Gość: platini IP: *.sisco.pl 04.05.01, 13:19 JA MYŚLICIE TYLKO OBIEKTYWNIE JA ŚLĄSK BO JESTEM Z WROCŁAWIA A POZTYM JEST LEPSZY 4:0 W FNALE :) CO WY NA TO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: /to Re: zepter czy anwil IP: *.um.wroc.pl 04.05.01, 13:28 zepter na pewno ,ale czy 4:0? pierwsze dwa u nas, więc raczej wygramy. a następne... dobrze by było zachować czyste konto. obstawiam 4:1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PLATINI Re: zepter czy anwil IP: *.sisco.pl 04.05.01, 13:33 WIESZ MOŻE I 4:1 BO WTEDY OSTATNI MECZ U NAS I BIBA NA CAŁEGO A JESLI 4:0 TO ZADNEJ PORAZKI W SEZONIE COOL :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: zepter czy anwil IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 04.05.01, 13:43 Tak naprawdę liczy się tylko TYTUŁ, a 4:0 czy 4:2 to mało istotne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PLATINI Re: zepter czy anwil IP: *.sisco.pl 04.05.01, 13:48 FAN LICZI SIE WYNIK BO ZWSZE DECYDUJĄCY MECZ BYŁ WE WROCKU I BYŁA COOL IMPREZA A W HALI ANWILU (DO PINPONGA) TAKIEJ NIE BEDZIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FREDI Re: zepter czy anwil IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 07.05.01, 10:27 ZEPTER,ZEPTER,ZEPTER...SERCE MÓWI 4:0,JEDNAKŻE ROZUM 4:1. POZDROWIENIA DLA FANÓW, KIBICÓW I CZYRLIDEREK(JAK TO SIĘ PISZE) ZEPTERKA OD FANOW ZE ZGORZELCA.TRZYMAM KCIUKI ZA 4:0. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: zepter czy anwil IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.05.01, 13:42 CAŁA POLSKA W CIENIU ŚLĄSKA!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Nie "Cała Polska w cieniu Śląska" tylko CAŁA POLSKA W CIENIU ZEPTERA. IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 07.05.01, 10:52 Nie "Cała Polska w cieniu Śląska" tylko CAŁA POLSKA W CIENIU ZEPTERA IDEI ŚLASKA. Jaka nazwa takie okrzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRYS Re: zepter czy anwil IP: 212.244.36.* 04.05.01, 13:47 Jaki Ślask? Ślask gra przy oporowskiej, a na hali to jedynie "zepterek" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PLATINI Re: zepter czy anwil IP: *.sisco.pl 04.05.01, 13:50 KRYS DLA MNIE NAZWA ZEPTER NIE ISTNIEJE TO JEST ŚLĄSK I BASTA ........ GUANTA LAMER ŚLĄSK WROCLAW JEBIE ZEPTERA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krys Re: zepter czy anwil IP: 212.244.36.* 04.05.01, 13:53 ja wlasnie o tym ze nie ma czegos takiego jak zepter-slask. jezeli ktos chce pokibicowac sląskowi zapraszam w sobotę na oporowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śląsk Mówicie że chodzicie na Zeptera a dopingujecie Śląsk -BEZ SENSU !!! IP: 10.0.3.* / 213.25.69.* 07.05.01, 10:59 Dlaczego nie krzyczycie "CAŁA POLSKA W CIENIU ZEPTERA IDEI ŚLĄSKA"??? Mówicie że chodzicie na Zeptera a dopingujecie Śląsk. Trzeba się zdecydować!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jobaczek Re: zepter czy anwil 04.05.01, 14:05 Ludzie co wy chcecie od ZEPTERA,IDEI czy innych sponsorów!Bez nich przecież by nie było obecnej potęgi Wrocławia w polskiej koszykówce.Nie można by nawet pokazać się w Europie.Proszę Was przestańcie! Dla prawdziwych kibiców,kochających sport, to zawsze będzie WKS ŚLĄSK WROCŁAW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PLATINI Re: zepter czy anwil IP: *.sisco.pl 04.05.01, 14:12 CHOĆ ZUZU NIE LUBIE TO ZNAM WIELU KIBICOW ATLASU I ONI TEZ LEJA NA ATLAS DLA NICH TO SPARTA I AMNEN........A POZATY ODBIEBAMY OD TEMATU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAT Re: zepter czy anwil IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 04.05.01, 14:20 Gdyby nie to, że świętować zwycięstwo należy we własnej hali, ( a nie w obcej sali gimnastycznej ) to powinno być 4:0. Ale impreza musi być we Wrocku koniecznie. Dlatego będzie 4:1. Poza tym "kibice" we włocławku nie byli by szczęśliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawi ja stawiam na to, ze slask zakonczy sezon bez jednej porazki ! IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 04.05.01, 16:29 tylko dlaczego tvp nie transmituje tak waznego spotkania jakim jest final... zamiast kosza - siatka -> czy az tak to ludzie lubia ogladac? siatka jest nudna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: platini Re: tvp IP: *.sisco.pl 05.05.01, 12:30 tvp w tym sezonie wogule mało kosza pokazuje ....... juz 1:0 czyli wszystko z planem Odpowiedz Link Zgłoś
wrocadi 4:0 06.05.01, 11:23 Musi byc 4:0. Nie mozemy sobie pozwolic na porazke chocby w jednym meczu. Dlaczego bo bedzie 4:3 dla slaska. W tym sezonie nikt nie wygral bo nie wierza ze mozna nas pokonac. ale jak wygraja to uwierza i bedzie bardzo ale to bardzo ciezko. Nie wiecie ze wiara czyni cuda? Bedzie 4:0. Swietowanie we Wrocku nie wchodzi w gre. Na taki mecz przyszli by tylko nowobogaccy bo na bilety stac byloby tylko nielicznych. Czyli zero dopingu i swietowania. Obstawiam 4:0 Odpowiedz Link Zgłoś
marcini Re: 4:0 07.05.01, 11:26 Rok temu najdroższy bilet kosztował 100zł , a i tak był komplet. Decydujący mecz finałowy jest z gatunku tych, na które się chodzi bez względu na wszystko. Ma to jedną wadę. Pojawić się może duzo pikników chodzących na mecze od wielkiego dzwonu, a pragnących być świadkami wielkiego sukcesu drużyny Z.-I. Ślaska Wrocław. Odpowiedz Link Zgłoś