kamapyp 21.04.08, 23:08 Kto z ginekologów przyjmuje w przychodni LUX MED na Legnickiej? Mozecie kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margarettka Re: lux med - ginekolog 22.04.08, 12:52 hm ja np. nie polecam dr Wojaka... moim zdaniem kompetencją nie grzeszy. Bardzo przyzwoicie jest na wizycie u dr Ewy Nojek. Nie sprawdzilam jej w trudnych przypadkach, ale wydaje sie byc ok. Chyba najlepsza w luxmedzie obecnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: lux med - ginekolog IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.04.08, 21:38 uciekaj szerokim kołem od doktora Mariusza Wojaka, Ewa Nojek jest w porzadku ale w prostych przychodniach, tak naprawde jak masz problem to udaj sie do specjalistycznej przychodni ginekologicznej polecam poliklinike na grobili maja kontrakt z funduszem wiec jest mozliwosc darmowych wizyt i nie trzeba długo czekac Odpowiedz Link Zgłoś
kamapyp Re: lux med - ginekolog 24.04.08, 09:26 ja mam tam abonament i dlatego pytam o tamtych lekarzy, gdyby nie to, to pewnie bym się tam nie wybrała. A o poliklinice słyszałam ae myślałam, że tam tylko są izyty odpłatne i to nietanie. A kogo polecasz z tamtąd? Odpowiedz Link Zgłoś
margarettka Re: lux med - ginekolog 24.04.08, 09:35 Ja tez mam tam abonament... ale jak mam problem do ide do dr Bielickiego z Corfamedu. Natomiast o Poliniklice na grobli nie słyszałam nic dobrego. Bywa tam kilka moich kolezanek i wcale nie są zachwycone, obrzydliwie drogo (nie wiem jak w przypadku NFZ) za wszystko buli sie grube pieniądze np wizyta 100 i do tego USG 90... kolezanka z trudnym przypadkiem tam poszła i po zostawieniu grubych pieniedzy żałuje do tej pory, że tam w ogóle byla. Podobno glównym atutem tej przychodni jest fakt ze pracuje tam ordynator oddziału z Brochowa i jego zastepca, dlatego chodza tam czesto dziewczyny, które chcą rodzić na Brochowie. Sama tam nie byłam, opinie powyzsze znam od moich koleżanek. Wojak jest do bani niestety. Jest jeszcze Winiarska w Luxmedzie - wiecie cos na jej temat? Nigdy u niej nie bylam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: lux med - ginekolog IP: *.biskupin.wroc.pl 26.04.08, 22:07 obrzydliwie > drogo (nie wiem jak w przypadku NFZ) No znam droższe miejsca:) Można się zarejestrować na NFZ - nie płacisz za wizytę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowana Re: lux med - ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 00:41 Nie jest to ekstraliga lekarzy w tej przychodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: lux med - ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.08, 19:09 Przyjmują Wojak, Lejko, Winiarska i Ewa Nojek. Jeśli chodzi o panów to odradzam, Lejko naciągał mnie abym prywatnie do niego przychodziła na wizyty, a co gorsza badanie należało do najbardziej bolesnych jakie do tej pory przeszłam. Natomiast Wojak obsłużył mnie w 5 min i kazał zarejestrować się na następną wizytę twierdząc że czas tej się skończył. Twierdził że jest mu bardzo przykro ale czekają inne pacjentki. Słyszałam że Nojek jest godna polecenia, ale do niej z kolei czeka się miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba1 Re: lux med - ginekolog IP: *.128.107.226.static.crowley.pl 14.11.08, 21:29 Też radzę omijać Pana Dr.Leyko - badanie bardzo bolesne (a miałam naprawdę wiele z powodu moich problemów z zaciążeniem); 2 ładne pęcherzyki z 12 d.c opisał jako torbiele :), a wynik cytologii to "rozmaz niezadowalający" - czyli ani nie zna się na USG, ani nie potrafi zrobić cytologii - mam wrażenie, że pracuje tam dlatego, że sam gabinetu by nie utrzymał z takiej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fakt Re: lux med - ginekolog IP: *.gprs.plus.pl 16.11.08, 13:48 Lux med poza ładnym budynkiem to dno bo lekarze nie mają pojęcia o leczeniu, niby gdzie się mieli nauczyć to słabizny nieliczące sie nigdzie. Brakuje tam specjalistów prawdziwych ale tacy nie pracuja w przychodniach!!! Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: lux med - ginekolog IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.07.09, 16:31 lux med to "czerwona firma" (ludzie sld mają w niej udziały) lekarze są z "łapanki" wpisz w google.com np. ginekolog wrocław i sama sobie wybierz lekarza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajniklewy Re: lux med - ginekolog IP: 80.50.81.* 17.09.09, 09:38 Na szczęście Leyko juz tam nie pracuje. Byłam u niego raz i również jak poprzedniczki wspominam jego badanie jako bardzo bolesne. Natomiast z Wojaka jestem zadowolona i do jego kompetencji nic nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: lux med - ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 23:09 jestem w szoku na temat opini lejko chociaz sama u niego ostatnio byłam z podejrzeniem ze jestem w ciazy zrobił mi tylko cytologie i na usg kazal sie zarejestrowac na polowe czerwca choc mu powiedziałam ze ostatnia miesiaczka byla półtorej miesiaca wczesniej wiec nie wiem do kogo mam tam isc tym bardziej zrobilam cztery testy ciazowe i wyszly pozytywnie on stwierdził ze to zawczesnie na wykrycie ciazy poradzcie cos Odpowiedz Link Zgłoś
zama-zama Re: lux med - ginekolog 22.10.09, 16:02 Dr Wojak- kiedyś do niego chodziłam, nieco zraziłam się lakonicznością i jakby obojętnością w stos. do pacjentki- ani cytologii nie zlecił mi nigdy ani żadnego innego badania; mimo iż kilka miesiecy zgłaszałam mu niepokojące mnie plamienia- nie było reakcji dr Leyko nie polecam- byłam umówiona do niego na wizytę na 19.40 (przyjmuje do 20 więc miałam byc ostatnią pacjentką), chciałam skonsultować z innym lekarzem te plamienia; mogłam sobie pogadać....lekarz nawet mnie nie zbadał, nie dowiedziałam się niczego oprócz tego, że zapewne za dużo naczytałam się w internecie i teraz nie wiadomo czego od niego oczekuję; dr Winiarska- od prawie roku do niej chodzę i jestem bardzo zadowolona, miewa gorsze dni - wtedy jest bardziej oschła, ale zawsze szczegółowo odpowiada na wszystkie zadane pytania, kieruje na badania, raz tylko zdarzyło się, że musiałam dłużej czekać na wizytę- zazwyczaj wchodzę do gabinetu na czas, wszystko wyjaśnia i tłumaczy- dzięki temu czuję się pod dobrą opieką- polecam Odpowiedz Link Zgłoś