linki103 18.07.08, 21:27 Wiedziałem, że coś sp... na te śmieszne euro, jak miasto planuje te ruro to niech się lepiej pośpieszy, bo znając życie zaraz znowu będzie jakaś afera. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ta ja Wojewoda: nie tak szybko z tym stadionem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.08, 08:23 Proponuję zrezygnować z tego całego EURO w 2012roku bo i tak nie zdązymy. Może gdzieś w 2052 damy radę! Odpowiedz Link Zgłoś
mietekjan Wojewoda: nie tak szybko z tym stadionem 19.07.08, 08:54 Że też istnieją jeszcze ludzie, którzy wierzą w EURO2012 w Polsce.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merry Re: Wojewoda: nie tak szybko z tym stadionem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.08, 10:09 To ta Kidybińska jeszcze pracuje? Musi mieć układy. A zapomniałem ze przy korycie jest PO. Odpowiedz Link Zgłoś
zeziufive Wojewoda: nie tak szybko z tym stadionem 19.07.08, 13:24 Złota myśl wojewody oddająca kwintesencję tematu! Brawo! Miejskie urzędasy jak zwykle uspokajają, następnym etapem potem bywa konieczność dokonania "dogłębnej analizy" poczym towarzystwo nabiera wody w usta... media popyskują, a z ludźmi z chwilą zamknięcia urn wyborczych zupełnie nikt się nie liczy (do następnego ich otwarcia). Ktoś inny odwleka sprzedaż kawałka terenu pod Euro-stadion mając pewnie jedyną okazję w życiu - taki "złoty strzał w dziesiątkę" by udoić ile się tylko da. A każda zwłoka na czasie jest tym razem namacalnym dowodem tezy iż "czas to pieniądz"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclaw Re: Wojewoda: nie tak szybko z tym stadionem IP: *.centertel.pl 19.07.08, 15:15 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5471863,UEFA_radzi_Polsce__Zmniejszcie_stadiony.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Z. Re: Wojewoda: nie tak szybko z tym stadionem IP: *.as.kn.pl 19.07.08, 18:47 Ciekawość, czemu "GW" pisze o tym dopiero teraz. Inne media pisały o tym skandalu już kilka dni temu. Odpowiedz Link Zgłoś