Dodaj do ulubionych

Ryszard Tarasiewicz trenerem Śląska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 22:03
No to kolejny rok stracony nie stac Wroclawia na kogos poorzadnego obłęd czy
kpina.
Obserwuj wątek
    • Gość: melan Powodzenia! IP: *.as.kn.pl 19.06.07, 22:11
      bedize pierwsza liga>?
      • Gość: anty-futbol Re: Powodzenia! IP: *.as.kn.pl 19.06.07, 22:16
        Wrocław nie potrzebuje piłki nożnej, która tylko generuje debili na trybunach.
        Przecież mamy koszykówkę! Tą drużynę trzeba dopieszczać. Kogo obchodzą
        podwórkowe skórokopy z Oporowskiej? I ich banda skretyniałych bandytów na
        trybunach??
        • sentrum Re: Powodzenia! 19.06.07, 22:22
          Oj, obawiam się że zaśniesz z nerwem dziś. Śląsk jest już drużyną miejską i
          twoja frustracja niewiele tu zmieni. No, może tylko wywoła lekką nerwicę.
          Cieszę się że Taraś wrócił.
          • Gość: fan Re: Powodzenia Śląsku Kochany! IP: *.e-wro.net.pl 19.06.07, 22:45
            Powodzenia Śląsku Kochany! Oby nadchodzący sezon przyniósł nam wiele radości.
            Przy okazji pozdrowienia dla wszystkich kibiców Śląska!
            • Gość: kaczus Re: Powodzenia Śląsku Kochany! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 00:05
              slask czy gra w kosza czy w noge to dalej SLASK! te same barwy ten sam herb to
              samo miasto...
              • Gość: Pedro Re: Powodzenia Śląsku Kochany! IP: *.telsat.wroc.pl 20.06.07, 11:30
                Koszykarze maja inne barwy i inny herb, miasto do niedawna tez inaczej na nich
                patrzylo. O nazwie nie wspomne, bo juz nawet nie wiem, jak koszykarze sie
                obecnie nazywaja.
                • Gość: kaczus Re: Powodzenia Śląsku Kochany! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 12:13
                  "Koszykarze maja inne barwy i inny herb, miasto do niedawna tez inaczej na nich
                  patrzylo. O nazwie nie wspomne, bo juz nawet nie wiem, jak koszykarze sie
                  obecnie nazywaja."

Tak tez denerwuje mnie ze w nazwie jest "asco czy inne garnki" ale zauwazcie ze
                  dzieki temu klub liczy sie w polsce! a pilkarze? moge sie zalozyc ze kazdy
                  wolalby zeby pilkarze nazywali sie LG slask wroclaw i grali w LM niz maja sie
                  nazywac slask wroclaw i grac w 2 lidze...
                  • Gość: fan Re: Powodzenia Śląsku Kochany! IP: *.e-wro.net.pl 20.06.07, 18:48
                    Wolę "Śląsk Wrocław" w II lidze niż "LG Śląsk Wrocław" w Lisze Mistrzów ;)
                    • aeniman Re: Powodzenia Śląsku Kochany! 20.06.07, 19:29
                      To dziwny z Ciebie kibic w takim razie, skoro nie życzysz swojemu ukochanemu
                      klubowi sukcesów.
                      • Gość: fan Re: Powodzenia Śląsku Kochany! IP: *.e-wro.net.pl 20.06.07, 22:15
                        Mój klub to "WKS Śląsk Wrocław" i życzę mu sukcesów a "WKS LG Śląsk Wrocław"
                        jest mi zupełnie obojętny. Całe życie kibicuję tylko klubowi o nazwie "WKS
                        Śląsk Wrocław". Nie mam nic przeciwko temu aby jakiś klub o nazwie "LG Wrocław"
                        lub "ASCO Wrocław" zaczął od np ligi okręgowej i doszedł do Ligi Mistrzów.
                        Życzę mu powodzenia a ja dalej będę kibicował Śląskowi. Taki ze mnie kibic ;)
                        Pozdrawiam.
                        • aeniman Re: Powodzenia Śląsku Kochany! 21.06.07, 01:52
                          Nie chcę się czepiać, ani kłócić, ale w moim odczuciu po prostu dziecinne jest
                          takie podejście. Przecież i barwy zostają takie same, i godło klubu, i na tym
                          samym stadionie gra, pojawia się tylko kilka DODATKOWYCH literek w nazwie. Tych
                          kilka literek ma być powodem do obrażania się, do zaprzestania kibicowania?
                          Ludzie, nie bądźcie śmieszni...

Zastanawiam się czasem, czy to jest przywiązanie do klubu, czy do jego nazwy.
                        • Gość: CHR Re: Powodzenia Śląsku Kochany! IP: 212.219.249.* 21.06.07, 19:24
                          Masz racje. Sponsorzy to tylko sponsorzy, jak przyszli tak kiedys odejda.
                          Zawsze bedzie tylko WKS Slask Wroclaw - nie wazne czy pilkarski, koszykarski,
                          pilki recznej.
        • aeniman Re: Powodzenia! 20.06.07, 14:31
          Zachowujesz się właśnie jak typowy zaślepiony kibol piłkarski. Przestań psuć
          opinię kibicom koszykówki.
        • Gość: xyz Re: Powodzenia! IP: 87.105.182.* 20.06.07, 14:36
          Na koszykówkę też ci sami debile chodzą więc z kasować kosza tez.
          stawiam za tem na żużel.
    • Gość: Obilic Re: Ryszard Tarasiewicz trenerem Śląska IP: *.tktelekom.pl 20.06.07, 07:09
      TY ch..., chyba jesteś z Lubina... RYSZARD TARASIEWICZ!!!
      • Gość: wro Re: Ryszard Tarasiewicz trenerem Śląska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 07:48
        Gość portalu: Obilic napisał(a):

> TY ch..., chyba jesteś z Lubina... RYSZARD TARASIEWICZ!!!

dajesz się prowokować jak małe dziecko
    • Gość: Paweł Re: Ryszard Tarasiewicz trenerem Śląska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 08:57
      Brawo - mieszkam koło stadionu - 25 samochodów a w nich po 6-8 ludzi - wszyscy
      ubrani jak na wojnę - pilnują bandy kiboli - ostatnio to helikopter nawet latał
      a ja za to płacę.
      Pan Tarasiewicz jest gwarancją że WKS zostanie w II lidze a nakładów na ochronę
      zwększać nie trzeba będzie. Brawo.
      • Gość: hex Re: Ryszard Tarasiewicz trenerem Śląska IP: *.as.kn.pl 20.06.07, 13:23
        kogo chłopie interesuje twoje zdanie i to na co płacisz kase....
        Miej pretensje do wojewody ze kazdy mecz slaska to mecz podwyzszonego ryzyka
        ..gdyby nie to to nie było by niebieskich...a i jeszcze jedno powiedz kiedy była
        ostatnia zadyma miedzy kibicami na oporowskiej?? no czekam znawco
        • Gość: paweł Re: Ryszard Tarasiewicz trenerem Śląska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 15:39
          Znawcą czego mnie nazywasz? a co do zadymy to oczywiście jeżeli na jednego
          kibica przypada jeden policjant to kibice się boją ot i cała recepta na spokój
          na stadionie - proponuję opłacać policję z biletów [ będą o 80 zł droższe ]
          • Gość: WKS Re: Ryszard Tarasiewicz trenerem Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 17:17
            To nie temat o rzekomych zadymach więc skończ gawędzić. Choćbyś nie wiem jak się
            starał to i tak nic mi i pewnie wielu innym nie zepsuje radości z powrotu Rysia
            Tarasiewicza do Śląska.
            Hej Śląsk!
    • Gość: Gumis WKS!!!!!WKS!!!!! IP: 194.217.13.* 20.06.07, 12:12
      Powodzenia!!!!!Taras oby nasz WIELKI SLASK gral juz za rok w OE. Pozdrowienia z
      Anglii dla Slazeczka
    • Gość: eisenreich Re: Ryszard Tarasiewicz trenerem Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 17:57
      No i racja nie dajmy się sprowokować oszołomom i cieszmy się z powrotu Tarasia
      tam gdzie jego miejsce,w końcu jest szansa na normalność w Naszym MIEJSKIM
      klubie, a jakaś zakompleksiona banda malkontentów i nieudaczników zawsze się
      znajdzie-to takie polskie,zaściankowe myślenie"...jak mi się w życiu
      nie(impotencja,brak perspektyw u kobiet ) udaje to źle jak innym coś zaczyna
      fajnie hulać..."
      • Gość: Melasa Re: Ryszard Tarasiewicz trenerem Śląska IP: *.akron.net.pl 20.06.07, 21:29
        Pogadamy za rok buraczane "karki" jak będziecie śpiewać - ta drużyna nie ma
        żadnych perspektyw, ŻADNYCH - i nawet Mourinhno czy Benitez nic tu nie pomogą (a
        co może Tarasiewicz ?!). Za rok jestem pewein - by nie szybciej - będziecie na
        Niego pluli i rzucali kalumnie. Tak jest zawsze z hurraoptymistycznymi
        nadziejami nie popartymi racjonalnym spojrzeniem na świat. Ślask to w tej chwili
        przecietna II-ligowa drużyna, a konkurencja w sezonie 07/08 będzie o niebio
        większa niźli w minionym.
        W nierealnych snach trwajcie dalej - pozdro.
        • Gość: fan Re: Ryszard Tarasiewicz trenerem Śląska IP: *.e-wro.net.pl 20.06.07, 22:18
          Widzę Melasa że jesteś bardzo sfrustrowany.
          Może jakieś ziółka pomogą? :)
        • Gość: wroclawianin Re: Ryszard Tarasiewicz trenerem Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 23:00
          Szczerze? Za dużo w tym kraju pseudo-proroków którzy na wszystko patrzą przez
          pryzmat swoich kompleksów i wszechogarniającego pesymizmu.
          P.S.Czy jest ktoś związany z wrocławskim Śląskiem kogo większość kibiców darzy
          większym szacunkiem niż Tarasiewicza? Takim ludziom jak Rysiek można wybaczyć
          wiele nawet ewentualne niepowodzenie więc przestań "malkontencić" i idź już spać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka