, wyburzane zabytkowe kamienice,
        ruinacje starych dzielnic. To na pewno wielki dorobek ekipy Bodgana i jego
        dzielnego, do bólu "przezroczystego" następcy, czyli Blues Brothers. Oby tak
        dalej.
    • vanita Re: 100 lat nasz drogi Bogdanie ! 19.05.03, 21:30
      wprawdzie jeden dzien spoznione ale co tam. zycze Panu Panie Boganie
      wszystkiego najlepszego. mam nadzieje ze moze choc raz Pan odpoczal od
      codziennych obowiazkow i wyprawil jakies urodziny. czy Pan w ogole kiedys
      odpoczwa? przydal by sie panu jakis urlop :) Pozdrawiam serdecznie
    • Gość: kotbehemot Re: 100 lat nasz drogi Bogdanie ! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.05.03, 21:31
      Ja także przyączam sie do zyczeń- życzę nawet 200 lat ale tylko pod warunkiem
      ze pan jeszcze porządzi:D
      • Gość: a może Re: 100 lat nasz drogi Bogdanie ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.03, 21:41
        by tak Bogdana zabalsamować? I wybudować mauzoleum. Będa pielgrzymki.
        • Gość: B.Z. Re: 100 lat nasz drogi Bogdanie ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.03, 23:22
          Gość portalu: a może napisał(a):

> by tak Bogdana zabalsamować? I wybudować mauzoleum. Będa pielgrzymki.

O Jezu!!!
          mój Szanowny Gościu, jeszcze byś chciał na mnie zarobić?! to nie uczciwe !
          zdecydowanie protestuje:
          - przeciwko balsamowaniu
          - pomnikom
          - mauzoleum
          - i innym tego typu pomysłom !!!

Bogdan Zdrojewski
      • wedzonka 100 lat rzadow nasz drogi Bogdanie ! :) 19.05.03, 23:32
        Gość portalu: kotbehemot napisał(a):

> Ja także przyączam sie do zyczeń- życzę nawet 200 lat ale tylko pod warunkiem
        > ze pan jeszcze porządzi:D

Podpisuje sie pod tym!

Pozdrawiam! :)
        • Gość: pointer Re: 100 lat rzadow nasz drogi Bogdanie ! :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.05.03, 00:35
          wedzonka napisał:

> Podpisuje sie pod tym!
          >
          > Pozdrawiam! :)

to on! to on! to wlasnie wedzonka!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka