kklement Dr Dagmara Hercuń 04.08.13, 20:39 Transdent na pl. Kromera 27/5, tel. 71 799 17 55 Polecam jako bardzo zadowolony pacjent. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynaskulka Re: Dr Dagmara Hercuń 03.01.16, 17:58 Gabinet Dentonica oferuje szeroki wachlarz usług stomatologicznych wykonywanych na najwyższym europejskim poziomie. W procesie leczenia wykorzystywane są najnowsze, sprawdzone materiały oraz precyzyjne urządzenia, które podnoszą standard leczenia i są gwarancją najwyższej jakości zabiegów. Nasi lekarze stomatolodzy dysponują pełnym zakresem diagnostycznym, wykorzystując aparat do wykonywania zdjęć panoramicznych, zdjęć zatok, projekcji stawów skroniowo-żuchwowych, zdjęć bocznych głowy oraz zdjęć projekcji P-A jak również zdjęć wielopłaszczyznowych 3DTS wykorzystywanych podczas implantacji. Głównym założeniem Gabinetu Dentonica jest wykonanie najwyższej jakości usługi stomatologicznej przy zachowaniu jej przystępnej ceny, której efektem jest zdrowy uśmiech i zadowolenie naszych Pacjentów. dentonica.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kiku0066 Re: Dr Dagmara Hercuń 21.03.16, 11:30 Z własnego doświadczenia mogę polecić Pana Marcina Budzik. Tutaj macie namiary gdzie przyjmuje kcp.pl/lekarz/marcin-budzik/stomatolog/wroclaw/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Dr Dagmara Hercuń IP: *.dynamic-ra-09.vectranet.pl 02.07.16, 16:14 Jestem szczerze zdziwiona pozytywnymi opiniami o Doktorze. Owszem, gabinet jest swietnie wyposazony, co przy pierwszym wrazeniu kaze wierzyc, ze leczenie bedzie odbywac sie szybko, prosto i przede wszystkim - bezproblemowo - nic bardziej mylnego. U Pana Doktora leczylam sie przez ok. pol roku. W trakcie tego okresu mialam m.in. leczenie kanalowe, podczas ktorego po jednej z wizyt odczuwalam ogromny bol, ktorego nigdy wczesniej nie doswiadczylam przy podobnych zabiegach. Przyszlam do Doktora i uslyszalam, ze to niemozliwe, zeby cokolwiek moglo w tym przypadku jeszcze bolec, dodatkowo zostaly mi naklute dziasla, co spowodowalo jeszcze wiekszy bol. Uslyszalam tylko, ze moge brac naprzemiennie co dwie godziny Ibuprom, Paracetamol i Ketonal, bo to przeciez zupelnie inne substancje... Lekarz smial mi sie w oczy. Pomijam juz fakt, ze na pierwszej wizycie wypelniajac ankiete zaznaczylam, ze jestem uczulona na Penicyline, a dostalam antybiotyk, w ktorego skladzie byla ta substancja... Po dwoch latach po leczeniu w tym gabinecie udalam sie do specjalistycznej kliniki z niewielkim ubytkiem. Podczas "przegladu" uslyszalam, ze Pani Doktor (tym razem osoba z prawdziwego zdarzenia) jest w szoku. Kilka zebow robionych przez Pana Budzika wymagalo poprawki, ba! W dwoch przypadkach Pan Doktor zapomnial zrobic przerw miedzy leczonymi i wypelnanymi zebami, co powodowalo dwuletni ucisk dziasla, ktore po uwolnieniu krwawily przez 2 godziny. Inny zab zostal "przepelniony" - jedna ze scianek z niewiadomych przyczyn zostala nadbudowana nienaturalnie. Stanowczo odradzam i przestrzegam ewentualnych Pacjentow. Moje wydane u Doktora pieniadze zostaly wyrzucone w bloto. Teraz powoli musze miec korekty tego, co Pan Budzik zrobil... Przestrzegam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.wroclaw.mm.pl 16.09.13, 22:24 Z mojej strony uważam, że doktor Anna Tomaszewska to świetny stomatolog. Bardzo dobrze wstawia zęby i protetyka to jej mocny temat. Zresztą wszystko jest na stronie www.stomatologiatomaszewska.pl. Gabinet mieści się na Karłowicach na ul. Kasprowicza 7a/2. Ceny również dość ludzkie Odpowiedz Link Zgłoś
homologiczny Re: dobry stomatolog we Wroclawiu 23.09.13, 20:03 Witold Żak znajdziesz w sieci, przyjmuje na Bielanach. Jak dla mnie profesjonalista, który ma super podejście , no i leczy prawie bezboleśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.static.as8844.net 10.10.13, 14:49 Polecam tez Andrzeja Mackiewicz. gabinet na ulicy Zachodniej. Mam jego plomby z przed 10-ciu lat i od tylu tez lat chadzam do niego co jakis czas. Swietne podejscie i pelna jasnosc w opisie problemu, koszt i alternatywach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Roszczyk Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.13, 03:14 Ja panicznie boję się dentysty. Wiele lat zwlekałem aż w końcu zabolało. Pytałem tu i tam, aż w końcu byłem u paru prywatnych lekarzy bo NFZ już się boję. Niby wszystko było ok ale jednak po jakimś czasie ból się odnowił ze zdwojoną siłą. W końcu trafiłem na klinikę Platinum. Poszedłem jak na szafot bojąc się kolejnej porażki...ale bez nich dziś wiem że utraciłbym ząb...ba zęby. Genialne i bardzo profesjonalne podejście. Wszystko na spokojnie bez stresu, strachu i bólu. Po za tym pierwszy raz wiedziałem co się dokładnie dzieje z moimi zębami. Okazało się że miałem źle wypełnione kanały przy poprzednim leczeniu kanałowym. Dziś uśmiecham się w pełni i wiem że w życiu już nie zmienię dentysty. Jeśli nie wierzycie sprawdźcie sami nawet na bezpłatnym przeglądzie www.platinum-klinika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad ocena IP: *.internetia.net.pl 08.10.13, 14:12 najgoszy zakład stomatologiczny jest na ulicy Piłsudskiego 13 50-048 Wrocław ,lekarze wiecznie się spuzniają i są nie kompetętni wykonywania tego zawodu. Odpowiedz Link Zgłoś
jansienkiewicz45 Re: dobry stomatolog we Wroclawiu 13.03.14, 09:20 polecam stomatolog-wroclaw.net/ wyrywałem tam parę ósemek, dr Leszek jest sympatyczny i ogarnia temat. podejmuje się każdego leczenia. Polecam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.play-internet.pl 14.06.14, 08:10 trzeba płacić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilon_ka Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: 5.174.21.* 24.06.14, 08:33 Ja chodze do stomatologa do Duo Med na ul. Inowrocławskiej. Jest przyjemna atmosfera, bezstresowo , a to ważne bo wiele osób boi się wizyt u dentysty. No i jeszcze nigdy się nie wydarzyło,żeby jakiś zabieg okazał się byc zle przeprowadzony, także jak najbardziej polecam to miejsce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milenkka Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.14, 17:03 Popieram - dr Szczombrowska potrafi zdziałać cuda. Uratowała mi nadłamaną jedynkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kej887 Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.08.14, 11:20 hej nie czytałam wszystkich wypowiedzi, ale może jeszcze nie padł Gabinet Duo-MED - ja chodzę głównie do p. Marzeny akurat. głównie leczyłam się ortodontycznie mimo że już troszkę późno dla mnie (34 lata) okazało się, że można zrobić mi piękny uśmiech w tym wieku :) oprócz tego również standardowe leczenie, usuwanie próchnicy, plomby itd. ale o tym nawet nie wspominam, wiadomo - standard, że takie usługi także są - szczególnie zadowolona jestem z aparatu stałego i tego jak teraz wyglądam . :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zein Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.204.157.217.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.08.14, 09:03 P Marzena to akurat chyba implantolog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milena Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: *.static.ip.netia.com.pl 12.11.15, 18:23 a ja polecę CI DUO MED Wroclaw ;) naprawdę klasa - stomatolodzy wiedzą, co robią i znają się, zero amatorszczyzny która spotyka sie z wiekszosci gabinetów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: dobry stomatolog we Wroclawiu IP: 78.9.156.* 30.09.14, 17:34 Ja polecam MHDENT mhdent.pl z Greckiej 34. Wyleczylam tam wszystkie zęby i jestem bardzo zadowolona. Jezeli dalej szukasz to umow sie na przeglad. Nic nie kosztuje a bedziesz mogla sie przekonac czy lekarz Ci odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agaa polecam dr Michał Czarnecki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.11.14, 20:44 Najlepszy lekarz we Wrocławiu i na swiecie to dr Michał Czarnecki , przyjmuje na koliste. Uratował mi zeba , do którego doszło do perforacji przez lekarza w paridencie. Świetnie wyrywa , leczy dokładnie, sam świeci przykładem zdrowych i pięknych zębów.Znakomity kontakt z dziećmi. Ja czuję sie na fotelu bezpiecznie,rozlużniona choć jestem z tych nadwrażliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika stomatolog IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 04.12.14, 14:18 potrzebuje dobrego i bezpłatnego lekarza stomatologa ktory wyrywa zęby za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tinaa Magdalena Sidor-Pytel IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.15, 00:03 Bardzo bardzo bardzo polecam Panią Doktor Magdalena Sidor-Pytel gabinet PoliDent przy Rondzie Reagana :) Wspaniała, delikatna, profesjonalna :) Uwolniła mnie ona od koszmarnego bólu w krytycznej sytuacji :) Będę do niej na 100% wracać ! Odpowiedz Link Zgłoś
