Dodaj do ulubionych

ASCO Śląsk: Zmienników już mamy

IP: *.chello.pl 12.07.07, 22:35
GRATULUJĘ wzmocnień. gwiazdor z trzeciej ligi hiszpańskiej, zawodnik ze
slabiutkiej Polonii Warszawa-to i ja zgłaszam swoją kandydaturę. moje
podstawowe dane:
waga 100 kg (jak u silnego skrzydłowego), wzrost 180 cm (lekki niedowzrost
ale nadrabiam dużą ambicją), wiek 40 lat (niewiele więcej niż wiecznie młody
Adaś W.),wynagrodzenie na pewno zmieści się w limicie miliona i jeszcze
troszkę zostanie, kariera jeszcze mam dużo przed sobą, aha jeszcze robię
dobrą chemię w szatni (od moich bąków padną wszystkie karaluchy). czekam na
odpowiedź na moją ofertę
Obserwuj wątek
    • Gość: humus ASCO Śląsk: Zmienników już mamy IP: *.core.lanet.net.pl 13.07.07, 11:02
      Jak miło, że w końcu coś się zaczyna dziać. Co prawda rynek jeszcze nie
      wydrenowany, bo do tej pory wszyscy bili się o Polaków, których Śląsk ma pod
      dostatkiem...
      • Gość: sopla Re: ASCO Śląsk: Zmienników już mamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 12:36
        Jeżeli jest forsa to trzeba kupować zawodników a nie tylko spekulować ,że
        kupimy tego czy owego.Zmiennicy średni.
        • Gość: kurek Re: ASCO Śląsk: Zmienników już mamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 21:54
          ja powiem tak dac szanse młodym a co do Wojcika wole Tomczyka i Hyzego napewno
          potrzeba rzucającego który bedzie trafiał
    • Gość: jurek ASCO Śląsk: Zmienników już mamy IP: *.e-wro.net.pl 13.07.07, 12:51
      Ta sama spiewka co roku. Skompletujemy sklad przed obozem. Potem w grudniu
      wymieniaja polowe skladu. Charlie O`Bannon, Sasza Milosierdov, Michael Wright,
      Harold Jamison dolaczali w trakcie sezonu i dzieki nim Slask mial mistrza. Potem
      fart sie skonczyl i wielka podnieta z trzeciego miejsca.
    • Gość: DFF ASCO Śląsk: Zmienników już mamy IP: *.199.61.16.tesatnet.pl 13.07.07, 23:13
      "Hitem transferowym tego lata ma być powrót do zespołu Adama Wójcika." to chyba
      jakis zart a nie hit, emerytowi najemnikowi dziekuje
      • Gość: wrocławianin Re: ASCO Śląsk: Zmienników już mamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 21:46
        Przestań. Może i emeryt, ale z doświadczeniem które na pewno jest niebagatelne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka