Gość: gość IP: *.core.lanet.net.pl 13.08.07, 18:16 jak się zabić, tak, aby wszyscy myśleli, że to nieszczęśliwy wypadek? macie jakieś pomysły? tylko nie piszcie jakichś bzdetnych pseudo-psychologizujących tekstów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blebleble Re: samobójstwo IP: *.pronet.lublin.pl 16.08.07, 01:15 Jeśli masz samochód - wjedź pod pociąg na jakims przejeździe, jeśli nie masz wyjedź w Tatry, pełno tam miejsc w których zdarzają się wypadki - Kozia Przełęcz, Zamarła Turnia. Zresztą musisz dojechać do Zakopca, więc będziesz mieć czas na sprawdzenie w przewodniku. Powodzenia. -- Jeśli mimo wszystko liczyła(e)ś na perswazję, to przepraszam że tak obcesowo. Ale cóż - jest już podobny wątek, nie moge spać i nie chce mi się nikomu truć, że warto żyć. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
rekvik Re: samobójstwo 04.09.07, 04:19 Myśl pozytywnie o innym rozwiązaniu problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrtttt Re: samobójstwo IP: *.elpos.net 03.07.08, 03:28 wiesz co - mnie w to nie wciągniesz nie wiem czy zdajesz sobie sprawe z tego że to nie jest normalne co ty piszesz . nie cenisz sobie życia/ rozwiązuj swoje problemy to nie jest wyjście każesz nie pisać pouczających tekstów tylko chcesz by ci w tym pomóc ale ja nie jestem pie..ięty i takich pomysłów nie mam byś sie wstydził Odpowiedz Link Zgłoś