Gość: tomekk IP: *.KREDKA.ds.uni.wroc.pl 03.06.07, 21:20 Wiecie może kto i dlaczego nakleil na slupkach przystankowych kolo ogrodu botanicznego krowe? Pod numerami linii wiszącymi na prawej, gornej krawedzi znaku? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: _ Re: "Krowa" na slupkach przystankowych IP: *.sbs.man.ac.uk 04.06.07, 11:41 To znaczy, ze kazdego dnia, pierwszy poranny autobus/tramwaj prowadzi skup swiezego mleka w ramach akcji dozywiania kadry kierowniczej ZDiK i MPK- w nadzieji poprawienia ich wynikow w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S0ZANSKI Re: "Krowa" na slupkach przystankowych IP: *.eranet.pl 04.06.07, 22:07 To moja krowa i to ja ją nakleiłem, tą krowę moją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _ Re: "Krowa" na slupkach przystankowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 21:39 Ale Panie Sozański, oczko jej się odkleiło... tej krowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: "Krowa" na slupkach przystankowych IP: 62.233.177.* 06.06.07, 22:28 krowy wiszą tez na Peronowej i na Kołontaja (wszystkie na przystankach tramwajowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozytywista, wro Re: "Krowa" na slupkach przystankowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 00:55 Fajny pomysł z tymi krowami. zawsze poprawiają mi humor, jak je widzę:). Odpowiedz Link Zgłoś
pluto10 Re: "Krowa" na slupkach przystankowych 07.06.07, 15:52 Na Nowy Dwór Krzyżówka w strone centrum też jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: "Krowa" na slupkach przystankowych IP: 80.54.67.* 08.06.07, 11:41 A moze chodzi o to, ze pasazerowie sa traktowani jak "bydlo" - i to jest takie usankcjonowanie tego stanu - ZDiK sobie pomyslal, ze trzeba poinformowac o tym na przystankach ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c# Re: "Krowa" na slupkach przystankowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 13:47 To dywersja pracowników metra za to, że na ich rozkładach ktoś ponaklejał krety. Odpowiedz Link Zgłoś
rw.wro krowa na slupkach przystankowych, a byk na krowie 12.06.07, 18:45 krówki są teżprzyklejone na świdnickiej, gdzieś koło H&M widziałem takie stadko z 5-7 sztuk, nawej był biały byk! - tylko nie pytajcie skąd wiem, że to byk, bo się lpr lub pis do mnie przyje&*$#@ie, jak napiszę, co ten byk robił jednej zkrów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś