Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 21:31 brzydka nagrodzona nazwa nie podoba mi sie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Re: Skody nie są bezimienne IP: *.teta.com.pl 20.04.07, 21:42 A kogo to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dno Skody nie są bezimienne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 21:47 Czesiek wyróżniony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Skody nie są bezimienne IP: *.eranet.pl 20.04.07, 21:56 Ja pierdziele! Najbrzydsze i najgłupsze nazwy w czołówce... Skodilla? Bimbaj? Co to kurde jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mroberto Pasikonik - oficjalna nazwa!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 22:26 MPK i ZDiK mogą się cmoknąć, oficjalna nazwa dla tramwaju Skoda 16t to Pasikonik wybrana na podstawie porównania przodu pojazdu właśnie do tego owada, przez ogromną rzeszę internautów z FPW i WFK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mpk-owiec Re: Pasikonik - oficjalna nazwa!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.07, 22:39 Zastanawiam sie kto będzie łatał dziurę po szampanie.A może będzie walił po szybach? I jeszcze jedno niech oni dadzą sobie spokój z nazwami każdy wie że nazwy nadają sami pracownicy lub ludzie na forum.O tej godzilii to i tak zapomną za jakieś pół roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawson Re: Pasikonik - oficjalna nazwa!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.04.07, 00:53 Ja tam bylem za KNEDLEM to pierwsze co mi sie kojazy z czechami:D no ale nie wybrali Odpowiedz Link Zgłoś
jlesiecki Re: Pasikonik - oficjalna nazwa!!!!!! 23.04.07, 14:17 :) ja wyslalem propozycje Knedlik.. ale Pasikonik jest chyba popularniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Skody nie są bezimienne IP: 213.172.48.* 21.04.07, 16:52 ZA TAKA NAGRODE TO I GLUPIA NAZWA. A KTO BYL W KOMISJI KONKURSOWEJ? PROSZE PODAC NAZWISKA ABY Z NICH SIE POSMIAC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panda Re: Skody nie są bezimienne IP: *.wroclaw.mm.pl 20.04.07, 23:12 Zrobili przekręt. Wiem, że wybór nazwy był ukartowany. Odpowiedz Link Zgłoś
kroko71 Skody nie są bezimienne 21.04.07, 01:33 Mi najbardziej podobał się tasiemiec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martix Re: Skody nie są bezimienne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.04.07, 07:41 "Skodillak" to można nazywać najlepszą SKODĘ samochód-model SUPERB ale nie tramwaj!Co to za nazwa którą będą używać nieliczni?Dla nas nadal to będzie SKODA lub PASIKONIK.A ja bym ją nazwał dla odróżnienia SKODZINA.Sympatycznie i fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianka Re: Skody nie są bezimienne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 07:57 skodowka :) - jak to czesi mowia na swoje ulubione auta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martix Re: Skody nie są bezimienne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.04.07, 08:04 Not o już sensowniej niż SKODILLAK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefek Re: Skody nie są bezimienne IP: 217.153.82.* 21.04.07, 10:48 skodillak??? ale porażka, na bank się nie przyjmie, dla mnie ten tramwaj to PEPIK i tak będę go wołał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dm Re: Skody nie są bezimienne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.04.07, 11:07 Powinni anulowac tą nazwę i wybrac inną-sensowniejszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mpk-owiec Re: Skody nie są bezimienne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.04.07, 11:52 Nie zmienią nazwy,przecież oni mają gdzieś opinie ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
dustblow Bimbaj 21.04.07, 12:09 Bombaj - też mi wielce oryginalne, 100 lat temu już słyszałem to określenie tramwaju:/ Knedel - oki:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Skody nie są bezimienne IP: *.media4.pl 21.04.07, 12:41 ale macie jazdę... nazywać tramwaj??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pydzio Skody nie są bezimienne IP: *.wroclaw.mm.pl 21.04.07, 13:07 Co to za beznadziejna nazwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasażer Re: Skody nie są bezimienne IP: *.ster-net.pl 21.04.07, 16:04 No ale nazwa już jest.Mogło być inaczej ale nie brałem udziału w konkursie i teraz żałuje.Mamy wrocławskie krasnale a tramwaje mogłybyć nazwane "krasnaliki " hihihi i tworzyły by jakiś ciag wrocławski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dm Re: Skody nie są bezimienne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.04.07, 16:08 Nie bredż! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzik Re: Skody nie są bezimienne IP: 195.117.179.* 21.04.07, 19:33 Ja wysłałem nazwę Błękitna Strzała, bo logo Skody to uskrzydlona strzała. Ale cóż, wyróżnili Cześka i Bimbaja wzięte od Poznaniaków. ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Skody nie są bezimienne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.04.07, 17:06 Z Cadillac'iem mi się te tramwaje nie kojarzą. Przy ruszaniu i hamowaniu brzydko wyją, a wogóle to firma Skoda i niezawodność ich wyrobów, w wyniku moich doświadczeń zawodowych, dobrze mi się nie kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Skody nie są bezimienne IP: *.akron.net.pl 22.04.07, 18:45 ta nazwa jest beznadziejna :| mi się podoba Pasikonik - swojskie i sympatyczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek kiepski wybór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 08:22 przypuszczam, że nie wejdzie do powszechnego użytku bo jest trudny w wymowie - właściwie nie wiadomo jak to powinno brzmieć, SZKODA CZEŚKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Skody nie są bezimienne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.04.07, 10:24 Nie wiem czym sie zachwycać.Tyle czekania na tramwaje, teraz wielki konkurs na nazwe dla czeskiej Skody.jezdze codziennie tymi tramwajami i nie jestem zachwoycona.3 razy w tygodniu psuja sie drzwi i przez pół drogi piszczy syganał nad drzwiami.Motorniczy sie denerwuje ze wszyscy sie zachwycaja czeskimi złomami które czesciej sie psuja niz jezdza.Paranoja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pako Re: tylko pasikonik! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 16:37 img237.imageshack.us/my.php?image=001002wl9.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mpk-owiec Re: tylko pasikonik! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.04.07, 17:04 I wszystko na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patek Re: Skody nie są bezimienne IP: *.nott.cable.ntl.com 24.04.07, 03:29 Skodillak to ciekawa gra słów, ale marna nazwa dla tramwaju. Polecam rzucić okiem na zdjęcie przez odnośnik zamieszczony przez kogoś wyżej, wszystko staje się jasne. Pasikonik, długie, ale ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patek Re: Skody nie są bezimienne IP: *.nott.cable.ntl.com 24.04.07, 03:31 I proszę, uważajcie z tym szampanem! Opukajcie mocno butelkę żeby się łatwo rozbiła, bo niedługo wszystkie skody zostaną wyeliminowane z ulic. I jeszcze jedno, czy ktoś w końcu beknął za wpadkę z remontem Szewskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
olek_01 Re: Skody nie są bezimienne 24.04.07, 12:52 Wiem,że było parę awarii,ale bez przesady - jechalem już ze 20 razy tym ślicznym Pasikonikiem :-)) i nie spotkalem się z awarią,więc chyba nie jest źle :-) Ale nazwa - Skodillak nie powinien wygrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krulik Skody nie są bezimienne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 22:02 zwyciezka nazwe uwazam za beznadziejna i bezplciowa (podobnie jak inne wyroznione nazwy) - apeluje do wszystkich o nie uzywanie jej! nowe tramwaje to przeciez "glizdy" - ta nazwa, wymysliona przez mojego ziomka 100x bardziej pasuje do tego wozu... pozdro dla wszystich zawiedzonych konkursem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpConroe Re: Skody nie są bezimienne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.04.07, 01:07 Buhhaha. Człowieku, to w ogóle nie pasuje. Już 90% osób wypowiadająca się tu, jest za Pasikonikiem, a ty wyjeżdżasz z taką biedną i brzydką ksywką (w dodatku równie oryginalną jak bimbaj)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilk Re: Skody nie są bezimienne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 19:23 brzytki to masz ryj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mpk-owiec Re: Skody nie są bezimienne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.04.07, 21:51 I się urwa zeczęło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpConroe Re: Skody nie są bezimienne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.04.07, 23:16 Głupie dzieciny neo... Może warto poszukać w Internecie na temat netykiety i zasad panujących na forach dyskusyjnych? Internet powinien być zakazany dla takich bez mózgów i pseudo pakerów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedzwiedz Re: Skody nie są bezimienne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 15:42 poddaj sie studenciku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpConroe Wejdź na www.dziecineo.prv.pl IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.07, 01:54 Pomyłka... Do mych studiów jeszcze wiele wody w Odrze upłynie. Pamiętaj, by przypomnieć rodzicom o nie płaceniu za neta. W tedy będzie spokój :) . Odpowiedz Link Zgłoś