anna789 10.05.07, 14:34 jeszcze raz ja, proszę też o opinie inne mamy,które znają dobre żłobki we Wro. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł Z. Re: żłobki, co polecacie??? IP: *.dint.wroc.pl 10.05.07, 15:02 Tu jest taki link: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=646&w=17746765&a=56776536 Osobiście posyłam dziecko do żłobka na Kłodnickiej i jestem zadowolony, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Z. Re: żłobki, co polecacie??? IP: *.dint.wroc.pl 10.05.07, 15:07 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=646&w=17746765&a=56776536 Może tym razem nie podzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata.d Re: żłobki, co polecacie??? IP: *.devs.futuro.pl 15.05.07, 21:32 Witam,posłałam rocznego synka w marcu do żłobka na białowieską.Bardzo sympatyczna Pani kierownik, panie w I grupie też bardzo grzeczne odpowiedzą na wszystkie pytania o dziecku,śpiewają,są wesołe.Synka odbieram zadbanego,nie jest zasmarkany,brudny,brak odpażeń.Są dania dla dzieci bez alergii i z alergią. Jest czysto i sympatycznie. Gorąco Polecam. Mama Adasia Odpowiedz Link Zgłoś
inga_iga Re: żłobki, co polecacie??? 16.05.07, 08:49 Niestety obecnie nie jest priorytetem gdzie jest najlepiej. Teraz trzeba kalkulowac gdzie jest realna szansa otrzymac miejsce. No chyba,że jestes samotną matka, wtedy o miejsce martwić się nie musisz. Osobiscie polecam Wronskiego. Moje dziecko chętnie tam chodzi, a to chyba najlepsza rekomendacja. PS. Rekrutacja o ile dobrze się orientuje rozpoczęła się 10 maja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mstawarz Re: żłobki, co polecacie??? IP: *.devs.futuro.pl 16.05.07, 09:04 Moj synek chodzil na Sądową, polecam, swietny zlobek, fantastyczne panie, zarowno syn jak i my bylismy zadowoleni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: żłobki, co polecacie??? IP: *.crowley.pl 16.05.07, 13:08 ile wcześniej nalezy starać się o przyjęcie dziecka do żłobka? Czy tworzona jest jakaś "lista oczekujących"? Odpowiedz Link Zgłoś
inga_iga Re: żłobki, co polecacie??? 16.05.07, 14:32 decyduje ilość punktów, a w wypadku gdy 2 osoby mają tyle samo punktów kolejnosć przyjęcia podania. Tak było w przypadku przedszkoli, ale z tego co się orientuje, ta sama procedura funkcjonuje w przypadku żłobków. Odpowiedz Link Zgłoś
yoka1 Re: żłobki, co polecacie??? 16.05.07, 15:59 Należałoby już pytać, o ile nie jest już po przyjmowaniu podań. My chodziliśmy na Drukarską i byłam bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Platformers Re: żłobki, co polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 20:42 Ponieważ we Wrocławiu nie ma dobrych żłobków w związku z powyższym urząd miejski przystępuje do ich likwidacji. Podobne kroki podjęte zostaną w stosunku do przedszkoli. Tereny po zlikwidowanych obiektach zostaną przeznaczone do budowy deklarowanych przez PiS 3 mln. mieszkań. Odpowiedz Link Zgłoś
chrust Lwowska 17.05.07, 07:37 nasz synek tam chodzi - wyglada na to ze jest fajna atmosfera, panie zaangazowane, dbajace. Przez caly rok nie opuscil ANI JEDNEGO DNIA z powodu choroby - choc nie wiem czy to jego zasluga czy zlobka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fas Re: Lwowska IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.05.07, 12:08 Lwowska i tylko Lwowska. To znaczy z usług innych żłobków nie korzystałam, ale Lwowską polecam gorąco - moje dziecko chodziło tam 2 lata. Z chorobami nie mięliśmy aż tak świetnego wyniku, ale jakoś bardzo nie chorowała - bywało, że i cały miesiąc przechodziła bez choroby. F. Odpowiedz Link Zgłoś
anika305 Re: żłobki, co teraz??? 12.06.07, 10:01 Witam. w związku z zakończeniem procesu rekrutacji chciałabym zapytać jak staran ia o miejsca w żłobku? ja próbowałam na Hubską i Drukarką.Właśnie sie dowiedziałam, że moja córa sie nie dostała do żłoba 1 i 2 wyboru. Będzie jakaś dodatkowa rekrutacja? są jakieś szanse na przyjęcie w późniejszym terminie? Czy jest jakiś portal internetowy gdzie można przeczytać o jakiś wolnych miejscach? To moje pierwsze zapisy i jestem troche zdruzgotana wynikami. na opiekunke mnie nie stać a i tak wiekszość wyjechała:-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jondrek Re: żłobki, co teraz??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.06.07, 19:56 nie ma szans, dupa dupa dupa Odpowiedz Link Zgłoś
73b Re: żłobki, co polecacie??? 14.06.07, 15:00 Szczerze polecam na Dokerskiej. Rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś