ida14 01.01.06, 13:05 czy w tym roku robimy koci worek czy jak? mam zamiar przywieźć troche wyrobów własnorączkowych, ale nie wiem jak pakowac. jak zgubione w pociągu czy ładną paczuszke?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
groha Re: Pytanie 01.01.06, 13:28 Iduś, poczekaj. Niespodzianka ma być dla Guruy, więc tutaj się o tym nie gada, żeby jej nie spalić i żeby, jak należy, zadziałał moment zaskoczenia. Bo ma być. Teraz idę, ale wieczorem machnę Ci mailika i napiszę, co zostało ustalone, bo pewnie szefowa dopiero jutro tutaj zajrzy. Więc nie niecierpliw się, wszystko będziesz wiedziała przed spotkaniem, inaczej być nie może Odpowiedz Link
groha Re: Pytanie 01.01.06, 13:38 E tam, nikt nic nie mówił, bo nikt nie miał głowy do niczego przez te święta, Sylwestry i w ogóle. Ale spoko, w tym tygodniu to na pewno zrobi się taki ruch, że proszę siadać. Aż się klawitury będą grzały, coś tak czuję Na wszelki wypadek, sprawdzaj pocztę co chwię, bo nie znasz dnia, ani godziny) Odpowiedz Link
vivictoria Re: Pytanie 02.01.06, 00:40 To jest coś dla wtajemniczonych, zapisanych, podstęplowanych? Przepraszam, że pytam. Odpowiedz Link
groha Re: Pytanie 02.01.06, 02:18 Ależ skąd! Wystarczy poczytać uważnie wątki, a wszystko okaże się jasne, jak słońce i ułoży się w logiczną całość, dotyczącą spotkania z Guruą, na które w osobnym wątku zapraszała oficjalnie Stara.gropa. A posty o spotkaniu już od dłuższego czasu tutaj fruwają, jako te ptaszęta po niebie) Takie wydarzenie dla fanatyków, to jak spojrzenie prosto w twarz bóstwu... Odpowiedz Link
vivictoria Re: Pytanie 02.01.06, 21:51 Rumienię się, nie przeczytałam wszystkiego, a ta forma, postać forum jest cokolwiek trudna dla mnie Odpowiedz Link
groha Re: Pytanie 02.01.06, 22:07 Nie, no coś Ty, tylko się nie przejmuj. Ja dotąd dostaję lekkiego oczopląsu, gdy muszę połapać się w zbytnio rozwiniętym drzewku, a już rok tu siedzę. Ty w dodatku potrafisz równocześnie haftować! To budzi mój wielki podziw, bo też trochę umiem wyszywać, ale bez patrzenia chyba prędzej zrobiłabym sobie ażur i haft Richelieu na właśnych palcach, niż jeden krzyżyk na płótnie) Odpowiedz Link