droga2 01.11.07, 18:06 Takich objawów braku wychowania jak dzisiaj na cmentarzu to dawno nie uświadczyłam... i co dziwniejsze... najmniej się to tyczy ludzi młodych... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inc. Re: Tłumy na cmentarzach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 21:47 ja na cale szczescie nie byłam.. ale widziałam z domu co sie działo bo mieszkam akurat w poblizu. chyba lepiej odpuscic sobie ten tłum i iśc jutro albo w weekend.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Tłumy na cmentarzach IP: 156.17.79.* 02.11.07, 07:31 Czy tekst napisał stażysta? A może licealista? Takie mam wrażenie, zważywszy na dobór słownictwa... Odpowiedz Link Zgłoś
pomyslowa Re: Tłumy na cmentarzach 02.11.07, 10:45 Przynajmniej dowiedzieliśmy się, że obdarowywanie pijaczków kasą to nasza polska tradycja :D Odpowiedz Link Zgłoś
kiwas Re: Tłumy na cmentarzach 02.11.07, 11:38 Gość portalu: A napisał(a): > Czy tekst napisał stażysta? A może licealista? Takie mam wrażenie, zważywszy na > dobór słownictwa... Tiaaa, Beata Maciejewska. Tak promowana ostatnio przez GW , ze aż myslałem że startuje w wyborach . Tekst byl pisany na kolanie 5 minut przed oddaniem gazety do skladania zapewne . Zenada . Haha , "Co kilkanaście metrów wyskakiwali zza grobów żebracy" :-) Odpowiedz Link Zgłoś