Dodaj do ulubionych

Ćwirko-najgorszy gabinet stomatologiczny!!!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.08, 20:24
Uwaga na gabinet stomatologiczny prowadzony przez matkę i syna
Ćwirko na ul.Grunwaldzkiej. Totalne olewanie pacjentów, nie kończą
rozpczętego leczenia, nawet jak się umówisz możesz czekać bez końca
albo całujesz klamkę. Odradzam!
Obserwuj wątek
    • Gość: estra Re: Ćwirko-najgorszy gabinet stomatologiczny!!! IP: *.static.korbank.pl 19.02.08, 17:40
      nie dziwi mnie ten post
      • Gość: ala Re: Ćwirko-najgorszy gabinet stomatologiczny!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.08, 19:41
        Nie dosyć, że olewają pacjentów to jeszcze odwalają taką fuszerkę,
        że po zwykłym leczeniu ubytku po kilku tygodniach robi się kanał. Są
        beznadziejni
    • asiatomas Uważajcie na gabinet NADENT 27.08.08, 20:47
      Nadent znajduje się przy ul Sienkiewicza jest tam straszna pani doktor , której
      trzęsą się ręce trzeba jej pokazywać gdzie jest próchnica jeśli bym tego nie
      zrobiła zaplombowała by mi zęba. Siedziałam na fotelu 1,30 godz wiertło spadało
      jej z zęba jakby robiła to pierwszy raz po prostu żenada pfff omijajcie NADENT
      Pani doktor ma blond włosy
    • Gość: Magda Re: Ćwirko-najgorszy gabinet stomatologiczny!!! IP: *.as.kn.pl 24.10.08, 08:50
      chodze do Pani Ćwirko od lat. Zawsze zadowolona jestem po kazdej wizycie! fakt
      ze nie maja super nowoczesnego gabinetu, ale jest czysto schludnie i wszytsko ma
      swoje miejsce. Zabki mam slabe i z ich pomoca udaje mi sie je prowadzic zdrowo!
      bylam na wielu wizytach i nigdy mi sie nie zdarzyla podobna sytuacja. do nich
      trzeba sie umawiac coanjmniej z miesiacznym wyprzedzeniem, wiec to samo w sobe
      swiadczy ze ludzie sa zadowoleni...
      • Gość: Dorota Re: Ćwirko-najgorszy gabinet stomatologiczny!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 00:03
        Rodzina czy znajoma???
        • Gość: sumatra Re: Ćwirko-najgorszy gabinet stomatologiczny!!! IP: *.lanet.net.pl 23.08.09, 09:37
          konkurencja czy panienka co na coś liczyła ???
          gabinet jest okej, nie ma tam nadęcia i cen z kosmosu!!
          u potoczków wyrywają zdrowe zęby...........

• Gość: pam Re: Ćwirko-najgorszy gabinet stomatologiczny!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.10.09, 12:39
            Cen moze nie maja z kosmosu ale leczenie w innym gabinecie po
            tworczosci Cwirkow bardzo duzo kosztuje.
            • Gość: sumatra Re: Ćwirko-najgorszy gabinet stomatologiczny!!! IP: *.lanet.net.pl 04.02.10, 20:19
              przepraszam, po wizycie u Pana dr B. (gab.cwirkow) po jego beznadziejnym
              leczeniu /plombie/ za leczenie kanałowe zapłaciliśmy 1000 zł... leczenie po
              nich jest kosztowne, tez zrezygnowałam z ich uslug
              • Gość: em Re: Ćwirko-najgorszy gabinet stomatologiczny!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.10.13, 14:01
                Widać się wierciliście za bardzo ;) ja nie narzekam ;) zęby mi wszystkie ogarnęli i nie mam teraz z nimi problemów - kontrola raz w roku i gra gitara.
    • Gość: ania Re: Ćwirko-najgorszy gabinet stomatologiczny!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.13, 15:56
      Ja polecam Biodental na Kościuszki
    • Gość: Zina Hanna Szczerba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.14, 11:36
      Największy konował jakiego widziałam!!!
      Xle wypelnila dolinę łez czego skutkiem jest efekt Tyndalla.
      Nie udziela a co gorsze zrywa kontakt z ofiarami swoich miernych poczynań.
      ZERO ETYKI UWAGA!!!!
      • Gość: jestem z branży Re: Hanna Szczerba IP: *.internetia.net.pl 12.06.14, 22:02
        Wszyscy Państwo niezadowoleni mają rację. Pracuję w tej branży , oczywiście nie jako lekarz aczkolwiek z lekarzami. Siłą rzeczy wiem co i gdzie w trawie piszczy. Prawda jest taka że we Wrocławiu dobrych i uczciwych ( nie mylić tzw. miłych marketingowców)stomatologów to można na palcach jednej ręki policzyć. Niestety w w/w postach nie zostali oni wymienieni. I jeszcze jedno...proszę pamietać że cena nie jest wyznacznikiem jakości wykonywanych usług jak i ordynowanych materiałów( o zgrozo niestety). Cena jest niestety wyznacznikiem przebitki i dobrej kalkulacji. Takie są realia w 95 %.
      • Gość: nina Re: Hanna Szczerba IP: *.212.c76.petrotel.pl 06.11.14, 18:32
        Zina, czy możesz napisać mi czy udało Ci się jakoś wybrnąć z tej sytuacji? też niesety mnie to spotkało, u innego lekarza. W przyszłym tygodniu ma podać mi hialuronidazę, ale bardz się boję, aby nie było jeszcze gorzej.
    • Gość: kko Re: Ćwirko-najgorszy gabinet stomatologiczny!!! IP: *.play-internet.pl 14.06.14, 08:14
      dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka