anna.brzozowska 15.08.08, 22:49 Mam dylemat czy iśc na ten film ze swoim niespełna 4-letnim brzdącem... jeszcze nigdy nie byłam z nim w kinie, nie wiem czy wytrzyma. Czy ktoś podzieli się doświadczeniami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona_mi Re: Kung-Fu panda - dla 4-latka..? 15.08.08, 23:04 A do kina chcesz z nim iść, żeby wytrzymał, czy żeby zrozumiał cokolwiek i nadążył za fabułą? Z moim czterolatkiem nie poszłabym na ten film. Raczej jakieś rysunkowe Disneya, jeśli już. A może zaczniecie od Teatru Lalek? Odpowiedz Link Zgłoś
hawah Re: Kung-Fu panda - dla 4-latka..? 16.08.08, 10:17 Znajomi byli z 4,5 latkiem na Pandzie i odradzają - chłopiec się bał, w filmie sceny walk, całość mało zrozumiała dla małego dziecka. Natomiast mój 3,5 latek był 2 tygodnie temu pierwszy raz w kinie na Wall.e - nie tylko wytrzymał ale też bardzo mu się podobało. I dorosłym też się podobało :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alicez Re: Kung-Fu panda - dla 4-latka..? 17.08.08, 10:57 My też polecamy Wall-e'go. Synek ma 3 latka i bardzo mu się podobało. nie powiem, żeby wszystko rozumiał ale wytrzymał cały film. Odpowiedz Link Zgłoś
maga77777 Re: Kung-Fu panda - dla 4-latka..? 17.08.08, 17:55 WITAJ JA TEZ BYŁAM Z MIESIAC TEMU Z SYNEM NA PANDZIE I TEZ SIĘ BAŁ JAK TO W KINIE TROCHA ZA GŁOŚNO ZWŁASZCZA W TRAKCIE WALKI TRZYMAŁAM GO ZA RĘKE ALE PODOBAŁO MU SIĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
signorita Re: Kung-Fu panda - dla 4-latka..? 18.08.08, 11:11 ja bylam z 5letnia kuzynka i byla zachwycona:) wiec polecam jak najbardziej i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Kung-Fu panda - dla 4-latka..? 20.08.08, 20:44 bo Wall-e jest Pixara (Toy Story, Cars, Nemo, Potwory i spółka) najlepszej wyttwórni filmowej dla dzieci. Nie zrobili jeszcze filmu, który byłby niewypałem, bajki są i dla dzieci i dla dorosłych. Panda jest innej wytwórni, nie pamiętam w tej chwili nazwy, która zrobiła już kilka gniotów, mało śmiesznych i nierozumianych przez dzieci (np Sherki 2 i 3). Oczywiście mam na myśli dzieci młodsze, trudno porównywać przedszkolaka i 10-ciolatka. Skoro mój syn ogląda całe Potwory czy Carsy, to Wall-E chyba też mu się spodoba, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 a za takiego malucha się płaci? 20.08.08, 20:54 kupuje mu się bilet? przeciez będzie siedział na kolanach...??? Odpowiedz Link Zgłoś
hawah Re: a za takiego malucha się płaci? 20.08.08, 21:46 W Pasażu Grunwaldzkim nie płaciliśmy za synka (ur. grudzień 2004) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: a za takiego malucha się płaci? 21.08.08, 12:27 no to dobrze;-) dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Kung-Fu panda - dla 4-latka..? 21.08.08, 10:21 Moja już niedługo 5-lata była na Kung-Fu Panda, bardzo się jej podobało i chce iść jeszcze raz. Trochę to dziwne, bo młoda jest cichym i spokojnym dzieckiem, ale widzę, że coraz bardziej lubi filmy "akcji". Nie bardzo chce mi się iść na ten drugi film, dzieci znajomych zachwycone, ale dorośli usypiali z nudów. Odpowiedz Link Zgłoś