weterynarz40 Re: Magdalena Sidor-Pytel 31.03.15, 02:15 To ja bardzo polecę dr. Szczombrowską z Omnidentu, uratowała mi trójkę po wypadku rowerowym, mam na szpuncie ale nic nie widać i co ważniejsze nie czuć. Odpowiedz Link Zgłoś
beel000 Re: dobry stomatolog we Wroclawiu 12.11.15, 23:10 Kiedyś usłyszałem od konkretnej osoby, że dobrze zrobiona plomba to taka, której nie widać - jest tak doszlifowana, że cieżko stwierdzić czy jest to plomba czy zdrowy zabek :) Osobiście mam jedynie doświadczenia z klinik Noa na kurkowej we wroclawiu. Jestem zadowolony z leczenia kanałowego i chirurgii. NoaDental Chirurgia Stomatologiczna we Wrocławiu Odpowiedz Link Zgłoś
blaise9876 Re: dobry stomatolog we Wroclawiu 30.12.15, 23:22 Dobrzy stomatolodzy to są w Centrum Stomatologicznym Margo na Trawowej. Przychodzimy tam całą rodziną (ja, żona i syn) i chociaż każde z nas ma innego dentystę to jesteśmy z nich tak samo zadowoleni. No i mają nowoczesne gabinety. Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolonypacjent Re: dobry stomatolog we Wroclawiu 01.02.16, 18:57 Ja polecam lek stom Danuta Krawczun-Lipińska tel 501 161 435 Grabiszyńska 8/2. Robiłem trzy zęby plus czyszczenie osadu po papierosach - super zrobione i nie bolało i dość tanio ... :) Polecam serdecznie panią Danutę ! Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_ze_wschodu Re: dobry stomatolog we Wroclawiu 02.03.16, 21:00 ja chodze do asdentu, ceny sa rozsadne i na obsluge też nie narzekam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lola2016 Re: dobry stomatolog we Wroclawiu 04.03.16, 15:51 Osobiście polecam stomatologa Oktawian Baranowski ekodent ul. Hłaski 67A tel.795 411 346. zaden problem z terminami i fachowo wykonana praca. nic nie wypada i swietne materialy za b.przystepna cene we wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinos147 Re: dobry stomatolog we Wroclawiu 30.03.16, 23:06 ja leczylem ostatnio kanalowo zeby w AS Dencie i jestem pozytywnie zaskoczony. rozsadne ceny, a co najważniejsze porządnie przeprowadzone leczenie Odpowiedz Link Zgłoś
wrocpedia Re: dobry stomatolog we Wroclawiu 11.06.16, 22:17 www.dentystawroclaw.com.pl - katalog gabinetów stomatologicznych z Wrocławia. Zakres działalności, godziny przyjęć, adresy, telefony oraz opinie na temat dentystów, stomatologów z Wrocławia. Jeżeli szukacie dentysty - stomatologa z Wrocławia, warto zaglądnąć. Jeżeli nie ma tam waszego stomatologa - zaproponujcie mu dopisanie się do katalogu. Dodatkowo ciekawe artykuły, porady z zakresu stomatologii. Odpowiedz Link Zgłoś
ninakuhnne Re: dobry stomatolog we Wroclawiu 13.12.16, 11:12 Prestige Dent, są na Oławskiej 9. Chodzę od nich tak od 3 miesięcy gdzieś wraz zmężem. Ja mam leczenie stomatologiczne, mąż ortodotnyczne, ma założony aparat taki, którego nie widać na zębach, bo jest od wewnętrzej strony. U mnie jest poprawa od razu, przy ortodoncji wiadomo trochę to trwa, ale wszystko jest na dobrej drodze, żęby było okej. Co mi się podoba to dużażyczliwość zespołu i profesjonalizm lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
robertto89 Re: dobry stomatolog we Wroclawiu 28.02.17, 21:23 Nie no jak już zaczyna wypadać nie tyle plomba co plomby to znaczy że stomatolog jest jakimś wyjątkowym partaczem. Takich niestety nie brakuje i czasem naprawdę zastanawiam się jak ci ludzie kończą te swoje studia czy co tam muszą skończyć żeby mogli leczyć ludzi. Ja przychodzę akurat teraz od niedawna do Consalmedu na Siemieńskiego i jak na razie jest wszystko w porządku. Miałem tam między innymi wyrywanego zęba i nawet żadnego bólu czy coś. Mam nadzieję że dalej się nie rozczaruje. Odpowiedz Link Zgłoś
xx22barbara Re: dobry stomatolog we Wroclawiu 09.03.18, 11:06 Czy ktoś może zna Perfect Bis stomatologów na lwowskiej 36 Odpowiedz Link Zgłoś