Gość: benek IP: 213.25.69.* 05.03.08, 20:33 Czy w Wałbrzychu mieszkają same dzikusy?? Do ZOO ich!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dimycz Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: *.e-wro.net.pl 05.03.08, 21:08 zakopać debili do ich hałd i niech nie szkalują imienia dobrego niegdyś Górnika swoim idiotycznym zachowaniem... Niech wracają do 1 ligi, bo tam ich miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blecharz Re: Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.03.08, 21:27 Dzie szczepan ? Ja kce szczepana !!!! Czyzby koniec bojkotu ? Juz drugi artykol pisany bez zlosliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brainsick Re: Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 23:02 co Ty wiesz? nic nie wiesz, wiec po co piszesz? to co teraz robi Górnik to jest bajka, w porównaniu do tego, co robił kiedyś. kiedyś to były zadymy na koszu... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juras Re: Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 15:59 ALE BZDURYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!! Po pierwsze nie było wyzwisk przez cały mecz nie ukrywam ,że było kilka razy CPJŚ i tyle . Nikt nie obrażał kibiców śląska krzyczeliśmy tylko "Co Was tak mało" i na koniec "Na kolana" Co do tego transparentu z psem i budą to co nie wolno przynieść sobie dowolnego transparentu na mecz ?? Mi ten pies nie przypominał śląska bo za ładny był . Następna sprawa to to że ten powalony koleś nie wybiegł na boisko minute przed końcem a 1,9 sek . i nie chciał nikomu robić krzywdy bo przebiegł koło ławki śląska i jakoś nie próbował im nic zrobić a ochrona szybko go złapała bo nawet nie zdążył dobiec do środka hali . No i to by było na tyle . Ps. Dimycz jeżeli piszesz o szkalowaniu imienia Górnika to chyba nie wiesz co się działo w latach 80-tych jak Śląsk przyjeżdżał do Wałbrzycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panfred Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: *.wro.vectranet.pl 05.03.08, 21:48 Jeszcze nie zakończyła się sprawa chuligańskiego zachowania kiboli z Wałbrzycha i zacęli nową awanturę.A co na to prezes Ludwiczuk przecież on a Walrzycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: *.prosys.wroc.pl 06.03.08, 12:32 ty wiesz o czym piszesz?? bo nie sedze!! obejrzyj mecz a potem zacznij komentowac... pan dziennikarz widac nawet nie byl na meczu... pisze, ze nie mozna bylo w przerwie wychodzic... error!! mozna bylo, pisze ze oduok bil sie... znow error!! on rozdzielal 2 zwasnione strony(przepychanki zaczely po zlosliwym faulu koszykarza slaska)... wiecej nie chce mi sie pisac, ale wnioski wyciagnij sobie sam, czy rzetelnie i obiektywnie jest napisany artykul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JS Re: Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 21:59 Cały ten biedny powiat wałbrzyski generuje takich typów.Bieda tworzy agresję i chamstwo.Nie wspominając o niedawnej sprawie napaści kibiców Górnika na Bogu ducha winnych fan-klubowiczów - pikników z Oleśnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.03.08, 22:05 Masz rację, iż bieda generuje agresję i szowinistyczne zachowania. Z kibicami z Oleśnicy, a szczególnie zwrotem "niedawno" chyba nieco przesadziłeś. Od tamtego incydentu, który zakończył się procesami sądowymi, minęły już jakieś 3 lata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narkofix Re: Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.03.08, 22:43 Bieda i zacofanie regionu wałbrzyskiego to również wina Wrocławia Urzędów Marszałkowskiego,Województwa itd. Co do artykułu jak zwykle tendencyjny mające pokazać chamstwo kibiców Górnika i ich brak kultury. To że u nas na meczach jest gorąco to obrazu robi się panike oglądnijcie sobie mecze w lidze tureckiej lub greckiej. TYLKO GÓRNIK NASZ KS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregger A u nich jest tak samo IP: 91.197.89.* 05.03.08, 22:51 A ja nie chcę żeby u nas było jak w Grecji czy też Turcji. Ja chcę żeby było jak w Polsce, np. tak jak we Wrocławiu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic wroclaw Re: A u nich jest tak samo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 23:11 a ja chce zeby bylo tak jak w Grecji, Turcji, we Włoszech.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blecharz Re: A u nich jest tak samo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.03.08, 23:23 No to tam jedz, droga wolna. Jednego debila mniej. Tylko pewnie ta bariera jezykowa, po polskiemu i nic wiecej. sposcic ten zacofany walbrzych i bedzie spokoj tyle sezonow bylo spokojnie az sie dzicz pojawila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: A u nich jest tak samo IP: *.prosys.wroc.pl 06.03.08, 12:35 a ja chce aby bylo tak jak w Walbrzychu!!!!!! i tu jestem i w dupie to mam jak jest w wiesniackim Wroclawiu, gdzie ludzie uwazaja siebie za nadludzi, a reszte za plebs... w dupie mam takie miasto i takich kibicow:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do blecharz Re: A u nich jest tak samo IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.03.08, 21:10 spuscic to mozesz mamusie z tatusiem do szamba wyplywajacego z twego pyska buraku z wrcolawia i ty osle sadisz innych zaloz z powrotem kaftanik i popros sanitariuszy o uspienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: *.prosys.wroc.pl 06.03.08, 12:33 ty wiesz o czym piszesz?? bo nie sedze!! obejrzyj mecz a potem zacznij komentowac... pan dziennikarz widac nawet nie byl na meczu... pisze, ze nie mozna bylo w przerwie wychodzic... error!! mozna bylo, pisze ze oduok bil sie... znow error!! on rozdzielal 2 zwasnione strony(przepychanki zaczely po zlosliwym faulu koszykarza slaska)... wiecej nie chce mi sie pisac, ale wnioski wyciagnij sobie sam, czy rzetelnie i obiektywnie jest napisany artykul?? ale tak to juz jest, trzeba napisac cos, aby bylo glosno i aby byla sensacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drewnodolasu Re: Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 03:18 No to niezle do pieca dales. Jesli Turcja i Grecja to wzory dla Ciebie...Nawet tam nikt po parkiecie nie biega. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JS Re: Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: 88.220.103.* 06.03.08, 22:59 Sorry,rzeczywiście to już przecież 3 lata minęło.Po prostu to wydarzenie na dłużej zapadło mi w pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3misto Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.08, 23:55 i wszystko jasne!!!! Wałbrzych to zabita dechami dziora, kibice koszykowki w tym miescie to ludzie pokroju najgorszych kiboli pilki noznej i potem takie sa efekty! lepiej niech ta druzyna zniknie z ligi , tak bedzie lepiej dla calej ligi bo takie zajscia ja tyko osmieszaja i smutne sie robi ze do koszykowki takie hamstwo sie przenioslo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommm Re: Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: *.wlb.vectranet.pl 06.03.08, 00:03 Człowieku proszę Cię, nie uogólniaj. To, że w przeważającej ilości Klub Kibica składa się z tych samych członków co ekipa z nożnej, gdzie kibicowanie rządzi się innymi prawami, a chłopaki cały czas się napinają, nie znaczy, że sami u nas debile i degeneraci.. Jakby można było to najlepiej wciągnęlibyście do tej sprawy jeszcze tych, których na meczu w ogóle nie było, osądzając ich tylko po tym że są z Wałbrzycha. Zapewniam że znajdują się w Wałbrzychu ludzie, którym takie czy inne zachowanie naszych "kibiców" nie zawsze odpowiada. I zanim będziesz osądzał zasłużony w polskiej koszykówce Wałbrzych proponuje nauczyć się ortografii i zapoznać z tematem, a nie sugerować redaktorami wiecznie robiącymi z igły widły:]. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 06.03.08, 01:40 Wiedziałem. Jakby Śląsk wygrał nikt by nie wspominał o flagach itd.... Ale tylko to Wam zostało :) klub z kilkakrotnie mniejszym budżetem wykopuje Was z 4:D Odpowiedz Link Zgłoś
afiag Re: Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem 06.03.08, 08:50 z 4 nas nie wykopaliście, dalej zajmujemy 4 miejsce, a wy i tak spadniecie tam godzie wasze miejsce biedni frajerzy - w niebyt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: *.prosys.wroc.pl 06.03.08, 12:37 zachecam do zapoznania sie ze slowem frajer... a potem zaczac go uzywac... niebyt?? prawie niebyt byl w sektorze gosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fisban Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: 212.160.93.* 06.03.08, 06:58 heheh a tak wam nie podobali sie kibice Turowa!!! Oj Slasku, chamstwo w Walbrzychu jest znane, tak jak wasy kibicow Turowa. Swoja droga moze czas odnowic stare znajomosci?? I zacznijcie grac bo nie spotkamy sie w finale hehehe!!! Zaproszenie do Zgorzelca ;-) chociaz nie jest goscinny dla waszej druzyny heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopron Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: *.promax.media.pl 06.03.08, 08:19 kibice z walbrzycha to bydlo... przekonalem sie na wlasne oczy w swiebodzicach i jak przyjechali do ostrowa.. szkoda gadac,to nie pilka nozna, gdzie debili-kibicow nie brakuje! Poziom kibicowania to conajmniej 3cia liga, rzucanie przedmiotow na parkiet to tam normalka, nikt ich jeszce kultury nie nauczyl i nie nauczy. mam nadzizeje,ze spadna z ligi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: *.prosys.wroc.pl 06.03.08, 12:41 po pierwsze nic na parkiet nie polecialo. po drugie idealny kibicu ostrowa... widziales filmik z zajsc w ostrowie?? jak to jeden z waszych kibicow podszedl od tylu do jednego z naszych mlodych kibicow i zaczal go okladac piesciami?? po calej akcji dumnie usiadl sobie na krzeselku... ale w swiat poszlo ze to kibice robili awanture, a kibice ostrowa to kulturalne panienki chodzace w kantach i bialych koszulach... powagi czlowieku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasterz Re: Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: 128.228.140.* 06.03.08, 22:17 lopron: rzucanie przedmiotow? Ty chyba opisujesz mecz sprzed 20 lat! Nikt niczym nie rzucal, kilka wyzwisk CPJS i tyle! Nie obrazano zawodnikow Slaska, nie obrazano sedziow, nie rzucano niczym na parkiet. Glupi dziennikarzyna z wybiorczej nie byl na meczu i wypisuje! Obiektywizmu zero bo jego Slunsk przegral! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robos Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: *.uwoj.wroc.pl 06.03.08, 09:18 fakty są takie ze to Śląsk będzie walczył o medale a "Gó..k" Wałbrzych... hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robos Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: *.uwoj.wroc.pl 06.03.08, 09:21 fakty są takie ze to Śląsk będzie walczył o medale a nie "Gó..k" Wałbrzych... hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fran Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.08, 09:24 Rozumiem, że oprócz kibiców Górnika cała reszta koszykarskiej Polski to ludzie kulturalni, na poziomie. Jeśli mają o tym świadczyć te komenarze: "zakopać Wałbrzych pod hałdą, debile, buraki, bydło..." to ja specjalnej różnicy nie widzę. Do autora artykułu mam tylko jedno pytanie - czy wszyscy uczestnicy tej krwawej jatki zawodników na parkiecie przeżyli ? Czy ich życiu nie zagraża już niebezpieczeństwo w wyniku odniesionych ran ?? Ludzie, troche powagi. Koszykówka to sport kontaktowy i jeśli ktoś się czasem przewróci, poszarpie za koszulkę i zaglądnie sobie głęboko w oczy to jeszcze nie awantura. Jakie ciosy ?? A tak na marginesie, do wszystkich, którzy nie byli na meczu - oprawa, atmosfera i doping - rewelacja. Były momenty niepotrzebne i chamskie, ale stanowiły raczej wyjątki w tej wspaniałej imprezie. Więcej chamstwa i buractwa widzę oglądając codziennie "Wiadomości". Nie róbcie z siebie ministrantów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: *.prosys.wroc.pl 06.03.08, 12:46 mi sie wogole wydaje ze redaktor nie byl na meczu. o pirwsze z hali mozna bylo wychodzic w przerwie, przepychanki zaczeli koszykarze slaska, bo to po ich zlosliwym faulu... pozdrawiam i zycze rzetelnie wykonywanej pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pa Re: Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: 128.228.140.* 06.03.08, 22:28 a dowodem na to jest ten film: youtube.com/watch?v=mffkoCHu_z8 5 min ("bijatyka" a raczej 10 sekundowa PRZEPYCHANKA!!!) oraz 6min10sek "zagrozenie" dla koszykarzy Slaska czyli przebiegajacy kolo nich kibic biegnacy do SWOICH z radosci na 2sek przed koncem meczu (po wsadzie koszykarza GORNIKA!). I jeszcze koncowka filmu, ochrona wzdluz parkietu ustawiona to rzeczywiscie brak dobrego zachowania ochrony... LOL Panie dziennikarzu, Wroclawiaki, obejrzyjcie filmik jak nie byliscie na meczu... Przegrywac trzeba umiec! Odpowiedz Link Zgłoś
jakas1 Pa ra no ja 06.03.08, 09:53 1. "Przed wejściem do hali każdy z kibiców musiał okazać dowód tożsamości i był fotografowany" Kłamstwo nr 1: kilkuset kibiców nie pokazywało dowodów, anie nie było fotografowanych 2. "raz po raz słychać było obraźliwe skandowanie" Kłamstwo nr 2 Łącznie wulgaryzmy padły między 5 a 10 razy przez 2 godziny. CPJŚ padało poza 1 razem WYŁĄCZNIE w odpowiedzi na CPWCŚ rywali. 3."Sytuację zaognił jeszcze jeden z kibiców Górnika, który na minutę przed końcem meczu, przy wyraźnym prowadzeniu wałbrzyszan, wbiegł na boisko" Kłamstwo nr trzy: to było na 0,4 sekundy przed końcem spotkania po wsadzie Clarksona, gdy cała hala myślała, że czas już minął! 4. "chwilę zajęło im usunięcie niesfornego kibica, który zagrażał bezpieczeństwu graczy z Wrocławia. " Kłamstwo nrm 4: on podbiegł do NASZEJ ławki, a nie Śląska, a usunięcie go trwało sekundę, a nie jakąś "chwilę" 5. "Nikt nie reagował również na wywieszoną przez kibiców gospodarzy flagę z rysunkiem Śląska przypominającego psa uwiązanego na łańcuchu do budy. " BUEHEHEHEHEHEH, za ten rysunek to się należy nagroda, a nie kara. Czy ktoś może mi wytłumaczyć, Z JAKIEGO POWODU NA TAKI RYSUNEK bez wulgarzymów, z humorem ktoś ma reagować?! Dziennikarze gazety niech sie lepiej zajmują tym co się dzieje na trybunach Śląska piłkarskiego w odniesieniu do czarnych, a nie rysunkami z budą i psem :D 6. "Wszystko zaczęło się od starcia Montgomery'ego z Homanem, w które włączyli się niezwykle pobudzony tego dnia były gracz Śląska Ime Oduok, a także Kris Clarkson z Górnika, Oliver Stevic, Torrell Martin i Rashid Atkins ze Śląska" Zainicjował to Homan, rzucając się na Montgomerego, ten przytrzymał go za fraki, w co wkroczyl Odouk rozdzielając ich, reszta obskoczyła zawodników, wbiegła ławka Śląska, po czym wbiegła ławka Górnika. Wszystko trwało 15 sekund. Tymczasem powyższy zapis dziennikarza sugeruje, że lało się z 5 osób. 7. "Wszystko na szczęście skończyło się na wymianie kilku ciosów i słownym obrażaniu" JAKICH CIOSÓW?! Nikt nie zadał ciosu nikomu. Jakim słownym obrażaniu?! Gdzie Pan siedział w czasie meczu, że pan słyszał jak się zawodnicy obrażali? 8. "Jednak niesmak po tym zdarzeniu pozostał." U kogo?! Nawet kibice się tym nie przejęli za bardzo, Odouk od razu widać na zdjęciach jak sie godzi ze wszystkimi, więc u kogo niesmak pozostał? U ciebie, dziennikarzu? To umyj zęby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Pa ra no ja IP: *.prosys.wroc.pl 06.03.08, 12:49 to samo opisywalem w kilku komentarzach wczesniej... dodam ze zajscie niby ciosow i bojki mozna zoabczyc na youtubie i samemu ocenic... polecam a potem zacznijcie globy sie wypowiadac i obrazac naszych zawodnikow!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo w-ch Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 10:29 Przeczytalem wszystkie komenty, widze , ze najwiecej do powiedzenia maja ci co na meczu nie byli. Mozecie pokazac mi taka hale i takich kibicow co nie wyzywaja np.sedziow?? drozyne przyjezdna?? ja taiej nie znam, a tylko czepiaja sie wszyscy Górnika, ci co byli na meczy to slyszeli czy chociazby raz padlo ze sedzia jest taki czy owaki???? NIE to ze kibice krzyczeli na slaska to chyba nic nadzwyczajnego, jak we włocławku wyzywa sie slaska to jest ok a jak w Wałbrzychu to zle!!! ludzie opamietajcie sie!!!! nikt na kibicow, graczy slaska reki nie podniosl to tylko spiew i jeszcze raz spiew. Nastepna sprawa co do tego goscia co wylecial na parkiet to nie bylo na minute przed koncem ale na 0,5 sekundy przed koncem meczu i przebiegl on przez pol parkietu kiedy i zostal zdjety przez ochrone powiem, ze ja wtedy bylem pewny , ze jest juz po czasie. To chyba wszystko troche obiektywizmu w tym co sie pisze niewei czy ktos nagrywal caly mecz jezeli tak to ci ktorzy na hali nie byli i nie widzieli niech sobie poogladaja jak to sie Wałbrzyska publicznosc bawi i zapewniam was , ze to co zostalo napisane w tym artykule jest wielka przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stalowiec Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 10:29 niedosc ze w ostrowie pokazali wioche to i u siebie buraki robia burdel tylko jestem ciekaw jak kiedys pojada te walbrzyskie prymitywy do wroclawia i zobaczymy wtedy do ostrowa tez macie zakaz wstepu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: *.wlb.vectranet.pl 06.03.08, 11:16 A kto go wydał? Może Ty? Proszę Cię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: *.prosys.wroc.pl 06.03.08, 12:51 bylismy we wroclawiu w 300 osob... no i?? a co powiesz o prymitywnym kibicu ostrowa, ktory bil naszego mlodego kibica w ostrowie?? wszystko nagrane na filmikach??? aha sorki wy jestescie panienki w bialych kolnierzykach... zenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cinek Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: *.wlb.vectranet.pl 06.03.08, 12:18 Widac brak kompetencji u tego dziennikarza a raczej pismaka Po pierwsze nie jest obiektywny, a po drugie pisze glupoty Chocby taki maly szczegol z tym kibicem Wydarzenie mialo miejsce nie minute przed koncem, tylko jakies 3 sek., kiedy wiekszosc kibicow myslala ze mecz juz sie zakonczyl Co nie znaczy ze popieram tego kibola, zostal zlapany i mam nadzieje ze pokryje kare z wlasnej kieszeni Miedzy innymi po to tez byly robione zdjecia przed wejscie A ty redaktorku wiecej obiektywizmu Rozumiem ze przegral twoj slask i zal ci cos sciska, ale nie wyzywaj sie na lamach gazety A i co jest wulgarnego w obrazku psa przywiazanego do budy z podpisem wks?? Nie popadajmy w skarjnosci... PS. nie jestem kibolem ,tylko zwyklym kibicem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DM Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: *.eranet.pl 06.03.08, 12:37 BZDURA, JEDNA WIELKA BZDURA !!!!!!!!!!!!! Widać że nawet dziennikarze ż-wyborowi z Wrocławia nie mogą przeboleć przegranej (i słabej gry wukaesu) że wyszukują rózne dziwne historie. Szczególnie z kibicem zagrażającym zawodnikom sląska.... ale najlepsze to już jest wspomnienie o fladze z budą i psem... myślę że cała drużyna zobaczyła tę flagę izałamała się psychicznie co doprowadziło do przegranej. Panowie dziennikarze! Piszczie obiektywnie i umiejcie się pogodzić z porażką. Nie wiem czy mogę ale miałem w kieszeni malutka karteczkę z napisem WUKAESIE pzregrał i ja wyciągnąłem na 3 minuty pod koniec meczu. Widział Pan to? Jak nie to mogę podesłać jako dowód rzeczowy by ara dla Górnika wzrosła... Brawo Górnik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrowianin 10.000zł kary dla klubu IP: *.as.kn.pl 06.03.08, 12:56 Przeciez z tym bydłem z wiochy walbrzyskiej trzeba cos wreszcie zrobic!Najpierw pajace prowokuja bijatyke w Ostrowie i teraz znow swojej hali.Rozumiem ze z biedy wynika ta frustracja i agresja ,ale do cholery nie moze byc tak ze kibic czy zawodnik druzyny przyjezdnej ma sie czuc zagrozony!Za takich kibicow to kare powinien ponosic klub,łacznie z degradacja.I oby jak najszybciej to sie stało dla dobra polskiej koszykówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filmik z ostrowa Re: 10.000zł kary dla klubu IP: *.prosys.wroc.pl 06.03.08, 13:04 oto filmik z ostrowa. pytanie czy kibic w czerwonym sweterku to kibic gornika?? pl.youtube.com/watch?v=i6dgRbF15rg kto w tym przypadku bije kogo?? czy teraz dalej masz takie samo zdanie jak miales?? skoro tak to protestuj przeciwko swoim kibicom i degraduj swoja druzyne... pajac!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysy Re: 10.000zł kary dla klubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 13:28 to co tu napisał ten redaktorek jest śmieszne. pan z wroclawia i zal dupe sciska. wszyscy niech karzą górnika : jego kibiców działaczy no i oczywiscie za ta brutalna i krwawa bójke to niech paru zawodnikow wsadza do wiezienia. oni są niebezpieczni. hahaha po drugie bydlo to masz moze w domu. wszyscy sie tak boja gornika ze go odrazu zdegradowac chca, i co myslicie ze jak napiszecie kilka komentarzy to sie was posluchaja i zdegraduja gornika?? bardzo kulturalni ludzie z ostrowa cmoknijcie sie w dupe. wasza nawalona ochrona takze. a ci ze slaska co sie tak napinaja?? gdzie te komentarze ze gornik slaby i ze nas slask zmiecie z parkietu?? czyzby 14 punktow wam gebe zamkneło?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasterz Re: 10.000zł kary dla klubu IP: 128.228.140.* 06.03.08, 22:43 Ostrowianie tez niby byli niewinni co? To popatrz tutaj: www.youtube.com/watch?v=i6dgRbF15rg 25 sekunda klipu, Ostrowianin ubrany na czerwono z nienacka oklada mlodego kibica Gornika, po czym udaje ze nic sie nie stalo i siada sobie. Palant! Byliscie tak samo winni, tak jak wasz pijany ochroniarz! Jakie konsekwencje poniosl? ZADNE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ostrow Re: 10.000zł kary dla klubu IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.03.08, 20:36 sluchaj capie z siola ostrowskiego czy jak to wasze gowno zwa pajace z osrowa moga se walic kupke na sralowke a nie na Gornika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filmik Re: Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: *.prosys.wroc.pl 06.03.08, 13:00 filmik z tej krwawej bojki!! www.sport.pl/koszykowka/1,65090,4993539.html a teraz prosze o wypowiedzi na temat rzetelnosci i obiektywizmu pana pseudo - redaktora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSG Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 13:50 Jesteście po..i wszyscy. Byłem na tym meczu i po pierwsze NIKT nie sprawdzał dowodów tożsamości i każdy mógł w każdej chwili opuścić halę. Także gdybyśmy tylko chcieli roz..ibyśmy ten mecz w pizdu, a tak tylko pośpiewaliśmy i to was tak boli? Nie. Boli was to, że po prostu nasz Górnik wygrał z niby wyżej notowanym Śląskiem, był lepszy w każdym momencie gry i tyle. Wku..a was to, że Górnik potrafi ograć każdego śmiecie. I będzie tak zawsze gdy przyjedzie do nas Śląsk, brawa dla kibiców za wspaniały doping i za zrównanie koszykarzy, trenerów, działaczy i kibiców Śląska z gównem bo tam ich miejsce. Cała Polska jebie Śląska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hej KSG!!!! Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 13:57 Autor artykułu czyli Jarosław Garbacz to totalny prostak i koleś, któremu zal dupę ściska ze Slunsk przegrał. Ale zawsze tak bywa, ze Wałbrzych z Qr.. wygrywa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reksio Re: Filmik z awantury IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 06.03.08, 15:05 Oto filmik z tej "wielkiej" awantury. Redaktor w ogole ja widzial? Bo opisuje, jakby conajmniej Homan 2 zęby stracił... A, w dalszej czesci filmu jest łysy (kibic slaska) zakasajacy rekawy. Idac Waszym tokiem myslenia to rowniez nalezy go wziac na policje, wrzucic do wiezienia, najlepiej kara smierci w sadzie 24 godzinnym... www.youtube.com/watch?v=r7_gQMiuP2U HEJ KSG! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kxkx Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: 195.47.201.* 06.03.08, 14:22 Wałbrzyskie prymitywy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSG Re: Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: *.prosys.wroc.pl 06.03.08, 14:24 a oporowska jest pewnie cacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DM Re: Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: *.eranet.pl 06.03.08, 14:49 jak sie ma taką drużynę i umie się spiewac tylko HEJ WUKAES to rozumiem że żal jest wielki a honor to tylko w słowniku istnieje a i to zapewne wątpliwe bo słownik trzeba najpierw mieć :) uważam, że nie ma co już tego komentować bo głupotę należy ignorować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kxkx Re: Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: 195.47.201.* 06.03.08, 14:59 Człowieku, o jakim słowniku piszesz!!! Przeczytaj proszę swój wpis i znajdź w nim sens i logige:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reksio Re: FILMIK z pseudo-awantury. Redakcja sie nadaje IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 06.03.08, 15:06 Oto filmik z tej "wielkiej" awantury. Redaktor w ogole ja widzial? Bo opisuje, jakby conajmniej Homan 2 zęby stracił... A, w dalszej czesci filmu jest łysy (kibic slaska) zakasajacy rekawy. Idac Waszym tokiem myslenia to rowniez nalezy go wziac na policje, wrzucic do wiezienia, najlepiej kara smierci w sadzie 24 godzinnym... www.youtube.com/watch?v=r7_gQMiuP2U HEJ KSG! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wukaesiak Zamknąc Hale i tyle IP: *.as.kn.pl 06.03.08, 15:21 Zamknac hale gorników do konca sezonu i po temacie.Nie ma co sie scierac z bydłem wałbrzyskim bo głupkom trzeba tylko przytakiwac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Zamknąc Hale i tyle IP: *.prosys.wroc.pl 06.03.08, 15:34 w takim razie zamknac waszych koszykarzy, ktorzy rozpoczeli ta rzetelnie opisana przez redaktora bojke... ło jejku!! niemozliwe?? cos czuje ze to boli: 79-65!! na kolana!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DM Re: Zamknąc Hale i tyle IP: *.eranet.pl 06.03.08, 15:42 oj boli , na pewno ale żeby sam "pan dziennikarz" się wypłakiwał publicznie to już mnie przerasta.... a może jednak świadczy o niedojrzałości kibiców? W przedszkolu czy podstawówce jak ktoś coś zrobił złego to niektórzy szli poskarżyć się do pani nauczycielki... Analogia? Skąd ;-))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do wukaesiak Re: Zamknąc Hale i tyle IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.03.08, 19:35 wkaesiak bydlo to tatus i mamusia a zamknac to ciebie i ich w oborze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DM Re: Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: *.eranet.pl 06.03.08, 15:38 tak... : "logigę"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kxkx Re: Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: 195.47.201.* 06.03.08, 15:43 lepsza "logiga" niż wypowiedź bez sensu:))) łap za słówka...tak trzymaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DM Re: Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: *.eranet.pl 06.03.08, 15:53 słownik czyli książka służy do czytania a wszystko wskazuje że ta umiejętność jest komuś obca. Koniec z traceniem czasu na marne wypociny i wypocone komentarze wrocławskich tumanów-forumowiczów i miernoty wrocławskiego dziennikarstwa otulone wielkim, nieposkromionym żalem z przegranej. i tak na koniec, choć to nie jest zbyt korzystne dla Górnika, będę ściskał kciuki za Polonię!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kxkx Re: Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: 195.47.201.* 06.03.08, 16:02 Świetnie, że wytłumaczyłeś sobie co to jest słownik. Mi chodziło bardziej o brak sensu w Twoim zapisie. A co inwektywów, których używasz, to...to świadczy tylko o Tobie. P.S. Nie jestem z Wrocławia:))buhahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: *.prosys.wroc.pl 06.03.08, 16:37 nie wiem co cie tak smieszy... ja na twoim miejscu bym plakal, bo zachowujesz sie i komentujesz jak oni. www.youtube.com/watch?v=aaJgJXDviuM tu widac tez niebezpiecznego kibica ktory wbiegl na parkiet w koncowce... cale szczescie ze koszykarzom slaska nic sie nie stalo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 16:56 wypowiedzi kibiców z wrocławia są po prostu żałosne. Macie się za lepszych ludzi, a ludzi z Wałbrzycha macie za jakichś śmieci. Ja byłem na tym meczu z żoną i moją mała córeczką. I nie mam się za kogoś kto powinien trafić do zoo. Może któremuś z was sie tam spodoba nie wiem - musicie spróbować. A co do biedy - to biedni ludzie raczej na mecze nie przychodzą bo ich nie stać. Jak my graliśy u was to też leciały wyzwiska w naszą stronę a teraz udajecie wielce świętych. cała sytuacja jest żalosna. a co do autora artykuły to : na meczy nie był na pewno ... i chyba jest zagorzałym fanatykiem ślaśka. Kibic który wbiegł na boisko nawet się nie patrzył na graczy sląska :/ ale to zawsze zagrożenie prawda ? to ja mogę stwierdzić że kibicie ślaska którzy siedzieli nade mną też stwarzali zagrozenie ;/ pozdrowienia dla którzy więdzą jak bylo. a nie dlatego kóryz nie wiedża a podkręcaja atmosferę i złośliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 06.03.08, 18:25 Przestań... moze zarac bedziecie dziekowac Bogu, ze koles nie mial materialow wybuchowych przy sobie? Wychodzac z takiego zalozenia powinni nie wpuszczac na hale Rashida Atkinsa, bo ma imie, mogące kojarzyc sie z terroryzmem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heee Film z meczu na youtubie!!! IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 06.03.08, 15:57 www.youtube.com/watch?v=aaJgJXDviuM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks turów do kiboli wałbrzycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 16:58 kibole z Wałbrzycha! byliscie w Zgorzelcu - była awantura, pojechaliscie do Ostrowa - jatka, zostaliscie u siebie - masakra. dla Was to jest normalne zachowanie - dla całej reszty nie. koszykówka to nie są mecze podpisujacych się krzyżykiem skórokopów.Zostańcie ze swoja agresją i szowinistycznymi przyśpiewkami na stadionach. Tam się rajcujcie "potęgą" swojego "dopingu". Ciekawe, że to Wy jesteście zawsze prowokowani, przeinacza sie fakty, pisze fałszywe artykuły - zawsze Was oczerniające.Spisek? Czas chyba palnąć się młotkiem w czoło- i to z pewnością nie gumowym. Kibole wałbrzyscy przynoszą wstyd wszytskim kibicom z tego miasta i drużynie. pozdrowienia dla Czerniaka i Zabłockiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: do kiboli wałbrzycha IP: *.prosys.wroc.pl 06.03.08, 17:17 tys czlowieku chyba zwariowal?!?! a czy ty byles na meczu z gornikiem w turowie?? mieliscie wtedy zalobe... z racji tego kibice gornika zachowywali sie spokojnie, a co wy zrobiliscie?? kibice turowa chcieli ukrasc nasza flage!! zostala zerwana, to ze ktos skoczyl z balkonu, aby ja odebrac, to nasza wina?? i to niby my robilismy zadyme?? kto by pomyslal, ze tak kulturalni kibice jak z turowa popelnli taki czyn... cichcem podkrasc sie pod nasz balkon i zerwac flage... brawo!!! kultura i to w dniu zaloby waszego zasluzonego dla koszykowki zgorzelcowskiej koszykowki czlowieka. bys sie wstydzil kulturalny kibicu... co do spisku... radze, przed wypowiedziami obejrzyc video... potem porownac z tym co napisal redaktor, a potem pisac takie smieci... zenua!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks turów Re: do kiboli wałbrzycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 18:30 i dalej w ten deseń - to nie my! to oni zaczęli!!! - człowieku - to są argumenty dziecka! przeczytaj jeszcze raz swoje i kumpli wypowiedzi i pomyśl co jest nie tak. klasę kibica poznaje sie równiez po tym, że nie daje się sprowokować. Wam się to chyba jeszcze nie udało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSG Re: do kiboli wałbrzycha IP: *.prosys.wroc.pl 07.03.08, 10:51 pffff wiesz co ty robisz?? oskarzasz nas o cos... co sami robicie... powtarzam to wy nam chcieliscie ukrasc flage!! co mielismy stac i wam jeszcze klaskac i sie do was usmiechac??? dlaczego nie napiszesz, ze kibice turowa to chamy bo prowokuja zadymy i kradna flagi?? dlaczego nikt o tym nie pisze?!?! tylko pisane jest ze kibice gornika robili zadymy... a przyczyny?? przyczyny nie sa wazne... wazne ze to my robilismy zadymy... a czesto prawda jest inna! przykladem jestescie wy! bo ani bluzgi nie lecialy u was... jedyny incydent to odbior flagi. flaga odebrana i znow zywiolowy kulturalny doping. jak do nas przyjedziecie i od nas 2 typow pojdzie do was do mlyna i zacznie was okladac... to zrobicie?? bedzie reakcja??? wydaje mi sie ze bedzie... i co bedzie pisane pozniej?? ze kibice gornika robili zadyme, czy turowa?? oczywiscie ze gornika!!! u was jest odwrotnie!! wszyscy jestescie swiete krowy!! swoich win nie widzicie!! pedaly! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSG Re: do kiboli wałbrzycha IP: *.prosys.wroc.pl 07.03.08, 10:53 moim zdaniem klase kibica poznaje sie po tym, ze nie daje sie szmaci i ze broni barw klubowych!! a nie ze nie daje sie sprowokowac!! smieszny jestes!!!! przyjedzcie do nas ze swoja sektorowka... zerwiemy wam ja... potem spalimy a wy co zrobicie?? nie dacie sie sprowokowac?? bedziecie dalej usmiechac sie i wszystkim dzien dobry mowic??? nie badz smieszny i nie opowiadaj demagogii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Precz z dziećmi ne Re: Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 17:17 Wyp......j wieśniaku ... sam idź do zoo ... jak z wrocka jesteś to dam ci rade wsadź se te całe zoo w d..e . Żal mi takich dzieci neo jak ty co na forum są mocne w gębie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob.k Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: *.wlb.vectranet.pl 06.03.08, 17:25 Nie wiem dlaczego Pan Michnik płaci temu pożal sie Boże "dziennikarzowi", który w jednym zdaniu pisze ,że Slask wroclaw w koncówce odrobił stratę, żeby w innym napisać, że Górnik powiekszył w końcówce przewagę.To po perwsze. Po drugie pisze ten dziennikarzyna, że w końcówce meczu fani Górnika lżyli Slask, zeby następnego dnia napisać, że lżyli już po kilku minutach !Po trzecie te kilka ciosów to chyba obejrzał sobie na "Rambo" bo przecież ich nie było.Z jednym muszę się zgodzić z dziennikarzyną,ten baner z psem na łańcuchu powinien być zamieniony na baner na którym na łańcuchu jest ten dziennikarzyna bo psu na budę taki artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crash Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 17:40 gowno prawda facet piszesz artykul a nawet cie na meczu nie bylo zadnych ciosow w tej bojce owszem byla wymiana slowna po drugie kibice owszem wyzwali ale nie zawodnikow poszczegolnie lecz druzyne slaska wez ty gosciu skoncz te swoje smieszne artykuliki a nie pajacujesz jak jakis wielki reporter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSG Re: Echa meczu Górnika Wałbrzych z ASCO Śląskiem IP: *.chello.pl 06.03.08, 22:32 Co zrobic?? Ten ze nedzny zawód jakim jest dziennikarstwo polega głównie na kłamaniu kłamaniu i jeszcze raz kłamaniu czytelników, przez pisanie tego rodzaju bzdur i bajek koles zarabia na zycie, zarabia kosztem opini i dobrego imienia innych osób cos w stylu hieny cmentarnej tylko ze gorzej, kiedys lubiłem GW a teraz to juz wole fakt i ich wywiady na 2 str w gazecie z ludzmi którzy mówia ze sa z marsa :D Do ks Turów: Na pewno nie byłes na meczu z Zgorzelcu bo gdybys tam był to bys wiedział ze to wasz kibic zerwał nam fage i próbował wywołac bure nasczescie jeden z naszych skoczył z balkonu za ta flago i ja odzyskał, inaczej bysmy sie pewnie przebiegli po waszej ochronie i wtedy to mogła by byc zadyma... Odpowiedz Link Zgłoś