madzianka9 30.08.08, 19:40 mam pytanie .. co najchetniej kupuja ludzie w sklepach z odzieża uzywana?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gingerka Re: odzież używana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 20:36 Myślę, że najchętniej po prostu odzież ekskluzywnych firm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. czego NIE kupię IP: *.lanet.net.pl 03.09.08, 22:04 to prościej :) nigdy nie kupię w lumpie bielizny, kostiumu kąpielowego. Butów też nie. Spodni nie chce mi się nigdy mierzyć, jak nie są posortowane a ja jestem mała i szerokobiodrzasta - to małe szanse, że trafię. Koleżanki z którymi czasem chodzimy na ciuchy - podobnie (bo wszystkie jakoś niewymiarowe). Najchętniej - ciuchy firmowe. Bluzki, bluzy, marynarki, płaszcze, spódnice. Z sukienkami jak ze spodniami. Swetry - mała szansa. Chętnie sukienki "na okazje" typu sylwester - no ale wtedy cena musi być atrakcyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: czego NIE kupię IP: 84.10.176.* 03.09.08, 22:33 och uwielbiam wyszukiwac ciuszków w lumpeksach--sa nie tylko jedyne w soim rodzaju,ale tez markowe--jak sie dobrze wyszuka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saldator Re: odzież używana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 09:55 ja najchetniej kupuję gadżety typu: paski, torebki, chustki generalnie dodatki wszelakie. W lumpach mierzi mnie przymierzanie dlatego jesli cos mi nie pasuje na oko to nie kupuję. Branie mają markowe ciuchy oczywiście. Wolę posegregowane rzeczy na wieszakach, choć prawda jest taka, że w koszowym bałaganie zawsze mozna znaleść jakąś perełkę. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna0411 Re: odzież używana 04.09.08, 22:57 Czasem kupuje coś dla mojego dziecka. Za małe pieniądze można kupić ciuszki w bardzo dobrym stanie renomowanych firm. Tym bardziej, że małe dzieci bardzo szybko z nich wyrastają. Ja też nigdy nie kupię bielizny, butów itp. Odpowiedz Link Zgłoś