Dodaj do ulubionych

Skody nie są bezimienne

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 21:31
brzydka nagrodzona nazwa nie podoba mi sie
Obserwuj wątek
    • Gość: as Re: Skody nie są bezimienne IP: *.teta.com.pl 20.04.07, 21:42
      A kogo to obchodzi?
    • Gość: Dno Skody nie są bezimienne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 21:47
      Czesiek wyróżniony
    • Gość: Kuba Re: Skody nie są bezimienne IP: *.eranet.pl 20.04.07, 21:56
      Ja pierdziele! Najbrzydsze i najgłupsze nazwy w czołówce... Skodilla? Bimbaj? Co
      to kurde jest?
      • Gość: Mroberto Pasikonik - oficjalna nazwa!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 22:26
        MPK i ZDiK mogą się cmoknąć, oficjalna nazwa dla tramwaju Skoda 16t to Pasikonik
        wybrana na podstawie porównania przodu pojazdu właśnie do tego owada, przez
        ogromną rzeszę internautów z FPW i WFK.
        • Gość: Mpk-owiec Re: Pasikonik - oficjalna nazwa!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.07, 22:39
          Zastanawiam sie kto będzie łatał dziurę po szampanie.A może będzie walił po szybach?
          I jeszcze jedno niech oni dadzą sobie spokój z nazwami każdy wie że nazwy nadają
          sami pracownicy lub ludzie na forum.O tej godzilii to i tak zapomną za jakieś
          pół roku.
          • Gość: Pawson Re: Pasikonik - oficjalna nazwa!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.04.07, 00:53
            Ja tam bylem za KNEDLEM to pierwsze co mi sie kojazy z czechami:D no ale nie
            wybrali
            • jlesiecki Re: Pasikonik - oficjalna nazwa!!!!!! 23.04.07, 14:17
              :)
              ja wyslalem propozycje Knedlik.. ale Pasikonik jest chyba popularniej:)
      • Gość: GOSC Re: Skody nie są bezimienne IP: 213.172.48.* 21.04.07, 16:52
        ZA TAKA NAGRODE TO I GLUPIA NAZWA. A KTO BYL W KOMISJI KONKURSOWEJ? PROSZE
        PODAC NAZWISKA ABY Z NICH SIE POSMIAC.
    • Gość: panda Re: Skody nie są bezimienne IP: *.wroclaw.mm.pl 20.04.07, 23:12
      Zrobili przekręt. Wiem, że wybór nazwy był ukartowany.
    • kroko71 Skody nie są bezimienne 21.04.07, 01:33
      Mi najbardziej podobał się tasiemiec :)
      • almac Re: Skody nie są bezimienne 21.04.07, 05:08
        Śkoda to Śkoda
        • Gość: Martix Re: Skody nie są bezimienne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.04.07, 07:41
          "Skodillak" to można nazywać najlepszą SKODĘ samochód-model SUPERB ale nie
          tramwaj!Co to za nazwa którą będą używać nieliczni?Dla nas nadal to będzie
          SKODA lub PASIKONIK.A ja bym ją nazwał dla odróżnienia SKODZINA.Sympatycznie i
          fajnie.
    • Gość: wrocławianka Re: Skody nie są bezimienne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 07:57
      skodowka :) - jak to czesi mowia na swoje ulubione auta
      • Gość: Martix Re: Skody nie są bezimienne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.04.07, 08:04
        Not o już sensowniej niż SKODILLAK.
    • Gość: stefek Re: Skody nie są bezimienne IP: 217.153.82.* 21.04.07, 10:48
      skodillak??? ale porażka, na bank się nie przyjmie, dla mnie ten tramwaj to
      PEPIK i tak będę go wołał
    • Gość: dm Re: Skody nie są bezimienne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.04.07, 11:07
      Powinni anulowac tą nazwę i wybrac inną-sensowniejszą.
      • Gość: Mpk-owiec Re: Skody nie są bezimienne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.04.07, 11:52
        Nie zmienią nazwy,przecież oni mają gdzieś opinie ludzi.
        • dustblow Bimbaj 21.04.07, 12:09
          Bombaj - też mi wielce oryginalne, 100 lat temu już słyszałem to określenie
          tramwaju:/

Knedel - oki:D
    • Gość: q Re: Skody nie są bezimienne IP: *.media4.pl 21.04.07, 12:41
      ale macie jazdę... nazywać tramwaj???????????
    • Gość: Pydzio Skody nie są bezimienne IP: *.wroclaw.mm.pl 21.04.07, 13:07
      Co to za beznadziejna nazwa ?
    • Gość: pasażer Re: Skody nie są bezimienne IP: *.ster-net.pl 21.04.07, 16:04
      No ale nazwa już jest.Mogło być inaczej ale nie brałem udziału w konkursie i
      teraz żałuje.Mamy wrocławskie krasnale a tramwaje mogłybyć
      nazwane "krasnaliki " hihihi i tworzyły by jakiś ciag wrocławski.
    • Gość: dm Re: Skody nie są bezimienne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.04.07, 16:08
      Nie bredż!
    • Gość: dyzik Re: Skody nie są bezimienne IP: 195.117.179.* 21.04.07, 19:33
      Ja wysłałem nazwę Błękitna Strzała, bo logo Skody to uskrzydlona strzała. Ale
      cóż, wyróżnili Cześka i Bimbaja wzięte od Poznaniaków. ROTFL
    • Gość: Stefan Skody nie są bezimienne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.04.07, 17:06
      Z Cadillac'iem mi się te tramwaje nie kojarzą. Przy ruszaniu i hamowaniu
      brzydko wyją, a wogóle to firma Skoda i niezawodność ich wyrobów, w wyniku
      moich doświadczeń zawodowych, dobrze mi się nie kojarzy.
    • Gość: gość Re: Skody nie są bezimienne IP: *.akron.net.pl 22.04.07, 18:45
      ta nazwa jest beznadziejna :| mi się podoba Pasikonik - swojskie i sympatyczne :)
    • Gość: leszek kiepski wybór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 08:22
      przypuszczam, że nie wejdzie do powszechnego użytku bo jest trudny w wymowie - właściwie nie wiadomo jak to powinno brzmieć, SZKODA CZEŚKA
    • Gość: gosc Skody nie są bezimienne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.04.07, 10:24
      Nie wiem czym sie zachwycać.Tyle czekania na tramwaje, teraz wielki konkurs na
      nazwe dla czeskiej Skody.jezdze codziennie tymi tramwajami i nie jestem
      zachwoycona.3 razy w tygodniu psuja sie drzwi i przez pół drogi piszczy syganał
      nad drzwiami.Motorniczy sie denerwuje ze wszyscy sie zachwycaja czeskimi
      złomami które czesciej sie psuja niz jezdza.Paranoja!
      • Gość: pako Re: tylko pasikonik! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 16:37
        img237.imageshack.us/my.php?image=001002wl9.jpg
        • Gość: Mpk-owiec Re: tylko pasikonik! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.04.07, 17:04
          I wszystko na temat.
      • Gość: patek Re: Skody nie są bezimienne IP: *.nott.cable.ntl.com 24.04.07, 03:29
        Skodillak to ciekawa gra słów, ale marna nazwa dla tramwaju.
        Polecam rzucić okiem na zdjęcie przez odnośnik zamieszczony przez kogoś wyżej,
        wszystko staje się jasne.
        Pasikonik, długie, ale ładne.
        • Gość: patek Re: Skody nie są bezimienne IP: *.nott.cable.ntl.com 24.04.07, 03:31
          I proszę, uważajcie z tym szampanem! Opukajcie mocno butelkę żeby się łatwo
          rozbiła, bo niedługo wszystkie skody zostaną wyeliminowane z ulic.

I jeszcze jedno, czy ktoś w końcu beknął za wpadkę z remontem Szewskiej?
      • olek_01 Re: Skody nie są bezimienne 24.04.07, 12:52
        Wiem,że było parę awarii,ale bez przesady - jechalem już ze 20 razy tym ślicznym
        Pasikonikiem :-)) i nie spotkalem się z awarią,więc chyba nie jest źle :-)
        Ale nazwa - Skodillak nie powinien wygrać.
    • Gość: krulik Skody nie są bezimienne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 22:02
      zwyciezka nazwe uwazam za beznadziejna i bezplciowa (podobnie jak inne
      wyroznione nazwy) - apeluje do wszystkich o nie uzywanie jej! nowe tramwaje to
      przeciez "glizdy" - ta nazwa, wymysliona przez mojego ziomka 100x bardziej
      pasuje do tego wozu... pozdro dla wszystich zawiedzonych konkursem!!
      • Gość: mpConroe Re: Skody nie są bezimienne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.04.07, 01:07
        Buhhaha. Człowieku, to w ogóle nie pasuje. Już 90% osób wypowiadająca się tu,
        jest za Pasikonikiem, a ty wyjeżdżasz z taką biedną i brzydką ksywką (w dodatku
        równie oryginalną jak bimbaj)?
        • ww_lodz Re: Citki rulezz! 27.04.07, 13:42
          jw. xD
        • Gość: wilk Re: Skody nie są bezimienne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 19:23
          brzytki to masz ryj!
          • Gość: Mpk-owiec Re: Skody nie są bezimienne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.04.07, 21:51
            I się urwa zeczęło.
            • Gość: mpConroe Re: Skody nie są bezimienne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.04.07, 23:16
              Głupie dzieciny neo... Może warto poszukać w Internecie na temat netykiety i
              zasad panujących na forach dyskusyjnych? Internet powinien być zakazany dla
              takich bez mózgów i pseudo pakerów...
              • Gość: niedzwiedz Re: Skody nie są bezimienne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 15:42
                poddaj sie studenciku
                • Gość: mpConroe Wejdź na www.dziecineo.prv.pl IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.07, 01:54
                  Pomyłka... Do mych studiów jeszcze wiele wody w Odrze upłynie. Pamiętaj, by
                  przypomnieć rodzicom o nie płaceniu za neta. W tedy będzie spokój :) .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka