Dodaj do ulubionych

NAGONKA NA WYKŁADOWCE - L.P.

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 22:31
Wykładowca L.P. znany krytyk wydarzeń kulturalnych i gastronomicznych
osądzany wśród studentów o łapówkarstwo , artystów o nieznajomość sztuki ,
gastronomów o brak smaku podobno odchodzi z Gazety , ponieważ Gazeta nie chce
się podpisywać pod jego wypocinami- plucinami. MNówi się też ,że traci
sympatię wśród wsopółpracowników ( mało kto podaje mu rękę itd )
Takie są plotki. a jak jest naprawdę ???
Obserwuj wątek
    • wielki_czarownik To pan P. jest taki wredny? 05.07.03, 22:43
      Naprawdę go tak nie lubią? Bo właściciele restauracji to by go z chęcią
      powiesili na latarni.
      • wedzonka Re: To pan P. jest taki wredny? 05.07.03, 22:52
        wielki_czarownik napisał:

> Naprawdę go tak nie lubią? Bo właściciele restauracji to by go z chęcią
        > powiesili na latarni.

To zalezy, nad JaDka i Vabankiem sie rozplywal. Zupelnie nie ten czlowiek...
        • Gość: Issiz Re: To pan P. jest taki wredny? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 23:05
          Nie byłam w żadnym z tych klubów więc nie wiem czy miał rację. Studentów gnębił
          niezwykle i niesprawiedliwie.
          • wedzonka Re: To pan P. jest taki wredny? 06.07.03, 17:24
            Gość portalu: Issiz napisał(a):

> Nie byłam w żadnym z tych klubów więc nie wiem czy miał rację. Studentów
            > gnębił niezwykle i niesprawiedliwie.

W Vabanku czestym gosciem jest pono Isis, ale cos ostatnio sluch po niej
            zaginal. Nie wiem czy miedzy tymi sprawami jest jakis zwiazek... ;)
    • Gość: seledynowa czasem tak sobie myslę... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 23:16
      że my Polacy, nie cierpimy ludzi, których nazwiska stają się znane...
      a może to cecha ogólnie ludzka?
      wolę więc szympanse lub koty ;-)
      sel
      • wielki_czarownik Jak to nie? Mnie wszyscy kochają! /nt 05.07.03, 23:20
        • Gość: Emeryt Re: Nie czaruj IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.03, 23:27
          Na ogólnopolskim forum jakas pani a wyraźnie Cię nie lubi. :)))
          • wielki_czarownik Która? Coś nie kojarzę. /nt 05.07.03, 23:35
            • Gość: n Re: Która? Coś nie kojarzę. /nt IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 05.07.03, 23:49
              ten pan jest smiechu wart!!! ile razy zmienial swoje recenzje
              (n.p. "sztuki" -na poczatku byla "nudna" ale gdy zaczely sie nagrody to nagle
              dzwinym trafem stala sie "rewelacja na scenie"...) albo ten prymitywny jezyk,
              to efekciarstwo silace sie na oryginalnosc... co najlepsze, jego recenzje byly
              zawze inne niz kolegow z gazet ogolnopolskich(a nawet r. pawlowskiego) hehe
              dziwie sie tylko ze tak dlugo utrzymal sie na(wroclawskim) topie ktos taki...
              • Gość: seledynowa jakie to szczęście IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 00:26
                że znalazł się taki "n" który wie i umie lepiej i zastapi nieudacznika w GW ;-)
                sel
                • Gość: Emeryt Re: jakie to szczęście IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.07.03, 00:31
                  A czy przypadkiem nie będzie to marne szczęście?
                  • Gość: Issiz Re: jakie to szczęście IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 00:49
                    Jeśli człowiek ma czyste ręce i uczciwe spojrzenie na sprwawę może się utrzymać.
                    Ktoś jak L.P. sam powinien odejść z godnością, wiedząc ,że jest persona non
                    grata.
    • Gość: Piotr żak, issiz ci jak ci tam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.03, 04:21
      Najpierw żak, potem issiz, podpieprzanie to samo. Naprawdę Leszek Pułka to nie jest postać z mojego romansu, ale proponuję definitywne EOT, bo widzę tu mocno toksyczną sfrustrowaną osóbkę, która będzie nam wciskała swoje kity jeszcze długo.
      • Gość: Żak Re: żak, issiz ci jak ci tam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 16:37
        Gość portalu: Piotr napisał(a):

> Najpierw żak, potem issiz, podpieprzanie to samo. Naprawdę Leszek Pułka to
        nie
        > jest postać z mojego romansu, ale proponuję definitywne EOT, bo widzę tu
        mocno
        > toksyczną sfrustrowaną osóbkę, która będzie nam wciskała swoje kity jeszcze
        dłu
        > go.
        Rozumię,że Piotr to L.P. może nie sfrustrowany, bo przecież taki pewny siebie i
        najwspanialszy Ha ha ha
        Obudż się facet. NIKT CIE NIE CHCE W Gazecie!!!!!!!!!!
        • delirium2 Re: żak, issiz ci jak ci tam 07.07.03, 17:07
          Gość portalu: Żak napisał(a):

> Rozumię,że

Ech, to jeden z błędów, które wydają mi się czymś niewiarygodnym i zupełnie
          szalonym. Wyobrażam sobie, że można napisać "przydaży" zamiast "przydarzy", ale
          ROZUMIĘ? Litości...
    • Gość: rk Re: NAGONKA NA WYKŁADOWCE - L.P. IP: *.wroc.gazeta.pl 06.07.03, 17:10
      > Wykładowca L.P. znany krytyk wydarzeń kulturalnych i gastronomicznych
      > osądzany wśród studentów o łapówkarstwo , artystów o nieznajomość sztuki ,
      > gastronomów o brak smaku podobno odchodzi z Gazety , ponieważ Gazeta nie chce
      > się podpisywać pod jego wypocinami- plucinami. MNówi się też ,że traci
      > sympatię wśród wsopółpracowników ( mało kto podaje mu rękę itd )
      > Takie są plotki. a jak jest naprawdę ???

Bzdury jakies!
      Pokaz mi tych studentow, ktorzy oskarzaja (a nie ”osadzaja”, jak piszesz)
      Leszka Pulke o lapowkarstwo.
      r.
    • acho Re: NAGONKA NA WYKŁADOWCE - L.P. 06.07.03, 17:29

> Takie są plotki. a jak jest naprawdę ???

Masz rację - to nie jest prawda. Ale w takim razie po co te bzdury wypisujesz?
    • Gość: moboj Re: NAGONKA NA WYKŁADOWCE - L.P. IP: 62.233.250.* 07.07.03, 17:11
      a ja bardzo lubię felietony Leszka Pułki.
    • Gość: mo Re: NAGONKA NA WYKŁADOWCE - L.P. IP: *.wroc.gazeta.pl 08.07.03, 16:04
      Można krytykować, ale konstruktywnie! Powiedzmy sobie szczerze- Leszek Pułka
      jest okropnym grafomanem, jego felietony ociekają tandetą i wstrętnymi
      sformułowaniami. Jeśli chodzi o recenzje teatralne, są przede wszystkim
      niekompetentne, bo Leszek potrafi napisać że ostatni akt był zły, kiedy wyszedł
      już po pierwszym- po co ujawniałeś twarz, wielki mistrzu!Szkoda, że jesteś
      pośmiewiskiem środowiska dziennikarskiego, uniwersyteckiego, artystycznego...
      • Gość: mol Re: NAGONKA NA WYKŁADOWCE - L.P. IP: *.euromedicare.pl 08.07.03, 16:23
        Watpie by LP mial zniknac z GW.
        nie wiem czy i na ile chybione merytorycznie sa jego wywody teatralno-
        kulinarne. dla mnie sa jedynie pretensjonalnymi odami do wlasnej erudycji,
        jednak - wlasnie od tekstow LP zaczynam czytanie GW, chocby po to by sie
        smacznie ponatrzasac.
        nie wydaje mi sie zeby GW chciala sie pozbywac tak kontrowersyjnego autora -
        badz co badz jego tekst o opierniczonym drukowali 2 razy ;)
        • Gość: Myszor Re: NAGONKA NA WYKŁADOWCE - L.P. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.03, 17:47

> nie wydaje mi sie zeby GW chciala sie pozbywac tak kontrowersyjnego autora -
          > badz co badz jego tekst o opierniczonym drukowali 2 razy ;)

Gdzie ten tekst mozna przeczytać? I co w nim było? Tzn co napisał o tym
          opierniczonym? Pytam, bo jakimś zadziwiającym nimbem tajemnicy owiane jest całe
          to przedsięwzięcia. Nie moge dotrzeć do żadnej konkretnej informacji na ten
          temat
      • acho :-)))))))))))))) 08.07.03, 16:52
        Gość portalu: mo napisał(a):

> Można krytykować, ale konstruktywnie! Powiedzmy sobie szczerze- Leszek Pułka
        > jest okropnym grafomanem, jego felietony ociekają tandetą i wstrętnymi
        > sformułowaniami. Jeśli chodzi o recenzje teatralne, są przede wszystkim
        > niekompetentne, bo Leszek potrafi napisać że ostatni akt był zły, kiedy
        wyszedł
        >
        > już po pierwszym- po co ujawniałeś twarz, wielki mistrzu!Szkoda, że jesteś
        > pośmiewiskiem środowiska dziennikarskiego, uniwersyteckiego, artystycznego...

Drogi pracowniku GW Wrocław! Skoro już tak strasznie musisz przyładować koledze
        z redakcji, to albo się podpisz albo zaanonimizuj IP. Bo to bardzo niesmacznie
        wygląda.
        • Gość: Artysta Re: :-)))))))))))))) IP: 64.69.79.* 08.07.03, 17:33
          hohoho! Pan Leszek ma ciekawych kolegów z pracy!
          • Gość: Żak Re: :-)))))))))))))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 20:54
            BRAWO za prawdę.
            L.P. to buFon przez du że F ( F jak Fuj )
        • Gość: vicious Re: :-)))))))))))))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.07.03, 21:52
          > Drogi pracowniku GW Wrocław! Skoro już tak strasznie
          musisz przyładować koledze
          >
          > z redakcji, to albo się podpisz albo zaanonimizuj IP.
          Bo to bardzo niesmacznie
          > wygląda.

Kiedys, acho, sam mi tlumaczyles, ze ktos moze sie
          podszyc pod IP/domene gazety (to bylo, kiedy pojawil sie
          jakis niezbyt ladny post wlasnie z adresu gazety). Juz
          nie pamietasz? (Moze od kiedy zmieniles prace?)
          • acho racja vicious, ale 08.07.03, 22:37
            takie podszycie widzi administrator forum. tym razem podszycia nie było.

a.

PS: Kiedy zmieniłeś nick? Bo vicious to jakoś od niedawna...
            • Gość: vicious Re: racja vicious, ale IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.07.03, 22:59
              > takie podszycie widzi administrator forum. tym razem
              podszycia nie było.

to juz wszyscy wiedza, kto to?

> PS: Kiedy zmieniłeś nick? Bo vicious to jakoś od
              niedawna...

nie mam stalego nicka, jestem tak skomplikowana
              osobowoscia, ze nie sposob mi sie zawrzec w jednym
              • acho Re: racja vicious, ale 08.07.03, 23:09
                Gość portalu: vicious napisał(a):

> to juz wszyscy wiedza, kto to?

Szczerze? Nie wiem i mnie to nie interesuje. To raczej problem tego kogoś... Może to Ty? ;-)

> nie mam stalego nicka, jestem tak skomplikowana
                > osobowoscia, ze nie sposob mi sie zawrzec w jednym

No właśnie zauważyłem. Chociaż jako "vicious" ograniczasz się do kilku zagadnień: Kołodko, I..s, etc.
                • Gość: v Re: racja vicious, ale IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.07.03, 23:17
                  > Szczerze? Nie wiem i mnie to nie interesuje. To raczej
                  problem tego kogoś... Mo
                  > że to Ty? ;-)

cos sie zle czuje, chyba nie ide jutro do pracy...

> ń: Kołodko, I..s, etc.

i Rob-35!
                  juz taki ich urok
            • Gość: rk Re: racja vicious, ale IP: *.wroc.gazeta.pl 09.07.03, 10:28
              acho napisał:
              > takie podszycie widzi administrator forum. tym razem podszycia nie było.
              > a.
              > PS: Kiedy zmieniłeś nick? Bo vicious to jakoś od niedawna...

Hmmm... Acho, a kto Ci to powiedzial?
              r.
              • Gość: vicious Re: racja vicious, ale IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.03, 10:56
                > Hmmm... Acho, a kto Ci to powiedzial?

hmm, rk, obawiasz sie szantazu?
                • Gość: rk Re: racja vicious, ale IP: *.wroc.gazeta.pl 09.07.03, 11:06
                  Gość portalu: vicious napisał(a):
                  > hmm, rk, obawiasz sie szantazu?

Szantazu? Zarty jakies?! Nie, nie mam powodów!
                  Pozdrawiam.
    • Gość: bigdario trochę wiecej na temat Leszka Pułki.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 23:15
      witam!

nie wiem co to za idiota i kretyn wypisuje takie bzdety w tym teksie, ale za
      Leszka Pułkę dam sobie głowę na szale położyć że on i łapówkarstwo to miało
      tyle wspólnego co Rywin z Putinem....
      co prawda jest to człowiek, który dużo wymaga od siebie ale również od
      innych...
      a co do tych którzy mu ręki nie podaja to ich nie znam, ale powody są zapewne
      całkiem inne i nie mające nic wspólnego z tym co robi, a bardziej kim jest i w
      co wierzy...
      znam tego człowieka od 10 lat prywatnie i mógłby by być moim ojcem choćby ze
      względu na różnicę wieku...

EOT
      • Gość: Żak Re: trochę wiecej na temat Leszka Pułki.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 21:07
        Gość portalu: bigdario napisał(a):

> witam!
        >
        > nie wiem co to za idiota i kretyn wypisuje takie bzdety w tym teksie, ale za
        > Leszka Pułkę dam sobie głowę na szale położyć że on i łapówkarstwo to miało
        > tyle wspólnego co Rywin z Putinem....
        > co prawda jest to człowiek, który dużo wymaga od siebie ale również od
        > innych...
        > a co do tych którzy mu ręki nie podaja to ich nie znam, ale powody są zapewne
        > całkiem inne i nie mające nic wspólnego z tym co robi, a bardziej kim jest i
        w
        > co wierzy...
        > znam tego człowieka od 10 lat prywatnie i mógłby by być moim ojcem choćby ze
        > względu na różnicę wieku...
        >
        > EOT
        Mógłby być ojcem, ale dzieciństwo pochlastane, a dorosłość - pewnie wyrósłby
        jakiś cieć malina albo zboczeniec ( sorki za szczerość )
        Jadę na wakacje więc plotkujcie beze mnie albo dajcie mu spokój - sam się skisi
        w swoim zapoconym sosie. heja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka