Dodaj do ulubionych

Giganci pod taśmą

IP: *.wroclaw.mm.pl 20.04.07, 21:05
Cieślak przed sezonem twierdził, że najlepszy będzie jeździł i jak by nie
patrzeć to ze 4 sparingów tylko raz Jędrzejak wypadł korzystniej od
Swiderskiego nie licząc startów Piotra w Anglii. I co? W składzie sie znalazł
ten średniak z pierwszej ligi. Wstyd panie trenerze.

ŚWIDER > Jędrzejak + Bierre
Obserwuj wątek
    • Gość: prezes Re: Giganci pod taśmą IP: *.generacja.pl 20.04.07, 22:01
      popieram kolege,jestem tez zły.Piotrek to jedyny zawodnik o którym mozna
      powiedziec ze jest 'Swój" szkoda jestem wielkim fanem Piotra,mam nadzieje ze
      udowodni Cieslakowi ze ten sie mylił skreslajac Go.Pozdrawiam i trzymam kciuki
      za Piotra!!!!!!..pokazu mu!!!
      • Gość: Dokladnie Re: Giganci pod taśmą IP: *.as.kn.pl 20.04.07, 22:18
        Dokladnie tak jest jak mowicie. Skandal. Rece opadaja, oddac swidra, kupic
        ogora... trzeba zidiociec do reszty.
        • Gość: djraul Re: Giganci pod taśmą IP: *.range81-158.btcentralplus.com 20.04.07, 22:27
          a wiadomo ze ogor przy calej sympatii dla niego jest troszke jak nasz Bartus
          Bardecki czyli jak przychodza wazne mecze albo biegi to raczej wozi kible jak
          pisal Czekanski kiedys. a Piotrek to fighter i jakby ktos kiedys dal mu szanse
          wczesniej i nie musial startowac w opolu rawiczu i kilku innych miejscach a
          objezdzal sie we wro na dobrym sprzecie to dokladnie na niego przychodzili by
          ludzie. zreszta przypomnijcie sobie final; msj we wrocku jak to prezes holowal
          miska ktory cieniuje w lesznie a Swiderski bez pomocy na osiolkach wykrecil 5
          miejsce........
          zreszta pokiego oni remontuja stadion i gdzie beda jezdic w przyszlym roku jak
          olimpijski wyleci w powietrze a na nowych planach jezeli takowe istnieja to
          chyba niema toru zulowego wydaje mi sie hahaha
          ale skoro WKS to moze na oporowskiej...zreszta jak Slask z logo atlasu gral
          kiedys na olimpijskim to moze bedzie na odwrot :P pozdro
          • Gość: mix Re: Giganci pod taśmą IP: *.wro.vectranet.pl 20.04.07, 23:04
            do pedersena, crumpa i andersena włączyłbym także andreasa jonssona, który także powinien sie liczyc w czołówce tegorocznegi GP
    • Gość: Andrzej Giganci pod taśmą IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.07, 23:07
      Cieślak wie co robi.Świder już zaczyna robić zerówki w Anglii.Także nie ma co rozpaczać.
    • Gość: Yosip Re: Giganci pod taśmą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 09:40
      Świder do Angli pojechał"po nauki" i to ,że teraz "cieniuje"to normalne .
      Po przestawieniu się{motory&psychika}będzie już tylko lepiej,czego życzę mu z
      całego serca .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka