Dodaj do ulubionych

kosmetyka stóp i dłoni

IP: *.wro.vectranet.pl 04.06.07, 22:25
Gdzie we Wrcku można zrobić sobie stópki, czas odkryć i wypadałoby troszkę nad
nimi popracować coby ślicznie wyglądały;) czekam na podpowiedzi:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Muchoborzanka Re: kosmetyka stóp i dłoni IP: 212.244.72.* 06.06.07, 11:10
      napewno nie polecam salonu na ul. Hłaski 40, pani nie ma frezarki, tylko piłuje
      tareczkami, chciałam pediucure z francuskim pomalowaniem i pani nie miała
      białego lakieru, żenada
      • Gość: pimka Re: kosmetyka stóp i dłoni IP: *.as.kn.pl 09.06.07, 09:54
        Ja polecam zdecydowanie pania Beate z ulicy Pocztowej 17b. Frezarki, duza gama lakierow, cudowne maski do stop i rozsadna cena a do tego woski, maseczki i nne takie mile sprawy
        Polecam!
        • Gość: aga Re: kosmetyka stóp i dłoni IP: *.wro.vectranet.pl 10.06.07, 09:21
          a może jakiś namiar telefoniczny?;) czekam:)
          • Gość: magia Re: kosmetyka stóp i dłoni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 10:12
            504-205-583 to salon p. Agnieszki z Bartoszowickiej 3. Tez goraco polecam;-)
            • Gość: gosc Re: kosmetyka stóp i dłoni IP: *.dip.t-dialin.net 18.06.07, 23:02
              tipsy-wroclaw.witryna.info
              • Gość: Polin Re: kosmetyka stóp i dłoni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 09:19
                tel. 0508/263-100, polecam szczegolnie jak ktos lubi delikatny, subtelny
                pedicure i manicure
                • Gość: vvv Re: kosmetyka stóp i dłoni IP: *.e-wro.net.pl 21.07.07, 00:47
                  Beata z Pocztowej to po prostu artystka jakich malo, siedzisz na wygodnym
                  fotelu ,pijesz kawke a ona ze stopami robi cuda !!!!!!!! polecam :-))) mozna tam
                  tez zrobic tipsy , Dorotka tez jest niezla :) atmosfera mila ,polecam :)
                  • dziewczynaartura Re: kosmetyka stóp i dłoni 27.07.07, 20:10
                    frezarka to chyba dzis norma,co sie tak podniecacie.w zyciu bym nie robila
                    pedicure w inny sposob,raz bylam i dziekuje
                    jestem ciekawa pedicure spa-byl ktos?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka