Dodaj do ulubionych

Wrocław ma za mało bezpiecznych szkół

20.06.07, 20:25
SP 58 bezpieczną szkołą? Jakoś wątpię aby od czasu kiedy ją ukończyłem (7 lat
temu) aż tyle się zmieniło. Bo nie przypominam sobie aby ona była bezpieczna.
Zresztą mieszkam niedaleko i jak widze co się wyprawia na jej podwórku to
nadal nie wydaje mi się ona bezpieczna. Choć, może to tylko pozory.

Jeśli naprawdę się poprawili to pozostaje pogratulować tylko.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kruk Gimnazjum 18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 20:46
      Mój syn chodzi do Gimnazjum nr 18. ale chyba ostatni rok mimo, ze idzie do
      trzeciej klasy to chcę go przenieśc gdzie indziej. niedouczeni nauczyciele,
      agresja na lekcjach, nauczyciele nie radzący sobie z uczniami. to jest ten
      obraz.
      • tetlian Re: Gimnazjum 18 21.06.07, 07:34
        Trzeba jak najszybciej to zmienić.
    • Gość: rodzic Re: Wrocław ma za mało bezpiecznych szkół IP: *.chello.pl 21.06.07, 07:10
      I gdzie tu logika radnych miejskich ?
      SP 60 jest bezpieczna szkola - jedna z kilku (7) we Wrocławiu a nasi rajcowie postanawiaja ja zamknąc!!
      Powodem jest niby niz demograficzny, a ja sie spytam: jaka szkola jest bezpieczniejsza, ta co ma duzo dzieci czy ta co ma mniej ?
      Panie Dutkiewicz - prosze nie słuchać tylko Pani Jaroń przeanalizowć wszystkie argumenty - chociażby i taki który został przedstawioy w ym artykule.
      • Gość: rety Re: Wrocław ma za mało bezpiecznych szkół IP: *.e-wro.net.pl 21.06.07, 07:15
        Te bezpieczne szkoły są tylko na papierach wysyłanych przez gorliwych
        dyrektorow do równie gorliwej pani Jaroń i wszyscy udają, że jest, jak nie jest.
    • Gość: mama Wrocław ma za mało bezpiecznych szkół IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.06.07, 08:48
      od kiedy sterty papierów do wypełnienia (sprawozdania, akcyjność) są miernikiem
      bezpieczeństwa? uważam, że bezpieczna szkoła to taka do jakiej dziecko chętnie
      chodzi, dobrze w niej się czuje, rozwija się i ma możliwość sukcesu.
      • Gość: Nati Re: Wrocław ma za mało bezpiecznych szkół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 09:37
        A moje dziecko chodzi do Sp 118, która jest w piątce tych wybranych szkół i ja
        rzeczywiście złego słowa nie mogę powiedzieć. Szkoła uczy na dobrym poziomie,
        jest dużo zajęć pozalekcyjnych, a na jakiekolwiek przejawy agresji jest szybka
        reakcja więc właściwie rzadko się zdarzają. Może więc to nie tylko na papierze?
        Martwi mnie za to brak ,,bezpiecznych" gimnazjów i zastanawiam się gdzie posłać
        swoje dziecko w przyszłym roku, może możecie coś polecić?
    • Gość: Marek Wrocław ma za mało bezpiecznych szkół IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 11:50
      "Na Dolnym Śląsku taki certyfikat dostało w sumie 33 szkół." Powinno być: ...
      dostały w sumie 33 szkoły". Czy w Gazecie pracują ludzie bez matury czy korekty
      nie ma...? Obciach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka