cuffed 17.08.07, 19:01 diagnoza paranoja postawiona w radiu TOK FM. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Premier Kaczynski jest chory psychicznie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 20:41 Diagnoz nie stawiają radiowcy ani inni tym podobni a jedynie lekarze w przychodniach, szpitalach itd. Nie bądź prymitywnym prowokatorem i to bez kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: Premier Kaczynski jest chory psychicznie ... 20.08.07, 21:47 bycie glupolem z kompleksami to nie choroba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1 Re: Premier Kaczynski jest chory psychicznie ... IP: *.media4.pl 23.08.07, 02:30 Ale nie trzeba być specjalistą aby stwierdzić, że kaczyńscy + gietrych i lepper to ludzie (i to też nie jest pewne)zdrowi psychicznie......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wic trudno go będzie zbadać... IP: *.chello.pl 20.08.07, 22:09 nie trzeba słuchać tok fm, żeby to stwierdzić. z drugiej strony kryterium zdrowia psychicznego jest zgodność z normami. kwestia jakimi. w PIS liderem jest właśnie kaczyński i korzystając z przywilejów przywódcy wpływa na obowiązujące normy. Dla mnie i mojego otoczenia ich normy to przejaw głębokiej psychozy. Ale dla nich to normalne. Innymi słowy- norma psychiatryczna jest bardzo pojemna... Bracia Kaczyńscy czują jednak podskórnie, że coś z nimi jest nie tak.. w czasie kampanii prezydenckiej radiowa trójka zapraszała wszystkich kandydatów na test psychologiczny. Kaczyński za namową brata jako jedyny nie zgodził się. choć może być to przejaw ich psychopatycznej wiary w spiski- "Bracie nie idź na test, bo na pewno wpadniesz w sidła spisku zastanione przez UKŁAD"- tak pewnie wówczas mówił Jaruś do Leszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: larry Dezerter spiewał tak: IP: *.lanet.net.pl 20.08.07, 23:13 Choroba utwór z 1994 roku A gdyby spojrzeć na to inaczej Wyobraź sobie taką sytuację Zaczyna rządzić schizofrenik Który ma bardzo dziwne wizje Wyobraź sobie taką sytuację Wariat dochodzi do władzy Kompletny idiota zaczyna rządzić I nie ma na to rady Ma rzadki dar przekonywania Umie mówić o ważnych sprawach Wzbudza szacunek obywateli Przez to, że nigdy nie łamie prawa Bo demokracja ma drobną wadę Że każdy może być wybrany Nawet największy psychopata Jeśli wyborcy mu zaufali A gdyby spojrzeć na to inaczej Że władza to miejsce dla idiotów Wtedy sytuacja wygląda normalnie Bo wszyscy żyjemy w domu wariatów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XY Jest chory psychicznie IP: 139.48.149.* 21.08.07, 19:00 Paranoja to ciag usystematyzowanych urojen (UKLAD). Jest chory psychicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: Premier Kaczynski jest chory psychicznie ... 22.08.07, 17:17 tez mi odkrycie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eustachy Re: Taka wypowiedz podlega pod prokurature IP: *.elpos.net 22.08.07, 23:38 ..napisalem do prokuratury zawiadomienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigi Re: Taka wypowiedz podlega pod prokurature IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.07, 00:06 ale nie zapomnij wcześniej wstapić do psychiatry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Taka wypowiedz podlega pod prokurature IP: 82.160.28.* 23.08.07, 07:10 i słusznie, może go zbadają. Przecież to przejaw troski o kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakir Re: Taka wypowiedz podlega pod prokurature IP: *.gazeta.wroc.pl 23.08.07, 08:13 mylisz się - prokuratura umarza takie sprawy jako nie mające znamion czynu podlegającego odpowiedzialności karnej. Jakby ktoś miał jednak kłopoty z prokuraturą wysyłam do sprawy Ojca Rydzyka i "oszusta z czarownicą przy boku" (za wypowiedzią wcześniej wymienionego)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XY Czy brat premiera jest zdrowy psychicznie? IP: 139.48.155.* 23.08.07, 17:16 Rozumiem ze sa w czestym kontakcie. Poza tym maja ten sam "uklad" genetyczny. Czy tylko jeden z nich jest chory psychicznie? Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: Taka wypowiedz podlega pod prokurature 23.08.07, 17:33 i myslisz ze wydadza nakaz przebadania go? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigi Re: Taka wypowiedz podlega pod prokurature IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.07, 21:35 i co byłeś już psychiatry? co powiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Taka wypowiedz podlega pod prokurature 25.08.07, 19:01 To mi się podoba. Bo aby robak, czy kogo tam chcesz pozwać, bo z drzewa wątku to nie wynika, został skazany na pomówienie, będzie trzeba wykazać, ze powiedział nieprawdę. A zatem będzie trzeba udowodnić, ze Kaczyński nie jest chory psychicznie. A więc będzie go trzeba wysłać do psychiatry. No i wtedy się okaze kto ma rację ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiepski dowcipniś Re: Premier Kaczynski jest chory psychicznie ... IP: *.chello.pl 23.08.07, 19:53 widziałem go,jak pchał na sznurku szczoteczkę do zębów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: Premier Kaczynski jest chory psychicznie ... IP: *.futureshop.ca 24.08.07, 20:18 straszne choruje biedaczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS to dno Premier na urlop zdrowotny IP: 198.161.2.* 25.08.07, 16:47 Ale cyrk! Oderwany od rzeczywistosci nadal prosi o polityczne poparcie. Trzeba go oddac na leczenie do szpitala psychiatrycznego. Paranoik potrzebuje fachowej opieki lekarskiej. Sprawil zawod sporej grupie obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziobrofon Re: Premier na urlop zdrowotny IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.08.07, 18:13 Ale zobacz jaką siłę oddziaływani ma ten paranoik. Wystarczyło że wyszedł i pobełkotał a już jego kacze klakierstwo się uktywniło. Nasze forumowe nazistowskie ścierwo assur już rozpoczął gebelsowską propagandę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mery Re: Premier na urlop zdrowotny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.07, 18:58 to juz koniec Iv RP i dyktatury PiS-u Odpowiedz Link Zgłoś
jasfinks Hieny szczerzą kły ociekające pianą... 26.08.07, 10:04 ...i skradają się sępy czerwone i różowe...Taką widzę w wyobraźni scenę, gdy czytam te nienawistne posty antypisowskie i widzę tę koalicję buraczano-oszołomsko-czerwonoróżowomafijną napędzaną wspólnym strachem przed demaskacją i rozliczeniem. Ta zgraja atakuje ostatnio nieustannie miotając niezliczone ilości kłamstw i obelg... Mimo to myślę jednak, że nie uda im się zasypać i zabić tymi kłamstwami i epitetami braci Kaczyńskich i działającego dla dobra Polski a więc i dla nas normalnych i uczciwych - PiS-u. Myślę, że normalna większość Polaków stanie po stronie prawdy i uczciwości tak jak to zrobili m.in.np. znani i cenieni profesorowie - Zyta Gilowska i Zbigniew Religa. Dlatego nie będzie już drugiej Nocnej Zmiany, ale wyborcze zwycięstwo, lecz tym razem większe, pozwalające nam wreszcie na szybkie dojście do normalności! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Hieny? Chyba sam z ZOO uciekłeś... IP: *.telsat.wroc.pl 26.08.07, 10:29 obyś się mylił. Każdy ma prawo głosować na kogo chce, i niech głosuje, żeby się potem znowu nie okazało, że obóz rządzący działający w imieniu wszystkich Polaków miał niespełna 27 poparcie... z tych, co głosowali. Łatwo policzyć, jak szerokie to zaplecze. Odpowiedz Link Zgłoś
jasfinks Liczę na normalnych... 26.08.07, 10:49 No niestety tak już jest w demokracji że np. dwóch głupich przegłosuje mądrego, czy też dwóch przestępców wygra z jednym uczciwym... Dlatego trzeba walczyć i przekonywać tych normalnych i uczciwych ale niezdecydowanych na kogo postawić aby kraj nasz nie był ciągle rozkradany i biedny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Liczę na normalnych... IP: *.telsat.wroc.pl 26.08.07, 10:53 a może już najwyższy czas zdać sobie sprawę (stosuję wyłącznie retorykę Kaczyńskiego), że skoro głosowało na PiS tylko 27% obywateli, to 3/4 to zwykli komuniści, złodzieje, kłamcy, zomowcy, wykształciuchy, po prostu UKŁAD. I jest nam dobrze. A jak się elektoratowi PiS nie podoba w takim kraju, zawsze może dołączyć do Kazia Marcinkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
jasfinks Re: Liczę na normalnych... 26.08.07, 11:52 Wszyscy wiemy kto spowodował że nasz kraj jest TAKI tzn biedny i przeżarty korupcją...I nikt nam nie wmówi, że to Kaczyńscy i PiS okradali i paprali systematycznie przez kilkadziesiąt kraj i ludzi, tj m.in. ich poglądy i charaktery. Zrobiła to ta sama mafia która działała i często nadal działa we wszystkich krajach tzw byłych demoludach.Oczywiście teraz założyli maski i przybrali inne miana.Czasami możemy dostrzec za przypadkiem odchyloną zasłoną z kłamstw( jak np z wypowiedzi Oleksego w chwili szczerości czy premiera Węgier przypadkowo nagranego ) ich prawdziwe wredne i paskudne oblicza. Elektoratowi PiS -u oczywiście nie podoba się taki układ i na pewno zostanie zniszczony m.in.dlatego aby nie trzeba było wyjeżdżać z naszego pięknego kraju za chlebem. I aby atmosfera i środowisko były czyste i zdrowe a nie były śmierdzącym bagnem w którym jest tylko dobrze komuchom, złodziejom itp pasożytom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Liczę na normalnych... Nadzieja matką... IP: *.telsat.wroc.pl 26.08.07, 12:20 gadaj zdrów miłośniku PiS. Ja nikogo nie okradłem, nie jestem zwolennikiem ani SLD, ani PO, ani tym bardziej LPR, SO i PSL. Jestem zbyt dużym realistą, by oddać głos na UPR, ale w żadnym wypadku nie poprę panie/panów z PiS. Po prostu chcę normalnie żyć, a nie oglądać ludzi, którzy pod płaszczykiem górnolotnych haseł (notabene dobrych dla ciemnoty, łykającej jak pelikany takie sztampowe zagrywki) robią to samo, co poprzednicy (a nawet lepiej), a zacznijmy od tego, że kompletnie nie spełniają wymogów (pisanych i nie), które są nieodzowne do piastowania wysokich stanowisk w państwie (seplenienie, brak kultury, nikczemny wzrost i takież intencje). Odpowiedz Link Zgłoś
jasfinks Teraz TYLKO PiS daje nadzieję na normalność 26.08.07, 13:04 Nie pieprz Pietrze...: D Ja też jestem realistą i dlatego też nie zagłosuję na UPR bo ta partia nie ma żadnych szans... Większość ludzi nie lubi skrajności i przesady a szef UPR twierdzi m.in. że nie powinno się zakładać pasów bezpieczeństwa ani też np regulować rzek. I że monarchia jest lepsza od d**okracji...Nie zagłosuję też na żadne grupy złodziejskie,antypolskie czy oszołomskie. Ale na PiS tak! W obecnej sytuacji PiS chociaż też nie doskonałe, jak napisałeś(niski wzrost, seplenienie itp straszne wady ; ) to jednak jest NAJLEPSZĄ (jeśli nie jedyną)partią idącą we właściwym kierunku i dającą nadzieję na normalność. Chociaż też bym wolał aby nasi przywódcy mieli sylwetki jak finaliści konkursu Mister Universum a dykcję jak najlepsi aktorzy...Ale przecież nie to jest teraz najważniejsze. Liczy się uczciwość, mądrość i konsekwencja we właściwym i skutecznym działaniu dla naszego wspólnego dobra! Zastanów się...czy nie jesteś przypadkiem frajerem, jeśli wybierając człowieka do zarządzania i opiekowania się swoim majątkiem,patrzysz na wzrost i dykcję zamiast na uczciwość i sprawność w pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Teraz TYLKO PiS nie daje nadziei na normalność IP: *.telsat.wroc.pl 26.08.07, 13:19 Bądź spokojny o mój wybór, na pewno nie zmarnuję głosu na PiS. To największa katastrofa ostatnich lat, ale nie zamierzam nikogo przekonywać, ja wiem swoje i jak zawsze pójdę na wybory. Inni niech też lepiej pójdą zamiast później narzekać, że znowu nie tak wybrano. Odpowiedz Link Zgłoś
jasfinks Re: Teraz TYLKO PiS nie daje nadziei na normaln 26.08.07, 14:25 PiS to stał się katastrofą ale dla przestępców i pasożytów! Dla uczciwych i normalnych jest nadzieją na lepsze życie. I jest tu ta sprzeczność interesów, która wywołuje tyle emocji. Ale łatwo przecież zauważyć kto po jakiej stoi stronie jeśli zwrócimy uwagę na stosowane metody i życiorysy... A Twoim zdaniem to na kogo Polacy powinni zagłosować? Bo z Twoich wypowiedzi wynika, że chyba żadna partia Ci się nie podoba... Wrzucisz do urny pustą kartę? : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Teraz TYLKO PiS nie daje nadziei na normaln IP: *.telsat.wroc.pl 26.08.07, 14:50 Powtarzam nie bój się o mnie. Nie należę do ludzi, dających omotać się ta samą, od lat, gadką Kaczyńskiego i jego klakierów wspomaganą przez wielkie autorytety w postaciach Gilowskiej i Religi (hahaha!). To dobre dla ludzi, nie mających pojęcia o złożoności procesów gospodarczo-ekonomicznych i społecznych. Zawsze przed podjęciem jakiegokolwiek działania warto zapytać o jego cel. Pytam więc co mi po ściganiu nieistniejącego wroga (lub nieuchwytnego jak wolisz). Słynna sprawiedliwość dziejowa/społeczna nie istnieje pod żadną szerokością geograficzną, nikt poza Tobą samym się o Ciebie nie zatroszczy, więc PiS mógłby dla mnie nie istnieć, tym bardziej, że przysłuchiwałem się wczorajszej konwencji w Gdańsku - lekcji propagandy mógłby się od nich uczyć sam Castro. Odpowiedz Link Zgłoś
jasfinks Teraz TYLKO PiS ! 28.08.07, 16:36 Gość portalu: Piotr napisał: >Nie należę do ludzi, dających omotać...< Ależ dałeś się omotać, tyle że nie przez PiS a przez ich przeciwników wśród których aż roi się od przestępców, kłamców i oszołomów... >..wspomaganą przez wielkie autorytety w postaciach Gilowskiej i Religi (hahaha!)..< Smieszą Cię Gilowska i Religa jako autorytety? Więc kto jest dla Ciebie autorytetem? Bo dla Polaków, jak wynika z ostatniego sondażu,najbardziej godną zaufania osobą(politykiem) w Polsce, jest właśnie wyśmiewany przez Ciebie prof. Religa! Na drugim miejscu wśród polityków darzonych największym zaufaniem jest w naszym kraju wściekle ciągle atakowany przez różne podejrzane zgraje - minister sprawiedliwości z. Ziobro! Dwóch najbardziej cenionych polityków w Polsce to ministrowie z rządu J. Kaczyńskiego. Swiadczy to dobitnie o tym, że Polacy są mądrzy, i wiedzą że PiS jest po ich stronie, a kłamliwe ujadanie przestraszonych pasożytów różnej maści, mają tam gdzie słońce nie dochodzi...; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abssurd Re: Teraz TYLKO PiS nie daje nadziei na normaln IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.07, 15:03 Witamy kolejnego entuzjastę polityki PIS. Piszesz o argumentach tak więc mam nadzieję że w końcu ktoś mi z was odpowie: - co takiego dobrego zrobił PIS dla gospodarki. Interesują mnie fakty a nie hasła typu 3 mln mieszkań. Jesli będziesz używał argumentów typu wzrost gospodarczy to proszę podać jakie to działanie PIS(np. ustawa) spowodowało ten fakt. - co zrobił w walce z przestępczością (np. kto siedzi za kratkami) Na początek tyle i proszę nie lej wody jak przodujące tutaj kacze klakierstwo które nie potrafi nic konkretnie napisać. Interesują mnie konkretne odpowiedzi w myśl hasła wyborczego "czyny nie słowa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Teraz TYLKO PiS nie daje nadziei na normaln IP: *.telsat.wroc.pl 26.08.07, 15:28 nie wymagaj takich skomplikowanych czynności od elektoratu tej partii. Łatwo się łyka farmazony i przypisuje sobie zasługi innych, gorzej z realizacją szumnych zobowiązań, bo o ileż łatwiej zwalić coś na walkę z niewidzialnym wrogiem w ramach priorytetów. Ciemny lud to i tak kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
jasfinks Re: Teraz TYLKO PiS nie daje nadziei na normaln 26.08.07, 16:57 Z pewnością ta obecna ekipa zrobiła więcej również dla gospodarki niż wszystkie poprzednie. Osobiście uważam, że najlepsze co politycy mogą zrobić dla gospodarki to nie wtrącać się do niej! Nie zaszkodzi jednak oczywiście, jeżeli usuną lub poprawią popaprane i szkodliwe ustawy zrobione przez poprzedników...I zniosą lub obniżą podatki. Uproszczą procedury. A pani prof. Zyta Gilowska to robi! W rządzie PiS... Chyba nie jest też bez wpływu na kondycję gospodarki ostre działanie zwalczające złodziejstwo,łapówkarstwo itp. Chyba nikt nie zaprzeczy, że usunięcie pasożytów przyczynia się do powrotu do zdrowia każdego organizmu(a więc i gospodarki) z którego przedtem te pasożyty wysysały krew przy okazji zarażając go różnymi chorobami. A kto siedzi? No parę różnych mafii czarnych i czerwonych zostało już zlikwidowanych. W trakcie likwidacji są te ze środowisk piłkarskiego i lekarskiego... Co do obietnicy 3 milionów mieszkań to możemy mówić o jej spełnieniu (lub nie)dopiero po 8 latach rządów PiSu, bo o ile dobrze pamiętam,to o takim okresie była mowa.Więc czepianie się tego już na samym początku ich kadencji i przy nieustannym przeszkadzaniu opozycji jest,delikatnie mówiąc,bezsensowne. Podobnie było ze słynnymi 100 milionami Wałęsy. Ledwo o tym wspomniał już po paru dniach różni prześmiewcy się ich domagali! Oczywiście mało kto podejrzewał wtedy, że ten człowiek może być agentem Bolkiem i tylko pozoruje różne działania antykomusze a faktycznie to "lewą nogę" wzmacnia i chroni! Przy okazji taka ciekawostka-pytanie dla niedowiarków: - Załóżmy na chwilę że agent SB "Bolek" to nie Wałęsa.Dlaczego więc w takim razie ten"Bolek"nie złożył ani jednego doniesienia na Wałęsę? Doceniam Twoje domaganie się faktów.Liczę też na to, że cenisz także logiczne rozumowanie i że POSŁUGUJESZ się w dyskusji faktami i logicznymi argumentami. Bo niestety ale widzę, że w wypowiedziach przeciwników PiSu fakty i argumenty to wyjątkowa rzadkość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Teraz TYLKO PiS nie daje nadziei na normaln IP: *.telsat.wroc.pl 26.08.07, 18:23 dlatego Ty zagłosujesz na PiS, a my nie. Na tym polega demokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abssurd Re: Teraz TYLKO PiS nie daje nadziei na normaln IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.07, 19:58 <Osobiście uważam, że najlepsze co politycy mogą zrobić dla <gospodarki to nie wtrącać się do niej! He, he już to od kogoś słyszałem, czyżby robek zmienił swój nick? Nadal uważasz że poprzednicy PIS ustawili gospodarkę na 5, że nie jest potrzebna żadna ustawa? Nie podałeś żadnej ustawy czyli przyznajesz że PIS przez 2 lata nie zrobił NIC w sprawach gospodarczych. Po co ustawa o partnerstwie publiczno-prywatnym, po co nowelizacjia ustawy o zamówieniach publicznych. PIS będzie się chwalić że dzięki nim dostaliśmy EURO 2012 a teraz zachowują się jak dywersanci którzy robią wszystko żeby nie udało się na czas przygotować infrastruktury. Kolejne kłamstwo które słyszeliśmy 2 lata temu >...I zniosą lub obniżą podatki. Uproszczą procedury. A pani prof. Zyta Gilowska to robi! W rządzie PiS... Przez 2 lata słyszeliśmy o pakiecie Kluski który umarł śmiecią naturalną. Przez 2 lata słyszeliśmy o reformie finansów publicznych Gilowskiej. Oczywiście leży w szyfladzie a ty mówisz że Zyta coś zrobiła? Ona jest tam pioneczkiem który dla posadki zrobi wszystko co paluszkiem pokaże premier. Tej samej natury jest zresztą Religa Kolejne kłamstwo >A kto siedzi? No parę różnych mafii czarnych i czerwonych zostało już zlikwidowanych. W trakcie likwidacji są te ze środowisk piłkarskiego i lekarskiego... Pytanie: - która mafia czarna i czerwona została zlikwidowana? - kiedy rozpoczęto likwidację mafii piłkarskiej? - kto został oskarzony z mafii lekarskiej? Kolejne kłamstwo <Co do obietnicy 3 milionów mieszkań to możemy mówić o jej <spełnieniu (lubnie)dopiero po 8 latach rządów PiSu, bo o ile dobrze <pamiętam,to o takim okresie była mowa. Nie była mowa o 8 latach tylko o 4. No ale gdyby przyjąć że się nie da w 4 lata to jaka decyzja, ustawa była związana z wykonaniem tej obietnicy? A teraz ciekawostka >Przy okazji taka ciekawostka-pytanie dla niedowiarków: - Załóżmy na >chwilę że agent SB "Bolek" to nie Wałęsa.Dlaczego więc w takim >razie ten"Bolek"nie złożył ani jednego doniesienia na Wałęsę? Wiesz nie zastanawiałem sie nad tym ale wydaje mi się że to może był J. Kaczyński, przecież on był jedynym działaczem opozycji z grona najbliższych ludzi Wałęsy który nie został aresztowany w stanie wojennym. Do tego wiadomo że Jarosław nie opublikował swojej teczki bo była wg niego sfałszowana. Najbardziej porażające jest to że szatani tylko jemu sfałszowali teczkę. Wszystkie inne są przez niego uważane jako 100 % prawdziwe. W ostatnich reklamówkach PISu zauwazyłem kolejną prymitywną chamską zagrywkę. Przy słowach o poprawie bezpieczeństwa Polski widzimy F- 16. Może "ciemny lud" nie wie ale F-16 kupiły rządy LSD. Odpowiedz Link Zgłoś
jasfinks Teraz TYLKO PiS jest normalne! 28.08.07, 19:23 > <Osobiście uważam, że najlepsze co politycy mogą zrobić dla > <gospodarki to nie wtrącać się do niej!> > He, he już to od kogoś słyszałem...< No i pewnie nieraz jeszcze usłyszysz bo to mądra zasada... Robka żadnego na razie nie znam. Nie uważam że poprzednicy ustawili gospodarkę na 5, bo oni nie są do tego w żaden sposób zdolni...Komuchy to potrafią tylko spaprać albo rozkraść.Opanowali też dobrze kłamanie i oszukiwanie.Gdziekolwiek byli,w każdym miejscu i w każdym czasie doprowadzali gospodarki do ruiny a ludzi do nędzy... Wracając do niewtrącania się jak coś dobrze idzie to jest to zasada obowiązująca w wielu dziedzinach.Np każdy chyba zauważył że często wtrącający się niepotrzebnie szef (stojący nad głową,patrzący na ręce)potrafi mocno zdenerwować i zakłócić i spowolnić naszą pracę.To samo można powiedzieć o trenerze zmieniającym zawodników czy taktykę gry, wtedy gdy wszystko dobrze idzie... Jak pracownicy czy zawodnicy dobrze sobie radzą sami to lepiej nic nie zmieniać. >...> >...I zniosą lub obniżą podatki. Uproszczą procedury. A pani prof. > Zyta Gilowska to robi! W rządzie PiS... > Przez 2 lata słyszeliśmy o pakiecie Kluski który umarł śmiecią > naturalną. Przez 2 lata słyszeliśmy o reformie finansów publicznych > Gilowskiej. Oczywiście leży w szyfladzie a ty mówisz że Zyta coś > zrobiła? Ona jest tam pioneczkiem który dla posadki zrobi wszystko > co paluszkiem pokaże premier. Tej samej natury jest zresztą Religa Zniesiono całkiem podatek od spadków i darowizn(od 01.01.2007). Obniżono składkę rentową. Uproszczono procedury pozyskiwania środków unijnych.(Organizacje gospodarcze bardzo to sobie chwalą!) Projekt reformy finansów publicznych i I część pakietu Kluski(ta z zasadą jednego okienka)też już dawno czekają w sejmie na wdrożenie...Tylko że Sejm, zamiast zajmować się takimi konkretnymi sprawami, to stał się areną cyrkową na której rej wodzą grupki agentów, przestępców, oszołomów itp typów atakujących, przeszkadzających i torpedujących prawie wszystko. Ty też tak jakby się wpisujesz w tą bandę kłamców, ponieważ zarzucasz mi kłamstwo, którego niema, a sam kłamiesz... >Ona jest tam pioneczkiem który dla posadki zrobi wszystko > co paluszkiem pokaże premier. Tej samej natury jest zresztą Religa< Kolejne TWOJE odwracanie kota ogonem i kłamstwo, ponieważ jest dokładnie odwrotnie niż nam tu usiłujesz wmówić! Przecież i Z.Gilowska i Z. Religa grozili już premierowi podaniem się do dymisji jeśli ich programy nie będą realizowane, i premier ustępował!!! > - która mafia czarna i czerwona została zlikwidowana? > - kiedy rozpoczęto likwidację mafii piłkarskiej? > - kto został oskarzony z mafii lekarskiej?..< Przestały praktycznie istnieć mafie: pruszkowska i wołomińska.Prawie wszyscy ich członkowie zostali aresztowani lub nie żyją. Zlikwidowano WSI, czyli czerwoną mafię gospodarczą. Wkrótce poznamy aneks do raportu z liwidacji tej mafii.Ponoć bardzo ciekawe rzeczy tam są.Np powiązania tej mafii z czołowymi politykami tzw.lewicy... Nie słyszałem aby ktoś ogłaszał np: "Dziś o godz 15.00 rozpoczynamy likwidację mafii piłkarskiej"...; ) W każdym razie aresztowano już ok 100 członków tej mafii której przewodził niejaki "Fryzjer". Mafia tzw "Łowców skór". W pierwszej sprawie skazano na wyroki od 5 lat do dożywocia dwóch lekarzy i dwóch sanitariuszy.Wkrótce następne sprawy. W sumie podejrzanych jest jeszcze 41 osób! Jak chcesz wiedzieć więcej to możesz sobie poczytać np tu: sluzbazdrowia.com.pl/html/more3610a.php > Nie była mowa o 8 latach tylko o 4.< Kolejne kłamstwo TWOJE! (a nie moje czy PiSu.)Wystarczy przecież wpisać w okienko wyszukiwarki np google: "3 miliony mieszkań w ciągu 8 lat" i masz ponad 400 000 adresów gdzie jest jak byk WSZĘDZIE napisane że to miało być w ciągu 8 lat! Trzeba być naprawdę debilem chyba i na dodatek wrednym, ażeby mimo to uparcie pisać 4 zamiast 8, i jeszcze domagać się tych mieszkań dwa miesiące po wzmiance o tym! Czekam też dalej na odpowiedź(ale nie wykrętną!) na moje pytanie "Dlaczego agent BOLEK nie napisał ani jednego donosu na Lecha Wałęsę?" Przecież Lech był wtedy szefem tego całego zamieszania i dlaczego esbecki agent nic nie pisze o niby najbardziej dla nich niebezpiecznej osobie? Co? Trochę jakby dziwne... Co do niby podpisania jakiejś lojalki Kaczyńskiego, to jesteś widzę nieobeznany ze stanem faktycznym, bo złapano właśnie esbeka który sprokurował tę fałszywą lojalkę i podpis Kaczyńskiego na niej.Typ się przyznał do tego(i paru jeszcze rzeczy).Było ich zresztą kilku do tego fałszowania... >...F-16 kupiły rządy LSD....< Co do zasadności i opłacalności tego zakupu to zdania są BARDZO podzielone. W każdym bądź razie to nie jedyna "bomba z opóźnionym zapłonem" podrzucona przez SLD następcom.Komuchy zawsze podrzucały takie kukułcze jaja.Świadomie i perfidnie aby utrudnić życie innym. A że psują także nam wszystkim sytuację to już ich sitwa ma w du**e!(jak oznajmił ich towarzysz Oleksy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr jasfinks wróć Ty lepiej do Egiptu IP: *.telsat.wroc.pl 28.08.07, 19:30 bo tutaj zamiast miernego i nieudolnego, jak widać, agitowania na rzecz PiS niewiele potrafisz. Zajmij się sobą, zamiast wmawiać innym co powinni, a czego nie i jacy to Polacy mądrzy są. Ci co są, to są, innym od tego rozumu nie przybędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Nie rozumiesz pytania 26.08.07, 20:48 Pytanie brzmi co PiS ZROBIŁ a nie co ZROBI. No i co zrobił? Obniżył podatki? Uchwalił nową ustawę o swobodzie gospodarczej? Wybudował 3 miliony mieszkań? Uchwalił nowe prawo karne? Ułatwił życie przedsiębiorcom? Zreformował system ubezpieczeń społecznych? Nie! PiS nie zrobił nic! Ciągle albo zajmował się lustracją, deubekizacją, czy tarciami w koalicji. A poza tym nie zrobił absolutnie nic! Więc nie pieprz nam tu co PiS ZROBI ale powiedz co już ZROBIŁ. Co dobrego zrobił dla takiego człowieka jak ja - młodego, po studiach, który ma w dupie ubeków, układ i Stalina. Człowieka którego interesuje ile kosztuje metr mieszkania i litr benzyny a nie kto na kogo donosił za czasów Mieszka I i czyj dziadek był w CK Armii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wódz Re: Nie rozumiesz pytania IP: *.telsat.wroc.pl 26.08.07, 20:59 zaprawdę dobrze rzekłeś wielki czarowniku, HOWGH! Powiedziałem Odpowiedz Link Zgłoś
jasfinks Re: Nie rozumiesz pytania 28.08.07, 21:40 wielki_czarownik napisał: > No i co zrobił?...> Wybudował 3 miliony mieszkań?<...PiS nie zrobił nic! ...dla takiego człowieka jak ja - młodego, po studiach, który ma w dupie ubeków, > układ i Stalina. Człowieka którego interesuje ile kosztuje metr mieszkania i l > itr benzyny a nie kto na kogo donosił za czasów Mieszka I i czyj dziadek był w > CK Armii. No więc wykrzyczałeś tu niby efektownie i dramatycznie kilka zdań... Tylko, że nabrać w ten sposób to możesz chyba tylko "wykształciuchów" czyli ćwierćinteligentów...; ) Normalni inteligentni się na taki tani błysk nie złapią! A tzw "ciemny lud" też intuicyjnie i zdroworozsądkowo wyczuje i dojrzy tu fałszywy ton i treść. No bo: Po pierwsze - debilne żądanie 3 milionów mieszkań...Większość krytykantów PiSu powtarza to nieustannie jak mantrę domagając się po kilku miesiącach tego co ma być po 8 latach i to przy spełnieniu określonych warunków...( Miałem kiedyś szefa, który po wyznaczeniu mi zadania na 3 dni, po 1 godz. pytał dlaczego to jeszcze nie zrobione...) Debilizm? Wredność? A może jedno i drugie... Po drugie - pisanie że PiS nie zrobił nic w sytuacji gdy wystarczy rozejrzeć się dookoła...Gdy gospodarka rośnie...Gdy rosną płace...gdy bezrobocie spadło poniżej już 10 %.. Gdy inwestorzy wchodzą ze wszystkich stron(ze strachu przed PiSem?)... Po trzecie - masz w dupie(jak piszesz) ubeków,układ i donosicieli a interesują Cię tylko ceny produktów których potrzebujesz... No więc, chyba zgodzisz się z tym, że ci ubecy, donosiciele i te układy żyją i są wśród nas. Nie wyjechali przecież na Kubę. Mnóstwo tych mord widzimy codziennie dalej w TV, prasie i innych mediach, gdzie bezczelnie jadaczkują, że chcą "powrotu do normalności" i że oni będą naprawiać demokrację...Typowy przykład ich działalności mieliśmy niedawno niedaleko,bo w Opolu. Ta czerwona ośmiornica opanowała tam prawie całe miasto i pół województwa... I tak jest jeszcze w bardzo wielu, wielu miejscach.To co odkryto na razie to jest tylko wierzchołek góry lodowej! W różnych światowych zestawieniach korupcyjności i innych podobnych pozostałości pokomuszych jesteśmy wciąż w czołówce europejskiej! Można powiedzieć obrazowo, że te wszystkie popeerelowskie układy i śmieci są jak rak toczący organizm Polski! Albo jak mnóstwo szkodników i chwastów w zaniedbanym ogrodzie. Ja gdybym dostał w spadku taki ogród to oczywiście zaczynam w nim pracę od usunięcia chwastów i szkodników. Ty natomiast wg Twojej filozofii masz te chwasty i szkodniki w dupie czyli nie interesują Cię, więc niech sobie będą!I sadzisz sobie marchewkę(bo lubisz i szybko chcesz mieć) i inne warzywa; robisz nawet plany i spisy i działasz nie zwracając uwagi na chwasty i wszelkie inne pasożyty bo masz je po prostu w dupie...; ) Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: Nie rozumiesz pytania 29.08.07, 00:11 jasfinks napisał: > wielki_czarownik napisał: > > No więc wykrzyczałeś tu niby efektownie i dramatycznie kilka zdań... > Tylko, że nabrać w ten sposób to możesz chyba tylko "wykształciuchów" czyli > ćwierćinteligentów...; ) Normalni inteligentni się na taki tani błysk nie > złapią! A tzw "ciemny lud" też intuicyjnie i zdroworozsądkowo wyczuje i dojrzy > tu fałszywy ton i treść. No bo: > Po pierwsze - debilne żądanie 3 milionów mieszkań...Większość krytykantów PiSu > powtarza to nieustannie jak mantrę domagając się po kilku miesiącach tego co ma > być po 8 latach i to przy spełnieniu określonych warunków...( Miałem kiedyś > szefa, który po wyznaczeniu mi zadania na 3 dni, po 1 godz. pytał dlaczego to > jeszcze nie zrobione...) Debilizm? Wredność? A może jedno i drugie... O przepraszam. PiS dopiero po czasie zaczął przebąkiwać o 8 latach i specjalnych warunkach. A reguł nie zmienia się w trakcie gry. Jak na razie od wyborów minęły 2 lata a mieszkań nie widać. > Po drugie - pisanie że PiS nie zrobił nic w sytuacji gdy wystarczy rozejrzeć > się dookoła...Gdy gospodarka rośnie...Gdy rosną płace...gdy bezrobocie spadło > poniżej już 10 %.. Gdy inwestorzy wchodzą ze wszystkich stron(ze strachu przed > PiSem?)... Takie gadki możesz małorolnym opowiadać. Gospodarka się kręci, bo PiS jej nie ruszył. To wszystko zasługa poprzedniej ekipy. A bezrobocie spada - spada, bo ~1.5 miliona ludzi uciekło z Polski. > Po trzecie - masz w dupie(jak piszesz) ubeków,układ i donosicieli a interesują > Cię tylko ceny produktów których potrzebujesz... > No więc, chyba zgodzisz się z tym, że ci ubecy, donosiciele i te układy żyją i > są wśród nas. Nie wyjechali przecież na Kubę. Mnóstwo tych mord widzimy > codziennie dalej w TV, prasie i innych mediach, gdzie bezczelnie jadaczkują, że > chcą "powrotu do normalności" i że oni będą naprawiać demokrację...Typowy > przykład ich działalności mieliśmy niedawno niedaleko,bo w Opolu. Ta czerwona > ośmiornica opanowała tam prawie całe miasto i pół województwa... > I tak jest jeszcze w bardzo wielu, wielu miejscach.To co odkryto na razie to > jest tylko wierzchołek góry lodowej! W różnych światowych zestawieniach > korupcyjności i innych podobnych pozostałości pokomuszych jesteśmy wciąż w > czołówce europejskiej! > Można powiedzieć obrazowo, że te wszystkie popeerelowskie układy i śmieci są ja > k > rak toczący organizm Polski! Albo jak mnóstwo szkodników i chwastów w > zaniedbanym ogrodzie. > Ja gdybym dostał w spadku taki ogród to oczywiście zaczynam w nim pracę od > usunięcia chwastów i szkodników. Ty natomiast wg Twojej filozofii masz te > chwasty i szkodniki w dupie czyli nie interesują Cię, więc niech sobie będą!I > sadzisz sobie marchewkę(bo lubisz i szybko chcesz mieć) i inne warzywa; robisz > nawet plany i spisy i działasz nie zwracając uwagi na chwasty i wszelkie inne > pasożyty bo masz je po prostu w dupie...; ) Robaczku bardzo ładnie opowiadasz, ale niestety gadasz od rzeczy. Od rozliczania ludzi są sądy a nie politycy. A już nie Kaczyńscy, którzy do rządu wprowadzili wielokrotnie karanego bandytę i zawarli koalicję z partią któej liderzy są albo już po wyrokach, albo czekają na wyroki. Jeżeli jakaś czerwona ośmionica będzie bruździć, to prokurator ma ją oskarżyć a sąd skazać. Ale dla mnie nie ma najmniejszego znaczenia co się działo 50 czy 60 lat temu. Mam w dupie fakt, czy dziadek Tuska był w Wehrmachcie czy nie. Mam w dupie fakt, że Nowak donosił na Kowalskiego w 47. A czemu? Bo to nie ma przełożenia na obecną sytuację. To nie są rzeczy w owej chwili najważniejsze. Mnie interesuje fakt, że benzyna kosztuje niemal 5 PLN za litr, a metr mieszkania ponad 7 tysięcy. I co? To niby wina dziadka Tuska? A może to wina Kaczmarka? A może wina układu? Ponadto nie widzę powodu dla któego PiS nie może działać na kilku frontach? Chcą się bawić w deubekizację? OK. Ale nie kosztem reform. W zapowiedziach wyborczych były reformy a mamy kłótnie, awantury i koncertowe rozpieprzanie wszystkiego. Człowieku nie odpowiedziałeś na żadne moje pytanie. Ponawiam je więc: 1. Gdzie są 3000000 mieszkań? 2. Jakie progospodarcze ustawy wprowadził PiS? 3. O ile PiS obniżył podatki? 4. Czy PiS zreformował prawo karne? 5. Co z reformą systemu emerytalnego? Proszę odpuść sobie opowiastki o marchewce i czerwonej ośmiornicy tylko konkretnie odpowiedz na te pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Premier Kaczynski przypomina mi Hitlera IP: 139.48.155.* 29.08.07, 16:52 -narodowysocjalista -lubi zwierzeta ,a nie lubi ludzi -nie ma rodziny -psychopatyczna osobowosc Czy premier nie przypomina Hitlera? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Teraz TYLKO PiS nie daje nadziei na normaln 27.08.07, 01:25 jasfinks napisał: > Z pewnością ta obecna ekipa zrobiła więcej również dla gospodarki niż wszystkie > poprzednie. Z pewnością zatem nie sprawi Ci trudności przywołanie choćby jednego przykładu. Osobiście uważam, że najlepsze co politycy mogą zrobić dla > gospodarki to nie wtrącać się do niej! Nie zaszkodzi jednak oczywiście, jeżeli > usuną lub poprawią popaprane i szkodliwe ustawy zrobione przez poprzedników... Jakiś konkret, gdzie PiS poprawił prawo? I > zniosą lub obniżą podatki. Które zostały obniżone? > Uproszczą procedury. Co zostało uproszczone? A pani prof. Zyta Gilowska to > robi! W rządzie PiS... No, bo ona jest od gospodarki. A PiS się do niej nie wtrąca. Więc Gilowska może sobie spokojnie realizować to, co planowała realizować w rządzie PO. Z której to partii wyleciała, przypominam, za protekcjonizm. Ale w PiS widać nikomu to nie przeszkadza... > Chyba nie jest też bez wpływu na kondycję gospodarki ostre działanie zwalczające > złodziejstwo,łapówkarstwo itp. Czy do tego działania należy dokoptowanie sobie do koalicji najbardziej złodziejskiej partii, czyli Samoobrony? Chyba nikt nie zaprzeczy, że usunięcie pasożytó > w > przyczynia się do powrotu do zdrowia każdego organizmu(a więc i gospodarki) z > którego przedtem te pasożyty wysysały krew przy okazji zarażając go różnymi > chorobami. Mhm. To kogo, konkretnie, usunięto? > A kto siedzi? No parę różnych mafii czarnych i czerwonych zostało już > zlikwidowanych. Czarnych? To kto? Rydzyk? W trakcie likwidacji są te ze środowisk piłkarskiego i > lekarskiego... Jeżeli chodzi o lekarskie, to owszem. Zgadzam się. JEst właśnie likwidowane razem z całą służbą zdrowia ;-) > Co do obietnicy 3 milionów mieszkań to możemy mówić o jej spełnieniu (lub > nie)dopiero po 8 latach rządów PiSu, bo o ile dobrze pamiętam,to o takim okresi > e > była mowa. Ale o ile ja wiem, to kadencja nie trwa osiem lat. To raz. Więc jeżeli chcecie się utrzymać, to wypadało by już zacząć. > Przy okazji taka ciekawostka-pytanie dla niedowiarków: - Załóżmy na chwilę że > agent SB "Bolek" to nie Wałęsa.Dlaczego więc w takim razie ten"Bolek"nie złożył > ani jednego doniesienia na Wałęsę? > Na mnie też nie złożył. Ani na moją ciotkę. Ani na mojego ojca. Ani na sąsiada. Ani na takiego jednego faceta, co mieszka na wsi pod Suwałkami. Czy my wszyscy jesteśmy agentem Bolkiem? ;-) > Doceniam Twoje domaganie się faktów.Liczę też na to, że cenisz także logiczne > rozumowanie i że POSŁUGUJESZ się w dyskusji faktami i logicznymi argumentami. Gdybyś tak zamiast doceniać, sam dał przykład jak się takie fakty podaje... > Bo > niestety ale widzę, że w wypowiedziach przeciwników PiSu fakty i argumenty to > wyjątkowa rzadkość. Zaświeć tedy przykładem... Odpowiedz Link Zgłoś
jasfinks Teraz TYLKO PiS! 28.08.07, 23:13 Na takie same pytania jak Twoje już odpowiedziałem innym w tym samym wątku wcześniej, więc nie będę się powtarzał... Ale też napisałeś: >No, bo ona jest od gospodarki. A PiS się do niej nie wtrąca. Więc Gilowska może > sobie spokojnie realizować to, co planowała realizować w rządzie PO. Z której to > partii wyleciała, przypominam, za protekcjonizm...< Tutaj kłamiesz ponieważ prof. Gilowska SAMA odeszła po chamskim posądzeniu jej. Potem Tusk i inni z jego dworu żałowali tego co zrobili...Dalej piszesz, że Gilowska może spokojnie realizować swój dobry program i PiS się nie wtrąca... A więc to chyba DOBRZE ŚWIADCZY i o PiS i o Gilowskiej!? > Chyba nie jest też bez wpływu na kondycję gospodarki ostre działanie zwalczające złodziejstwo,łapówkarstwo itp. > Czy do tego działania należy dokoptowanie sobie do koalicji najbardziej > złodziejskiej partii, czyli Samoobrony?< Grupy Leppera i Giertycha zostały TYMCZASOWO przyjęte do koalicji w sytuacji przymusowej po ostatnich wyborach. Podobnie król Jagiełło przed bitwą pod Grunwaldem dokooptował do swojej armii dzikich pogańskich Żmudżinów, Tatarów itp. I dzięki takim koalicjom i Kaczyński i Jagiełło coś tam ze swoich planów zrealizowali...Potem koalicje się skończyły, co było do przewidzenia...: D >...Na mnie też nie złożył. Ani na moją ciotkę. Ani na mojego ojca. Ani na sąsiada. > Ani na takiego jednego faceta, co mieszka na wsi pod Suwałkami. Czy my wszyscy > jesteśmy agentem Bolkiem? ;-)...< Tutaj dowcip Ci się nie udał, bo chyba nie rozumiesz sensu pytania... Więc: Bolek na Was nie mógł donieść bo Was tam w Stoczni Gdańskiej nie było, wtedy w czasie strajków(ani zresztą nigdy). Ale na Wałęsę MÓGŁ I POWINIEN najwięcej donosić jako że Wałęsa był tam niby głównym buntownikiem. A Bolek pisze mnóstwo donosów na różne mało ważne osoby tam będące(co mówią, co robią, co planują...)a na "herszta buntowników" sterującego tam wszystkim ani słowa. Czy to nie dziwne? Spróbuj jeszcze raz pomyśleć..jak to możliwe?! : D Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Teraz TYLKO PiS nie daje nadziei na normaln 27.08.07, 01:17 > PiS to stał się katastrofą ale dla przestępców i pasożytów! Jak na razie to najwięcej przestępców i pasożytów znajdują u siebie w koalicji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Lista osiągnięć odnowicieli IVRP jest długa IP: 82.160.28.* 27.08.07, 11:41 spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?title=Odnowiciele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niePiSaty dobra polityka to nudna polityka IP: 139.48.149.* 27.08.07, 17:20 PiS jest niestety ekscytujacy. Dlatego nie nadaje sie do sprawowania wladzy. Funkcja panstwa to zapewnienie obywatelom spokoju. PiS ,Samoobrona i Liga zawiodly. Polityka ma byc nudna ,innaczej szkodzi ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: dobra polityka to nudna polityka IP: 198.161.2.* 30.08.07, 20:35 Premier do psychiatryka. Odpowiedz Link Zgłoś