azja44 05.06.07, 15:10 Dziewczyny czy widziałyście w jakimś sklepie taki fartuszek zrobiony z ceratki, z długimi rękawkami, który chroniby ubranie dziecka przed zabrudzeniem przy jedzeniu lub malowaniu? Z góry dziękuje za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: fartuszek 05.06.07, 19:31 Ja mam do sprzedania taki fartuszek, nowy. Zajmuję się ich sprzedażą, a ten fartuszek dałam córce do przedszkola, wczoraj Pani mi go oddała, nie był ani razu użyty :-(. Jeśli Cię to interesuje to daj znac na priva. Ten fartuszek wygląda tak: www.trapresent.nl/nl/script/P_assortiment_subgroep.asp?HoofdRubriekID=3&RubriekID=86&style=cadeau Nasz jest ten z zebrą, ale mam też inne, zafoliowane. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_wp Re: fartuszek 06.06.07, 09:18 Pia, ja tez jestem zainteresowana, czy masz swoj sklep/ allegro? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: fartuszek 08.06.07, 12:04 Sklep jeszcze nieczynny, na allegro aktualnie nie wystawiam, bo wyjeżdżam na kilka dni, ale to były moje aukcje: www.allegro.pl/item197959290_holenderski_fartuszek_do_prac_plast_kotek.html www.allegro.pl/item197958988_holenderski_fartuszek_do_prac_plast_smok.html www.allegro.pl/item197958749_holenderski_fartuszek_do_prac_plast_motylek.html Ten fartuszek z zabrą, chociaż nowy, ale bez opakowania sprzedam za 25 zł. W przyszłą sobotę będę na giełdzie w Urwisku, więc odbiór mógłby być tam, albo przesłałabym listem InPost za 1,83 zł. Daj znać jeśli będziesz nadal zaintertesowana. Odpowiedz Link Zgłoś
goki261 Re: fartuszek 06.06.07, 14:23 ja kupuje takie fartuszki w h&m.cena 19.90. Odpowiedz Link Zgłoś