majka310 11.05.07, 13:24 jak w tytule. Gdzie kupie we Wrocławiu kostium kąpielowy firmy SHE??? Interesowałyby mnie rejony południowe lub centrum Wrocławia. Z góry dziekuję :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bart Re: gdzie kupie stroje kąpielowe firmy SHE? IP: *.as.kn.pl 11.05.07, 16:51 kentex ul. grabiszyńska 231b Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: gdzie kupie stroje kąpielowe firmy SHE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 19:52 Podnosze do góry. Interesuje mnie sprzedaz delaliczna nie hurtownia. dziewczyny, moze kupowałyście lub widziałyście gdzieś. Bede wdzięczna za info. Odpowiedz Link Zgłoś
bewi1 strój kąpielowy 27.05.07, 20:03 Nic orginalnego we Wroławiu nie kupisz. Proponuje Berlin, lub Pragę. no chyba że będziesz się opalała bez stroju..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: strój kąpielowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 11:15 Ponawiam pytanie. Gdzie kupie konkretnie kostium z SHE??? Niestety w hurtowni nie chcą udzielis informacji który sklep ma ich sprzedaż. Pleaseeee! Odpowiedz Link Zgłoś
illy7 Re: strój kąpielowy 28.05.07, 21:17 Hej! Spróbuj w tym sklepie internetowym: alejka.pl/c/she-a1--damskie_stroje_kapielowe.html Jest kilka sklepów w sieci, które mają te stroje w swoim asortymencie. Gdybyś miała problem z wymiarami napisz na maila gazetowego. Być może będę mogła ci pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: strój kąpielowy IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 04.06.07, 16:48 HEJ! ZNALAZŁAM STROJE SHE NA HALI TARGOWEJ,CENY PODOBNE JAK W SKLEPACH INTERNETOWYCH Odpowiedz Link Zgłoś
info_sowhatever Re: gdzie kupie stroje kąpielowe firmy SHE? 20.06.17, 09:11 Powiem Ci szczerze, że nie znam sklepów stacjonarnych we Wrocławiu z ich kostiumami, ale z tego co wiem, swego czasu galeriaeuropa.eu/100228-stroje-kapielowe-damskie Galeria Europa miała je u siebie na stronie :) A, że firma z Wrocławia to pewnie można osobiście odebrać. Odpowiedz Link Zgłoś