Gość: merkuria IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.03, 15:29 Szukam dobrej krawcowej we Wrocławiu, takiej która potrafi coś dodać od siebie, nawet jeśli nie ma tego "w wykroju". Chodzi mi o uszycie sukienki, będę bardzo wdzięczna za jakieś namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nicka Re: Krawcowa? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.03, 16:46 polecam te z mojej mody, ul zaolzianska 19/1a, tal. 336 93 44 Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Krawcowa? 18.06.03, 18:13 Gość portalu: nicka napisał(a): > polecam te z mojej mody, ul zaolzianska 19/1a Hehe, widzę te krawcowe na codzień z okna pracy :))) Może dlatego są takie dobre, bo słuchają śpiewu moich studentów? Ja mam krawcową na Jaracza, dam namiary na skrzynkę. Dodaje od siebie, doradzi, stroje spod jej igły są artystyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
mercuria Re: Krawcowa? 18.06.03, 23:03 To ja bardzo pięknie poproszę o namiary :) Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Krawcowa? 18.06.03, 23:05 mercuria napisała: > To ja bardzo pięknie poproszę o namiary :) Już wysyłam, ale obawiam się, że odbierzesz ze skrzynki portalu Gazety po weekendzie (prace remontowe :( ) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś