Gość: anka IP: *.wro.vectranet.pl 20.05.08, 19:56 Witam, znalazłam na forum wpis polecający tę lekarkę jako dobrego dietetyka. Czy mógłby ktoś napisać coś więcej na jej temat? Tzn. jak przebiegają wizyty i ile kosztują? Będę bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zielona Re: Anna Zmarzły - dietetyk/Wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 11:55 I ja się dołączam do pytania:) Jak traktuje swoich pacjentów, czy ma profesjonalne podejście? Gdzieś w internecie krązą informacje,że jest cholernie wymagająca względem swoich podopiecznych,czy o prawda...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porka Re: Anna Zmarzły - dietetyk/Wroclaw IP: *.chello.pl 27.05.08, 21:17 To jest lekarz a nie dietetyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Anna Zmarzły - dietetyk/Wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 10:41 Pani doktor prowadziła moją 17 letnią córkę z otyłością.Jestem zadowolona,jest wymagająca ale w granicach zdrowego rozsądku, duzo pracpwała z Olą i zmieniła jedzenie całaj rodziny. 2 miesiące pracy kosztowały 500 zł. Ile kosztuje jedna wizyta nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Anna Zmarzły - dietetyk/Wroclaw IP: *.wro.vectranet.pl 28.05.08, 17:30 porka, przecież napisałam, ze lekarka i dietetyk. na jej stronie internetowej jest napisane, ze owszem, jest lekarzem, ale mnie interesuje jej porada jako dietetyka. kaśka, dzięki za informacje. przypuszczam, ze na jednej wizycie zwykle sie nie kończy, może więc za całą serię się płaci... Odpowiedz Link Zgłoś
julinka601 Re: Anna Zmarzły - dietetyk/Wroclaw 28.05.08, 22:43 Odchudzanie to nie tylko dieta.Dr.Zmarzły jest lekarzem prowadzącym leczenie otyłosci.Istotnie ,skutecznym bowiem moja przyjaciółka była jej pacjentka 2 lata temu i zgubiła kilogramy na tyle skutecznie,ze do dzisiaj utrzymuje odzyskana wagę. Prawdą jednak jest,ze niezbedna jest silna motywacja pacjenta i zaufanie lekarzowi.Bo cudów nie ma...I dr. Zmarzły nie pozostawia złudzeń.Albo jej zaufasz i będziesz wsółpracowała albo będziesz się oszukiwała i nie osiągniesz pożądanego efektu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Anna Zmarzły - dietetyk/Wroclaw IP: *.wro.vectranet.pl 30.05.08, 16:19 ja nie chce schudnac, bo nie musze. potrzebuje tylko z dietetykiem skonsultowac swoja diete, bo mam inne problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Anna Zmarzły - dietetyk/Wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 14:52 ona się zajmuje całym zywieniem,ale dorosłych. jest ok.Nie obiecuje cudów.Ja dzwoniłam w sparawie dziecka 3 letniego i przez telefon wytłumaczyła gdzie się leczyc,a nie umówiła się na wizytę. Znajomi leczyli chora matkę i sa bardzo zadowoleni. Zadzwoń i zapytaj dr Zmarzły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porka Re: Anna Zmarzły - dietetyk/Wroclaw IP: *.chello.pl 27.07.08, 20:58 Nie można się tytułować dietetykiem kiedy się nie posiada takowego dyplomu. Ona jest lekarzem z pasją odchudzania. Tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Anna Zmarzły - dietetyk/Wroclaw IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 27.07.08, 22:34 Byłam u niej 2 lata temu, godzinna wizyta - 150 zł. Kasa wydana bez sensu, bo zalecen pani doktor nijak nie dałam rady wprowadzic w zycie (wspominałam jej o tym, ze pewnie sie nie uda, ale innego pomyslu na mnie nie miala) Ja chcialam przytyc. Mialam półrocze dziecko - alergika i byłam na baaaaaaaardzo rygorystycznej diecie. Bałam się o swoje zdrowie. A pani doktor uruchomila swojego laptopa i pokazywala mi obrazki... banana, jabłka, ziemniakow etc, etc - mówiąć przy tej okazji, czy moge to jeść, czy nie. No i kazala zapisywac codziennie, co jem i ile jest w tym bialka, węglowodanów itp itd. Przy malutkim dziecku rzecz nie do zrobienia, przynjamniej dla mnie Pokazywala mi tez "raporty" innych pacjentow (zebym wiedziala, jak to robic) Ale moze w odchudzaniu jest lepsza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Anna Zmarzły - dietetyk/Wroclaw IP: *.e-wro.net.pl 14.04.09, 19:05 Trzy lata temu ja byłam pacjentką pani doktor, schudłam 10 kg dość długo utrzymywałam wagę do czasu ciąży. Zapisywanie ilości kcal, białka itd nie jest takie trudne. Teraz znów pani doktor pomaga mi pozbyć się zbędnych kilogramów - mam 9 miesięczną córeczkę i cóż wystarczy dziennie pół godziny na zapisanie tego co się je. Myślę, że na jednej wizycie nie można się tyle dowiedzieć ile by się chciało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markus Re: Anna Zmarzły - dietetyk/Wroclaw IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.09, 12:34 zgadzam się z "porka", pani Zmarzły to lekarz, a nie dietetyk a to różnica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Anna Zmarzły - dietetyk/Wroclaw IP: *.e-wro.net.pl 14.04.09, 18:56 To chyba dobrze, że lekarz :) ja schudłam 10 kg. Jest bardzo wymagająca ale i tak pracować trzeba samemu. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Anna Zmarzły - dietetyk/Wroclaw IP: 156.17.170.* 28.07.08, 09:30 ona jest lekarzem.Nigdzie nie nazywa się dietetykiem.To błędnie zadane pytanie. Ja jestem zadowolona. Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził... Odpowiedz Link Zgłoś
joko5 Re: Anna Zmarzły - dietetyk/Wroclaw 28.07.08, 17:13 tu poczytajcie o niej: www.zywienie.org.pl/o_mnie.html dzięki Niej scudłam 30kg, przebadała mnie kompleksowo, dzięki czemu dowiedziałam się o pewnej chorobie, która nie dawała żadnych oznak, już jestem po operacji. Jestem Jej bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Anna Zmarzły - dietetyk/Wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 00:54 jeśli możesz to napisz co to za choroba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Anna Zmarzły - dietetyk/Wroclaw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.09, 20:18 babka jest niemiła. Niewiem jaki z niegoi dietetyk, bo zraziła mnie do siebie swoim aroganckim zachowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Anna Zmarzły - dietetyk/Wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 11:10 Byłam pacjentką Pani Doktor w 2006 jest przemiłą osobą , zawsze sluży pomocą i radą.Własnie mam zamiar umówić się na wizyte. Odpowiedz Link Zgłoś
3-tylkoja Re: Anna Zmarzły - dietetyk/Wroclaw 20.05.09, 23:44 Moja córka zachorowała dwa lata temu,trafiła na odział do tej lekarki,badania sobie a pani doktor sobie ,o pytanie jak ma jeść z nie do końca rozpoznaną chorobą ,proponowała próbować i nie ważne że przez pół roku córka miała krwawienie z jelita ,po półrocznym prowadzeniu mojej córki usłyszałam,od innej lekarki ,że p.Zmarzły ciężko nazywać mi lekarzem ,chorobę mojej córki z komentowała że powinna skierować do psychiatry.Następnym szpitalem był akademicki szpital kliniczny rozpoznanie Choroba Leśniowskiego-Crohna,leczenie półroczne niedostateczne ,najciekawsze były wyniki badań w epikryzie choroby nie mojej córki ,tylko pewnie pacjentek z praktyki prywatnej miała nie swoje wyniki krwi ,wpisane USG jamy brzucha .którego nie miała napomknę tylko ,że moja córka miała skończone 18 lat i raczej by wiedziała jakie badania ma przeprowadzone.Nawet komentując stan psychiczny mojej córki do drugiego lekarza jestem pewna ,że pomyłkowo opisała stan osoby chorej na anoreksję albo bulimie . I odradzam przez duże NIE to mogło się skończyć bardzo źle dla mojej córki i sądzę że psychiatra bardziej potrzebny jest tej kobiecie . Odpowiedz Link Zgłoś