reniaszka 06.06.03, 13:37 Czy może ktoś mi polecić dobrego i w miarę niedrogiego ortodontę we Wrocławiu? Nie mam zupełnie rozeznania w tej kwestii a muszę się wybrać z moim 16-latkiem.... Pozdrawiam - R. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jjawor Re: dobry ortodonta we Wrocławiu IP: *.kogeneracja.com.pl 06.06.03, 15:10 Ja jestem zadowolona z ortodontki, która sprawiła iż zachwycam się osiągnietym efektem m u mojej 14 letniej córki. Jesli w grę wchodzi stały aparat, to nie ma takiej mozliwości aby było tanio. Skoro syn ma 16 lat to nie licz na zwroty z NFOZ. Jesli jeszcze się nie zraziłas do korekty zgryzu swojego nastolatka - daj znać. Wówczas prześle Ci namiary. Podsune ci pewien pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
reniaszka Re: dobry ortodonta we Wrocławiu 09.06.03, 13:31 Próbowałam wysłać do Ciebie maila, ale bezskutecznie. Czy mogłabyś mi podać te namiary? Pozdrawiam - R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjawor Re: dobry ortodonta we Wrocławiu IP: *.lanet.wroc.pl 10.06.03, 11:04 reniaszka napisała: > Próbowałam wysłać do Ciebie maila, ale bezskutecznie. Czy mogłabyś mi podać te > namiary? > Pozdrawiam - R. W jaki sposób mogłaś wysłać maila??? Ja nie podawałam swojego adresu. Chyba, że jest taka możliwość, o której ja nie wiem. Jestem bardzo zadowolona z p. dr Kołtowskiej, która przyjmuje na ul. Ożynowej wczesniej trzeba się jednak umówić na wizyte.(Jak bedziesz chciała podam dokładnie namiery). Co do pomysłu jaki Ci chciałam podsunąc to ponoc jest taka możliwość w Klinice na przeciwko Arsenału. Jest to znacznie tańsza impreza gdyż aparat kosztuje połowe mniej ale za to trzeba pokazywac buźke studentom, którzy się uczą jak prawidłowo korygować zgryz. Mój kolega korzysta z tego rozwiązania. Co więcej ponoć nie trzeba płacić za wizyte. Nie wiem jednak jakie trzeba spełnic kryteria aby móc z tego skorzystać. Uważam jednak, iż warto spróbować. Daj znać jak Ci sie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
zoska6 Re: dobry ortodonta we Wrocławiu 07.06.03, 03:53 Jesli chodzi o fachowosc i dobra cene, polecam dr Szymanska (gabinet przy Zielinskiego). Leczyla moje dziecko i jestesmy z niej b. zadowoleni. Tez kiedys robilam maly wywiad i trafilam do niej. Podobno jako pierwsza we Wroclawiu zakladala aparaty stale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sgrys Re: dobry ortodonta we Wrocławiu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.06.03, 13:16 Szymon na Goliszan, ale ufaga tseba miec otlicone bo psy zaplacie cesto nie maja wydac.Pozy tym jest OK. Ja nie jestem jego pacjentem, ale place za korekcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawor Re: dobry ortodonta we Wrocławiu IP: *.lanet.wroc.pl 09.06.03, 11:52 Tak sie zastanawiam. po co ludzie zadają pytania a potem nie interesują się odpowiedziami??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjent Re: dobry ortodonta we Wrocławiu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 12:45 Gość portalu: jawor napisał(a): > Tak sie zastanawiam. po co ludzie zadają pytania a potem nie interesują się > odpowiedziami??? Pytanie postawił Urząd Skarbowy. Najprostsza metoda uzyskania adresów lekarzy biduli, których pacjenci chorują z przeciągów bo drzwi prawie się nie zamykają, a oni( lekarze) nie wykazują żadnych zysków.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
reniaszka Re: dobry ortodonta we Wrocławiu 09.06.03, 13:04 Ludzie zadają pytania, aby się dowiedzieć tego, czego nie wiedzą od doświadczonych w danym temacie :-) Dzięki! (a Urzędem Skarbowym nie jestem - a swoją drogą - cóż za podejrzliwość :-)) Pozdrawiam - R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjawor Re: dobry ortodonta we Wrocławiu IP: *.lanet.wroc.pl 12.06.03, 07:26 reniaszka napisała: > Ludzie zadają pytania, aby się dowiedzieć tego, czego nie wiedzą od > doświadczonych w danym temacie :-) Dzięki! (a Urzędem Skarbowym nie jestem - a > swoją drogą - cóż za podejrzliwość :-)) > Pozdrawiam - R. Reniaszka zaczynasz mi grac na nerwach. Odczytałas moja informacje z 10 czerwca z godz. 11:04??? Odpowiedz Link Zgłoś
reniaszka Re: dobry ortodonta we Wrocławiu 12.06.03, 09:02 Odczytalam - dziękuje bardzo za namiary i pomysł. Z tym mailem to pomyłka - post wysłał mi się na nie to forum co trzeba (nie bardzo wiem dlaczego). Nie dość, że podejrzliwa to jeszcze nerwowa trochę jesteś:-) Uśmiechnij się - zobacz jak pięknie na świecie:-) Pozdrawiam - R. Odpowiedz Link Zgłoś