Gość: Masakra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 22:03 No to kolejny rok stracony nie stac Wroclawia na kogos poorzadnego obłęd czy kpina. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anty-futbol Re: Powodzenia! IP: *.as.kn.pl 19.06.07, 22:16 Wrocław nie potrzebuje piłki nożnej, która tylko generuje debili na trybunach. Przecież mamy koszykówkę! Tą drużynę trzeba dopieszczać. Kogo obchodzą podwórkowe skórokopy z Oporowskiej? I ich banda skretyniałych bandytów na trybunach?? Odpowiedz Link Zgłoś
sentrum Re: Powodzenia! 19.06.07, 22:22 Oj, obawiam się że zaśniesz z nerwem dziś. Śląsk jest już drużyną miejską i twoja frustracja niewiele tu zmieni. No, może tylko wywoła lekką nerwicę. Cieszę się że Taraś wrócił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Powodzenia Śląsku Kochany! IP: *.e-wro.net.pl 19.06.07, 22:45 Powodzenia Śląsku Kochany! Oby nadchodzący sezon przyniósł nam wiele radości. Przy okazji pozdrowienia dla wszystkich kibiców Śląska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczus Re: Powodzenia Śląsku Kochany! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 00:05 slask czy gra w kosza czy w noge to dalej SLASK! te same barwy ten sam herb to samo miasto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: Powodzenia Śląsku Kochany! IP: *.telsat.wroc.pl 20.06.07, 11:30 Koszykarze maja inne barwy i inny herb, miasto do niedawna tez inaczej na nich patrzylo. O nazwie nie wspomne, bo juz nawet nie wiem, jak koszykarze sie obecnie nazywaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczus Re: Powodzenia Śląsku Kochany! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 12:13 "Koszykarze maja inne barwy i inny herb, miasto do niedawna tez inaczej na nich patrzylo. O nazwie nie wspomne, bo juz nawet nie wiem, jak koszykarze sie obecnie nazywaja." Tak tez denerwuje mnie ze w nazwie jest "asco czy inne garnki" ale zauwazcie ze dzieki temu klub liczy sie w polsce! a pilkarze? moge sie zalozyc ze kazdy wolalby zeby pilkarze nazywali sie LG slask wroclaw i grali w LM niz maja sie nazywac slask wroclaw i grac w 2 lidze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Powodzenia Śląsku Kochany! IP: *.e-wro.net.pl 20.06.07, 18:48 Wolę "Śląsk Wrocław" w II lidze niż "LG Śląsk Wrocław" w Lisze Mistrzów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aeniman Re: Powodzenia Śląsku Kochany! 20.06.07, 19:29 To dziwny z Ciebie kibic w takim razie, skoro nie życzysz swojemu ukochanemu klubowi sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Powodzenia Śląsku Kochany! IP: *.e-wro.net.pl 20.06.07, 22:15 Mój klub to "WKS Śląsk Wrocław" i życzę mu sukcesów a "WKS LG Śląsk Wrocław" jest mi zupełnie obojętny. Całe życie kibicuję tylko klubowi o nazwie "WKS Śląsk Wrocław". Nie mam nic przeciwko temu aby jakiś klub o nazwie "LG Wrocław" lub "ASCO Wrocław" zaczął od np ligi okręgowej i doszedł do Ligi Mistrzów. Życzę mu powodzenia a ja dalej będę kibicował Śląskowi. Taki ze mnie kibic ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aeniman Re: Powodzenia Śląsku Kochany! 21.06.07, 01:52 Nie chcę się czepiać, ani kłócić, ale w moim odczuciu po prostu dziecinne jest takie podejście. Przecież i barwy zostają takie same, i godło klubu, i na tym samym stadionie gra, pojawia się tylko kilka DODATKOWYCH literek w nazwie. Tych kilka literek ma być powodem do obrażania się, do zaprzestania kibicowania? Ludzie, nie bądźcie śmieszni... Zastanawiam się czasem, czy to jest przywiązanie do klubu, czy do jego nazwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHR Re: Powodzenia Śląsku Kochany! IP: 212.219.249.* 21.06.07, 19:24 Masz racje. Sponsorzy to tylko sponsorzy, jak przyszli tak kiedys odejda. Zawsze bedzie tylko WKS Slask Wroclaw - nie wazne czy pilkarski, koszykarski, pilki recznej. Odpowiedz Link Zgłoś
aeniman Re: Powodzenia! 20.06.07, 14:31 Zachowujesz się właśnie jak typowy zaślepiony kibol piłkarski. Przestań psuć opinię kibicom koszykówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Powodzenia! IP: 87.105.182.* 20.06.07, 14:36 Na koszykówkę też ci sami debile chodzą więc z kasować kosza tez. stawiam za tem na żużel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obilic Re: Ryszard Tarasiewicz trenerem Śląska IP: *.tktelekom.pl 20.06.07, 07:09 TY ch..., chyba jesteś z Lubina... RYSZARD TARASIEWICZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wro Re: Ryszard Tarasiewicz trenerem Śląska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 07:48 Gość portalu: Obilic napisał(a): > TY ch..., chyba jesteś z Lubina... RYSZARD TARASIEWICZ!!! dajesz się prowokować jak małe dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Ryszard Tarasiewicz trenerem Śląska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 08:57 Brawo - mieszkam koło stadionu - 25 samochodów a w nich po 6-8 ludzi - wszyscy ubrani jak na wojnę - pilnują bandy kiboli - ostatnio to helikopter nawet latał a ja za to płacę. Pan Tarasiewicz jest gwarancją że WKS zostanie w II lidze a nakładów na ochronę zwększać nie trzeba będzie. Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hex Re: Ryszard Tarasiewicz trenerem Śląska IP: *.as.kn.pl 20.06.07, 13:23 kogo chłopie interesuje twoje zdanie i to na co płacisz kase.... Miej pretensje do wojewody ze kazdy mecz slaska to mecz podwyzszonego ryzyka ..gdyby nie to to nie było by niebieskich...a i jeszcze jedno powiedz kiedy była ostatnia zadyma miedzy kibicami na oporowskiej?? no czekam znawco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Ryszard Tarasiewicz trenerem Śląska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 15:39 Znawcą czego mnie nazywasz? a co do zadymy to oczywiście jeżeli na jednego kibica przypada jeden policjant to kibice się boją ot i cała recepta na spokój na stadionie - proponuję opłacać policję z biletów [ będą o 80 zł droższe ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Re: Ryszard Tarasiewicz trenerem Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 17:17 To nie temat o rzekomych zadymach więc skończ gawędzić. Choćbyś nie wiem jak się starał to i tak nic mi i pewnie wielu innym nie zepsuje radości z powrotu Rysia Tarasiewicza do Śląska. Hej Śląsk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gumis WKS!!!!!WKS!!!!! IP: 194.217.13.* 20.06.07, 12:12 Powodzenia!!!!!Taras oby nasz WIELKI SLASK gral juz za rok w OE. Pozdrowienia z Anglii dla Slazeczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eisenreich Re: Ryszard Tarasiewicz trenerem Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 17:57 No i racja nie dajmy się sprowokować oszołomom i cieszmy się z powrotu Tarasia tam gdzie jego miejsce,w końcu jest szansa na normalność w Naszym MIEJSKIM klubie, a jakaś zakompleksiona banda malkontentów i nieudaczników zawsze się znajdzie-to takie polskie,zaściankowe myślenie"...jak mi się w życiu nie(impotencja,brak perspektyw u kobiet ) udaje to źle jak innym coś zaczyna fajnie hulać..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melasa Re: Ryszard Tarasiewicz trenerem Śląska IP: *.akron.net.pl 20.06.07, 21:29 Pogadamy za rok buraczane "karki" jak będziecie śpiewać - ta drużyna nie ma żadnych perspektyw, ŻADNYCH - i nawet Mourinhno czy Benitez nic tu nie pomogą (a co może Tarasiewicz ?!). Za rok jestem pewein - by nie szybciej - będziecie na Niego pluli i rzucali kalumnie. Tak jest zawsze z hurraoptymistycznymi nadziejami nie popartymi racjonalnym spojrzeniem na świat. Ślask to w tej chwili przecietna II-ligowa drużyna, a konkurencja w sezonie 07/08 będzie o niebio większa niźli w minionym. W nierealnych snach trwajcie dalej - pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Ryszard Tarasiewicz trenerem Śląska IP: *.e-wro.net.pl 20.06.07, 22:18 Widzę Melasa że jesteś bardzo sfrustrowany. Może jakieś ziółka pomogą? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawianin Re: Ryszard Tarasiewicz trenerem Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 23:00 Szczerze? Za dużo w tym kraju pseudo-proroków którzy na wszystko patrzą przez pryzmat swoich kompleksów i wszechogarniającego pesymizmu. P.S.Czy jest ktoś związany z wrocławskim Śląskiem kogo większość kibiców darzy większym szacunkiem niż Tarasiewicza? Takim ludziom jak Rysiek można wybaczyć wiele nawet ewentualne niepowodzenie więc przestań "malkontencić" i idź już spać. Odpowiedz Link Zgłoś