Gość: Plemnik IP: *.pl / 192.168.3.* 07.07.03, 23:57 Pluszowe? Wypróbuję, ale chyba będą się filcować. Nie wiem tylko, co na to powie moja dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: Kontrowersyjne zabawki w Feniksie IP: *.hogart.com.pl 08.07.03, 14:29 smok???... Aż się boję pomyśleć, o czym w takim razie myśli ta pani... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Kontrowersyjne zabawki w Feniksie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.07.03, 14:39 Obawiam się, że jestem w większości :( G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charlie a moze to smoczek dla tej pani IP: *.wachovia.com 08.07.03, 19:14 ktorego z buzi nie wyciaga. Wlascicielka stoiska powinna odwiedzic lekarza (okuliste czy seksuologa?????) Odpowiedz Link Zgłoś
fader_podgrzybek Re: a moze to smoczek dla tej pani 08.07.03, 19:29 Bardzo ladne zabawki-maskotki. Dla pensjonariuszy "Domu Niespokojnej Jesieni" i Kleczkowskiej.A pani Bozenka -do spowiedzi!!! ojciec podgrzybek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąż tej pani Re: a moze to smoczek dla tej pani IP: *.future-net.pl 10.07.03, 13:26 wmówiłem mojej Krysi że to smok a ona tak lubi truskawkowe, że zamówiła nawet dostawę pluszowych do sklepu, żeby dzieci też coś od życia miały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMOOOOK?! Re: Kontrowersyjne zabawki w Feniksie IP: *.acn.pl 08.07.03, 19:36 Ta pani nie myśli! Ta pani patrzy w lustro... Jak takie baby mogą zabawki sprzedawac? Dzieci się jej nie boją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clinton Re: Kontrowersyjne zabawki w Feniksie IP: 136.173.139.* 08.07.03, 20:14 mojego smoka dam na tym stoisku do cmokania tej pani i ew.panienkom powyzej 18 lat do dyspozycji..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chojny dawca Re: Kontrowersyjne zabawki w Feniksie IP: 136.173.139.* 08.07.03, 20:14 mojego smoka dam na tym stoisku do cmokania tej pani i ew.panienkom powyzej 18 lat do dyspozycji..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killla obłuda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.03, 21:10 obłuda tych oburzonych rodziców z artykułu jest porażająca... dzieci z przedszkola w okolicy klną jak i bluzgają na siebie jak dorośli, pewnie co to jest prezerwatywa też doskonale wiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znamy to kolo kaloryfera lezy p., a co to jest kaloryfer? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.07.03, 22:03 Gość portalu: killla napisał(a): > obłuda tych oburzonych rodziców z artykułu jest porażająca... dzieci z > przedszkola w okolicy klną jak i bluzgają na siebie jak dorośli, pewnie co to > > jest prezerwatywa też doskonale wiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrsesska Re: Kontrowersyjne zabawki w Feniksie IP: *.pop.e-wro.net.pl 08.07.03, 21:34 Calkiem sympatycznie wygladaja o co tyle szumu Odpowiedz Link Zgłoś
krycek Re: Kontrowersyjne zabawki w Feniksie 09.07.03, 01:18 Ech - wielka mi rzecz. Od małego należy dzieciom tłumaczyc co to jest prezerwatywa a nie unikać tematu co one wyczują i będą się wstydzić pytać. Fakt faktem że to pewnie budzi kontrowersje ale udawanie że prezerwatywa to smok jest... śmieszne. A mówienie że za wcześnie dziecku tłumaczyć co to prezerwatywa to unikanie tematu. Dziecku trzeba powiedzieć co to jest jak tylko zacznie się domagać odpowiedzi a nie mówić - powiem Ci jak będziesz duży/duża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Kontrowersyjne zabawki w Feniksie IP: 62.233.230.* 09.07.03, 09:32 Kto z Was drodzy komentatorzy pomyslal o naszej Pani sprzedawczyni,tu ewidentnie widac,ze biedaczka nie wie jak wyglada prawdziwy smok, wiec panowie jesli mozecie to wytlumaczcie Pani Bozece( prawdopodobnie bardzo milej) o co w tym wszystkim chodzi, ze ten smok to nie smok tylko....,Kobietka zagubiona w tym swiecie pelnym seksualizmu, a moze dziewica? Troche wspolczucia i wyrozumialosci-prosze!!!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani Bożenka Re: Kontrowersyjne zabawki w Feniksie IP: 62.148.92.* 09.07.03, 10:45 nie wiem o co państwu chodzi przecież to ewidentnie smok nawet zieje sadzą! sama widziałam, tylko jakaś biała taka ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anetka Re: Kontrowersyjne zabawki w Feniksie IP: 62.108.167.* 09.07.03, 09:54 Skoro są przezerwatywy w kształcie zabawek, np. zwierzątek, to dlaczego zabawwki nie mogą być w kształcie prezerwatyw? Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Kontrowersyjne zabawki w Feniksie 09.07.03, 10:37 Phi, to jeszcze nic, w końcu to jednak tylko pluszaki, ja widziałam w sklepie spożywczym (delikatesy Minieuropa w W-wie) takie prawdziwe prezerwatywy, z tych "fikuśnych" (końcówki w kształcie misiów, gwiazdek, kwiatków, kolczaste itp.). Stały sobie w przezroczystych platikowych opakowaniach obok kasy, razem z lizakami i batonikami. Sama byłam świadkiem, jak dziecko zauroczone ich kolorami i formą domagało się od zażenowanej mamusi takiego "lizaczka". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _PrEZE3_ Re: Kontrowersyjne zabawki w Feniksie IP: 195.117.28.* 09.07.03, 13:23 A co pani sprzedawczyni taka cnotka czy co ? pewnie sama zamooowila tone tego goowna do domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazimiera Re: Kontrowersyjne zabawki w Feniksie IP: *.acn.waw.pl 09.07.03, 13:52 Naprawdę nie rozumiem o co w tym wszystkim chodzi. Smok kojarzy wam się z prezerwatywą, to z czym Wam się kojarzy czapka z pomponem, albo gumowa rękawiczka? Albo biała chusteczka rapaporta? Nie kupicie dziecku tego fajnego smoka, bo boicie się, że wyjdzie z misiem (smokiem ) na ulicę i będzie taaaaaaki wstyd !!! Nie kupujcie w sklepie,w którym sprzedają ogórki !! Marchewek też nie, bo wywołują u dzieci niezdrowe skojarzenia - tak samo zresztą jak melony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Kontrowersyjne zabawki w Feniksie IP: *.sympatico.ca 09.07.03, 21:42 Gość portalu: Kazimiera napisał(a): > Naprawdę nie rozumiem o co w tym wszystkim chodzi. Smok kojarzy > wam się z prezerwatywą, to z czym Wam się kojarzy czapka z > pomponem, albo gumowa rękawiczka? Albo biała chusteczka > rapaporta? Nie kupicie dziecku tego fajnego smoka, bo boicie > się, że wyjdzie z misiem (smokiem ) na ulicę i będzie taaaaaaki > wstyd !!! Nie kupujcie w sklepie,w którym sprzedają ogórki !! > Marchewek też nie, bo wywołują u dzieci niezdrowe skojarzenia - > tak samo zresztą jak melony. Pani Kazimiro niech pani sobie jeszcze raz popatrzy na zdjecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazimiera Re: Kontrowersyjne zabawki w Feniksie IP: *.acn.waw.pl 10.07.03, 09:56 Popatrzyłam, bardzo fajne i termoizolacyjne , jeżeli jest dziura od spodu, to można sobie ogrzać przemarznięte nogi. Pozdrawiam Panią, Kate. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armia ciemności Re: Kontrowersyjne zabawki w Feniksie IP: *.chello.pl 09.07.03, 15:07 Taż to smoczysko prawdziwe, peanie dziejski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Kontrowersyjne zabawki w Feniksie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.03, 15:21 Piekna darmowa reklama dla tego stoiska i to wszystko...ja tak to widze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Gdzie ta pani widzi smoka? IP: *.sympatico.ca 09.07.03, 21:37 Gdzie ta pani sprzedawczyni widzi smoka w tych kolorowych jajcarskich pluszowych prezerwatywach.Nic dziwnego ze mlodziez chetnie je kupuje jak informowala ta sama pani od smokow w poprzednim doniesieniu o bulwersujacych zabawkach - tylko ze wtedy nie bylo zdjec. Jajcowne ktos z wielkim poczuciem humoru to zaprojektowal. Odpowiedz Link Zgłoś
wromario Droga Pani kierowniczko Bożeno... 10.07.03, 15:24 Ktoś Pani w końcu musi powiedzieć prawdę. Proszę już nie wierzyć w zapewnienia rodziców, że tak wygląda smok... To przykre, ale, kiedy była Pani dzieckiem, chyba Panią troszkę oszukiwali :( Proszę ich zrozumieć - byli w nieco kłopotliwej sytuacji, dzieci bywają takie niedyskretne :D Odpowiedz Link Zgłoś