Dodaj do ulubionych

Czy można pierdnąć

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.12.01, 18:19
Pytam sie wlasnie, czy mozna?
Nie nie mozna. Za pozno tak czy tak.

Obserwuj wątek
    • Gość: MTH Tez pytanie. IP: *.dziennikarstwo.uni.wroc.pl 10.12.01, 17:38
      Alez mozna, mozna. Nie dus tego w sobie, odpocznij w koncu. Po co sie tak nad
      tym zastanawiac? Ulzyj sobie chlopie bo sie spocisz. Sprobuj tylko nie robic
      tego publicznie. A w zaciszu domowym...kogo to interesuje. Chyba tylko ciebie.
      • je_leszcz Re: Tez pytanie. 14.01.02, 00:37
        ale czy warto?
        nie, nie nie warto
        raczej nie warto
        na pewno nie warto
    • Gość: Janek Re: Piosenka z brodą IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.01.02, 23:32
      Dzisiaj w Betlejem, dzisiaj w Betlejem, wesołą nowina,
      Że trzy bombowce, że trzy bombowce lecą do Berlina.
      Berlin się pali, Niemcy przegrali.
      Hitler na dachu, pierdzi ze strachu,
      A Hitlerowa pierdzi jak krowa.
    • Gość: Jajaccek Re: Czy można pierdnąć IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 15.01.02, 23:45
      Pierdzi ojciec pierdzi matka
      pelna gazu, nasza chatka.
      Napierdziane az po dach,
      Ma ktos ognia??:))
      Ja mam:))
      BACH!!!
      • Gość: Janek Re: Przyśpiewki z Rzeszowskiego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 00:42
        Ojciec orał i ja orał,
        Obaśmy orali.
        Ojciec pierdnął,
        Ja popoprawił.
        Pług żeśmy urwali.
        • Gość: Jajaccek Re: Przyśpiewki z Rzeszowskiego IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 16.01.02, 00:49
          Tez ladne, choc mniej niebezpieczne.To wyzej na poczkaniu ulozylem, bo Zsypkowi
          pozazdroscilem.Piekny poemat do admina.Forum Swiat.
          • Gość: Janek Re: Przyśpiewki z Rzeszowskiego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 00:55
            Poemat Jajaccku jest piękny. Tak jak w "Misiu" odzwierciedla prawdę czasu i
            prawdę ekranu. Wybuchy zdarzają się w miastach i pełno ich na ekranach.Wartości
            rodzinne też zawiera. Do nagrody Forum /o innych nie wspominam/ powinien być
            wytypowany.
        • Gość: Żarłacz Re: wierszyki z dzieciństwa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 00:57
          Wyszedł żuczek za chałupkę
          zdjął majteczki zrobił kupkę
          Oj ty żuczku! Coś ty zrobił
          żeś chałupkę przyozdobił

ten wierszyk przypomniałam sobie trzy lata temu, gdy moja firma wdrażała pewien
          system w cementowni Górażdże, a szefem wdrożenia po stronie klienta był
          znienawidzony przez programistów i konsultantów niejaki Pan Chałupka
          • Gość: Janek Re: wierszyki z dzieciństwa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 01:10
            Oj Żarłaczu niepospolity. Temat niebezpiecznie poszerzyłaś. Teraz dodatkowo
            mamy kupkę, majtki i chałupkę. A na ich temat wierszyków i piosenek jest
            mnóstwo. Np.:
            Oj dana, oj dna,
            Pod kupecką siana.
            Siedmiu kawalerów,
            A znimi ja sama.
            Albo:
            Co to za gospodarz,
            Co nie ma chałupy.
            Co to za dziewczyna,
            Co nie daje ...wina.
            Pozdrawiam.
            • Gość: Żarłacz Re: wierszyki z dzieciństwa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 01:19
              Moja ŚP kochana babcia znała takich przyśpiewek co niemiara. Niestety, nie
              zostawiła po sobie godnych następców, wiec w szranki nie śmiem stawać. Ale tak
              przy okazji powrotu do dzieciństwa przypomniały mi sie wyliczanki. Nie wierze,
              aby komukolwiek udało sie dokonać analizy takiego wierszyka
              ene due ryke fake
              torba borba ósme smake
              deus deus kosmateus
              i morele baks
              relibusik, relibusik
              i morele baks
              kiedyś na suto zakrapianej kolacyjce bawiliśmy sie w "deklamowanie" równie
              poważnych dzieł. Wygrał ten właśnie w interpretacji wielce dramatycznej. Pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka