Gość: ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.12.01, 18:19 Pytam sie wlasnie, czy mozna? Nie nie mozna. Za pozno tak czy tak. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MTH Tez pytanie. IP: *.dziennikarstwo.uni.wroc.pl 10.12.01, 17:38 Alez mozna, mozna. Nie dus tego w sobie, odpocznij w koncu. Po co sie tak nad tym zastanawiac? Ulzyj sobie chlopie bo sie spocisz. Sprobuj tylko nie robic tego publicznie. A w zaciszu domowym...kogo to interesuje. Chyba tylko ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
je_leszcz Re: Tez pytanie. 14.01.02, 00:37 ale czy warto? nie, nie nie warto raczej nie warto na pewno nie warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Piosenka z brodą IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.01.02, 23:32 Dzisiaj w Betlejem, dzisiaj w Betlejem, wesołą nowina, Że trzy bombowce, że trzy bombowce lecą do Berlina. Berlin się pali, Niemcy przegrali. Hitler na dachu, pierdzi ze strachu, A Hitlerowa pierdzi jak krowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Czy można pierdnąć IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 15.01.02, 23:45 Pierdzi ojciec pierdzi matka pelna gazu, nasza chatka. Napierdziane az po dach, Ma ktos ognia??:)) Ja mam:)) BACH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Przyśpiewki z Rzeszowskiego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 00:42 Ojciec orał i ja orał, Obaśmy orali. Ojciec pierdnął, Ja popoprawił. Pług żeśmy urwali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Przyśpiewki z Rzeszowskiego IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 16.01.02, 00:49 Tez ladne, choc mniej niebezpieczne.To wyzej na poczkaniu ulozylem, bo Zsypkowi pozazdroscilem.Piekny poemat do admina.Forum Swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Przyśpiewki z Rzeszowskiego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 00:55 Poemat Jajaccku jest piękny. Tak jak w "Misiu" odzwierciedla prawdę czasu i prawdę ekranu. Wybuchy zdarzają się w miastach i pełno ich na ekranach.Wartości rodzinne też zawiera. Do nagrody Forum /o innych nie wspominam/ powinien być wytypowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żarłacz Re: wierszyki z dzieciństwa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 00:57 Wyszedł żuczek za chałupkę zdjął majteczki zrobił kupkę Oj ty żuczku! Coś ty zrobił żeś chałupkę przyozdobił ten wierszyk przypomniałam sobie trzy lata temu, gdy moja firma wdrażała pewien system w cementowni Górażdże, a szefem wdrożenia po stronie klienta był znienawidzony przez programistów i konsultantów niejaki Pan Chałupka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: wierszyki z dzieciństwa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 01:10 Oj Żarłaczu niepospolity. Temat niebezpiecznie poszerzyłaś. Teraz dodatkowo mamy kupkę, majtki i chałupkę. A na ich temat wierszyków i piosenek jest mnóstwo. Np.: Oj dana, oj dna, Pod kupecką siana. Siedmiu kawalerów, A znimi ja sama. Albo: Co to za gospodarz, Co nie ma chałupy. Co to za dziewczyna, Co nie daje ...wina. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żarłacz Re: wierszyki z dzieciństwa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 01:19 Moja ŚP kochana babcia znała takich przyśpiewek co niemiara. Niestety, nie zostawiła po sobie godnych następców, wiec w szranki nie śmiem stawać. Ale tak przy okazji powrotu do dzieciństwa przypomniały mi sie wyliczanki. Nie wierze, aby komukolwiek udało sie dokonać analizy takiego wierszyka ene due ryke fake torba borba ósme smake deus deus kosmateus i morele baks relibusik, relibusik i morele baks kiedyś na suto zakrapianej kolacyjce bawiliśmy sie w "deklamowanie" równie poważnych dzieł. Wygrał ten właśnie w interpretacji wielce dramatycznej. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś