Dodaj do ulubionych

gdzie kupie stroje kąpielowe firmy SHE?

11.05.07, 13:24
jak w tytule.
Gdzie kupie we Wrocławiu kostium kąpielowy firmy SHE???
Interesowałyby mnie rejony południowe lub centrum Wrocławia.
Z góry dziekuję :)
Obserwuj wątek
    • Gość: bart Re: gdzie kupie stroje kąpielowe firmy SHE? IP: *.as.kn.pl 11.05.07, 16:51
      kentex ul. grabiszyńska 231b
      • Gość: xxx Re: gdzie kupie stroje kąpielowe firmy SHE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 19:52
        Podnosze do góry.
        Interesuje mnie sprzedaz delaliczna nie hurtownia.
        dziewczyny, moze kupowałyście lub widziałyście gdzieś. Bede wdzięczna za info.
        • bewi1 strój kąpielowy 27.05.07, 20:03
          Nic orginalnego we Wroławiu nie kupisz. Proponuje Berlin, lub Pragę.

no chyba że będziesz się opalała bez stroju.....
          • Gość: xxx Re: strój kąpielowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 11:15
            Ponawiam pytanie.
            Gdzie kupie konkretnie kostium z SHE???
            Niestety w hurtowni nie chcą udzielis informacji który sklep ma ich sprzedaż.
            Pleaseeee!
            • illy7 Re: strój kąpielowy 28.05.07, 21:17
              Hej!
              Spróbuj w tym sklepie internetowym:
              alejka.pl/c/she-a1--damskie_stroje_kapielowe.html
              Jest kilka sklepów w sieci, które mają te stroje w swoim asortymencie.
              Gdybyś miała problem z wymiarami napisz na maila gazetowego. Być może będę mogła
              ci pomóc.
              • Gość: ania Re: strój kąpielowy IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 04.06.07, 16:48
                HEJ!
                ZNALAZŁAM STROJE SHE NA HALI TARGOWEJ,CENY PODOBNE JAK W SKLEPACH INTERNETOWYCH
    • info_sowhatever Re: gdzie kupie stroje kąpielowe firmy SHE? 20.06.17, 09:11
      Powiem Ci szczerze, że nie znam sklepów stacjonarnych we Wrocławiu z ich kostiumami, ale z tego co wiem, swego czasu galeriaeuropa.eu/100228-stroje-kapielowe-damskie Galeria Europa miała je u siebie na stronie :) A, że firma z Wrocławia to pewnie można osobiście odebrać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka