Gość: Sorka IP: *.wroclaw.mm.pl 07.09.08, 18:11 to jeszcze teatr czy już przedszkole ? , a może to dom kultury , brak jedynie obiadów i szklanki mleka . Taki pomysł na miejski teatr lalek prosze schować głęboko ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mama Re: co się dzieje z tym Teatrem Lalek ? IP: *.lanet.net.pl 08.09.08, 16:06 dokładnie, wrzesień, a tu nie ma na co z dzieckiem pójść :( Kiedyś to bywały jakieś fajne premiery we wrześniu, a teraz? Mamy biegać za krasnalami po Wrocławiu? Ja chcę iść do T E A T R U L A L E K! Miejsca magicznego, cudnego, czary- mary, jak kiedyś... :(, za dobrych czasów dyrektora Hejno... Ja nie chcę kupować dziecku pana/panią z tv na szybko przygotowanych i kawałek papieru... Taki nasz Teatr z tradycją zamienił się w teatr plenerowy, papierowy, a może za chwilę toaletowy...? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sorki Re: co się dzieje z tym Teatrem Lalek ? IP: *.wroclaw.mm.pl 09.09.08, 16:19 ale możesz pójść na Peszka , który będzie czytał bajki :))) Rodzice mogą zaspokoić swoją próżność ... Myslę , że taki teatr lalek dobrze może poprowadzić tylko ktoś z poza tego środowiska . Ktoś nie zarażony tą dyrdymałą aktorską , ktoś kto wie czego ludzie oczekuja i jak powrócić do tradycji . Przy tym zapalony do teatru i magii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: co się dzieje z tym Teatrem Lalek ? IP: *.lanet.net.pl 09.09.08, 19:41 dokładnie, i ktoś, kto nie musi udawać super "menedżera"... Naprawdę widać miny zażenowanych aktorów, którzy przyzwyczajeni do gry lalkami, w teatrze robią teraz nie wiadomo co. To nie są marionetki, to ludzie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: własnie Re: co się dzieje z tym Teatrem Lalek ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 13:28 też jakiś niesmak czuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sorka Re: co się dzieje z tym Teatrem Lalek ? IP: *.wroclaw.mm.pl 10.09.08, 17:29 niestety Wrocław prowadzi szereg instytucji kultury i wydaje na to miliony , ale nie stawia tym instytucjom zadań . W tym mieście ciekawe rzeczy artystycznie dzieją się poza instytucjami... jak to wPolsce ... mamy np. taki urząd od chodników , ale chodnik musimy sobie zrobić sami itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taka jedna Re: co się dzieje z tym Teatrem Lalek ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.09.08, 15:24 To proza komercjalizacji sztuki, widoczna zresztą nie tylko w tym teatrze... A że Teatr Lalek oprócz pięknie wyremontowanej fasady - wnętrze już mniej piękne - niewiele więcej może zaoferować, postanowiłam sprawdzić co się dzieje kilka metrów dalej - w Arce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sorka Re: co się dzieje z tym Teatrem Lalek ? IP: *.wroclaw.mm.pl 12.09.08, 19:15 i co w tej Arce ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronek Re: co się dzieje z tym Teatrem Lalek ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.08, 09:51 Budżet miasta wrocław przeznaczony na działalność instytucji kultury wynosi na rok 2008 ponad 62 miliony. Z czego ponad 16 milionów na zaledwie 3 teatry. Może pora je odciąć od ciepłej kaski? Odpowiedz Link Zgłoś
anna-76 Re: co się dzieje z tym Teatrem Lalek ? 15.09.08, 18:38 serio aż tyle ? co my za to mamy ? to porażające marnotrawienie środków publicznych moim zdaniem kilka teatrów mozna spokojnie zlikwidować , a w to miejsce powołać dozycia sceny niezależne , tworzone przez młodych animatorów kultury , lub takich co to jak dotąd nie mieli swojej szansy . Do likwidacji jest na pierwszym miejscu pantomima , aktorzy i tak grają po róznych grupach i chałturach , jakoś zespoły muzyczne , kabarety , cyrk nie stoją kolejce po dotacje ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co to? Re: co się dzieje z tym Teatrem Lalek ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 10:16 Ja też się pytam CO SIĘ DZIEJE?!!!!Gdzie się podział TEATR LALEK???? Dlaczego w takim mieście jak Wrocław nie ma już teatru dla dzieci??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dość Re: co się dzieje z tym Teatrem Lalek ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 22:19 Sterowana dyskusja !!! kto komu w tym teatrze na piętę nadepnął, że wszyscy znów musimy w tym uczestniczyć. Jaki prywatny interes został naruszony by dzieci do tego mieszać !!!! ??????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj dość Re: co się dzieje z tym Teatrem Lalek ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 07:16 Właśnie!!!! Co komu dzieci zawiniły,żeby taki za przeproszeniem Roberto (hi hi hi)stał na czele instytucji, która jest przeznaczona dla nich,a on robi wszystko, żebyśmy o tym zapomnieli? Kiedy dotrze do władz, że wspomniany Roberto takiego tearu robić nie potrafi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbara74 Re: co się dzieje z tym Teatrem Lalek ? IP: *.54.17.156.static.telsat.wroc.pl 08.01.09, 00:12 chodzimy z dzieciakami do lalek regularnie i wszyscy bawimy się doskonale. i chyba nie tylko my lubimy ten teatr, bo na mikołajki trudno było dostać bilety. o co idzie w tej dyskusji?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj dość Re: co się dzieje z tym Teatrem Lalek ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 07:32 My tu pani ""barbaro" dyskutujemy o TEATRZE, a nie o imprezach komercyjnych. Skoro chodzi pani z "dzieciakami" do teatru regularnie,to powinna pani zauważyć,że oprócz tych "zdarzeń" nic nie powstało dla dzieci, co zasługiwałoby na miano SZTUKI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator myślałem, że widzę to tylko ja :( IP: *.lanet.net.pl 09.01.09, 08:57 To prawda, w Teatrze Lalek kiedyś wciąż były nowe premiery, a teraz NIC. Mikołaj fajny, ale w tamtym roku byliśmy, więc w tym roku drugi raz takich pieniędzy płacić za to nie będę! Miasto dofinansowuje teatr, aktorzy z tego co słyszałem kokosów nie zarabiają, a ceny biletów kosmiczne, normalnej rodziny z dwójką dzieci nie stać na wyprawę do teatru! Dlaczego? Czy nikogo to nie obchodzi? Całe szczęście, że są stare spektakle, podtrzymują życie, ale jak długo. Tak to widzę, bo chodzę do tego teatru z dziećmi od kilku lat. Mamy w mieście szkołę lalkową, czy Ci ludzie kształceni są po to, żeby potem Pan Kolberger, czy Pani Szczepkowska czytała dzieciom bajki??? Za to mam płacić? Biletów nie można kupić, bo niestety, nikt jeszcze nie zrobił w tym temacie konkurencji, a chciałoby się pokazać dziecku coś wyjątkowego. To jest Teatr Lalkowy. I naprawdę pozwólmy ludziom, którzy się na tym znają i to kochają, pokazać jego wszystkie możliwości, bo teraz szkoda tego pięknego budynku, klimatu, jaki wokół niego krąży, szkoda :( W tym sezonie wybieram Operę dla dzieci, z bólem serca, jak i tam zaczną być imprezy firmowe oraz pokazy ludzi z nazwiskami, to strasznie smutno się zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Julki Re: myślałem, że widzę to tylko ja :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 11:33 Zgadzam się! Kiedyś o tym teatrze nie było tak głośno, ale były wspaniałe spektakle. Teraz jest bardzo dużo szumu i ani jednej ciekawej propozycji.Szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogłoszenie!!! Re: co się dzieje z tym Teatrem Lalek ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 06:42 Ludzie!!! Wyjątkowa okazja! W związku z nieugiętą postawą nauczycieli, którzy zaczęli protestować i nie chcą już zabierać dzieci na "spektakle" wyprodukowane przez "speca od teatru lalek"- Roberto Skolmowskiego, w sobotę i niedzielę można będzie zobaczyć "PIĘKNĄ I BESTIĘ"!!!Może pan Broda I Dutkiewicz też wpadną,żeby zobaczyć jak się robi prawdziwe widowisko dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sorka a ja wam coś polecę ... IP: *.wroclaw.mm.pl 06.02.09, 09:55 dla dzieci ,widziałam to latem w Wiśle , grupa aktorów z Wrocławia , ale nie sądzę , że z teatru lalek : kabaret Twister , i zaglądam w gazety , anonse imprez czy we Wrocławiu dają koncert , ale nie , narazie nie odnajduję . Warto wybrać się z dziećmi . Odpowiedz Link Zgłoś
fanteatru Re: a ja wam coś polecę ... 08.02.09, 20:55 ...czy ktoś wie co się stało ze spektaklami dla dorosłych w Teatrze Lalek? Byłem kiedyś na Śmiesznym staruszku, Śnie nocy letniej i Bekecie tytułu nie pamietam...za każdym razem były to inne ciekawe propozycję artystyczne...od jakiegoś czasu nie widzę ich w repertuarze? Byłem na Zemście i Listach Mozarta...oszukiwać to my a nie nas...czytanie dramatu może jest ciekawe na imieninach u cioci a lalki w postaci kartonowych plansz może zabawią dzieci w żłobku...co się stało z metafizyką tej sceny - może została zjedzona przez dyrektora na zdjęciu wygląda dość obficie no ascetyczny Grotowski to nie jest...a jeszcze była Medea ponoć ciekawa - nie widziałem...nowa miotła wymiotła? Odpowiedz Link Zgłoś
anna-76 Re: a ja wam coś polecę ... 09.02.09, 00:15 fakt..., narazie w budynku działa teatr komedii , trochę może i szkoda , no ale ok . Szkoda bo myslę , że warto by grał na swojej własnej scenie ,no ale urzędnicy zapewne nie pozwola bo to prywatna inicjatywa ..., urzędnicy kochają wywalać pieniądze na gnioty , publiczne pieniądze . Co do przedstawień teatru komedii to przydałyby się jakieś odmienne dekoracje ...scenografia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: a ja wam coś polecę ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 07:12 "A MAMY JAKIEŚ SPEKTAKLE DLA DOROSŁYCH???"- taka odpowiedż padła ze strony Skolmowskiego, kiedy zespół wprost zadał mu pytanie o losy sceny dla dorosłych. Drogi Fanieteatru możesz zobaczyć "Ostatnią ucieczkę", ale musisz pofatygować się aż do Mediolanu, bo tam zaproszono spektakl na festiwal. Zeby było ciekawiej nasz nowy dyro też się tam wybiera. Zeby było jeszcze ciekawiej do wyjazdu na festiwal nie zostanie zagrany ani jeden spektakl "Ucieczki..." we Wrocławiu.Nie zostanie zagrany ten spektal i wele innych,które możesz znalezc na stronie z repertuarem naszego teatru. Dlaczego??? Ano dlatego,że konfrontacja tych przedstawień z proponowanymi gniotami Skolmowskiego byłaby miażdżąca!!! I tyle na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość... Re: a ja wam coś polecę ... IP: *.wroclaw.mm.pl 19.02.09, 04:36 ...to komu jest potrzebny taki dyrektor?...czy politycy tego nie widzą?...szkoda czasu i ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: a ja wam coś polecę ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 05:45 Taki "dyrektor" był potrzebny właśnie politykom. Żeby było głośniej... A,że marnuje się teatr i ludzi... A kogo to obchodzi? Może tylko was mili widzowie. Nasz "fachowiec" od teatru lalek szykuje nowe gnioty. Będzie głośno i kolorowo o tym... Odpowiedz Link Zgłoś
miracle-3 Re: a ja wam coś polecę ... 27.02.09, 22:31 to prawda- w Teatrze lalek nic interesującego się nie dzieje, no może Blask Mądzika (najnowsza produkcja)- ale wydaje mi się, że panu Dyrektorowi w tym przypadku chodziło o kolejne znane nazwisko, a nie o sztukę. Staram sie śledzić poczynania nowego szefa tego teatru i szczerze mówiąc, już nie mam ochoty być oszukiwany... mydlenie oczu wszechobecną reklamą nie zastąpi PRAWDZIWEGO TEATRU. brakuje mi normalnych, dobrze zrobionych spektakli, jakie widywałem tu wcześniej i na scenie dziecięcej i scenie dla dorosłych. niestety o nowych produkcjach tj. Krasnale, czy Legendy Wrocławskie nie można tego powiedzieć.gdzie się podziali dobrzy reżyserzy? dlaczego spektakle robią osoby, które się do tego nie nadają? a może to po prostu pan Skolmowski stawia takie gnioty a podpisuje się innymi nazwiskami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red ryba psuje się od głowy... IP: *.lanet.net.pl 11.03.09, 21:35 dlatego, że dla WTL nikt, kto ma do siebie odrobinę szacunku i kocha teatr nie chce pracować. Zrobił się tam kulturalny dyskont. Współczuję wszystkim, którzy muszą to na co dzień znosić. Ten piękny budynek i wrocławska tradycja WTL nie zasłużyły na taki brak kultury... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he Re: ryba psuje się od głowy... IP: *.gprs.plus.pl 27.03.09, 23:27 A może Miasto nareszcie przetrze oczęta i podziękuje panu derektorowi za współpracę (pora już, oj pora) w myśl powiedzenia KOŃCZ WAŚĆ, WSTYDU OSZCZĘDZ!!!!Szum medialny to chyba trochę mało,jak na teatr z takimi tradycjami.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: ryba psuje się od głowy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 09:44 To miasto właśnie psuje teatry tworzone i rozwijane wiele lat (patrz Teatr Muzyczny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agulka Mojej córeczce WTL odpowiada IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.04.09, 22:42 Wiem, że pewnie wyjdę na kompletną ignorantkę, ale wraz z córeczką ( 5 lat) uwielbiam chodzić do WTL. Co ciekawe, odnoszę wrażenie, że spektakle są na bardzo wysokim poziomie, a twórcy za każdym razem zaskakują nowymi pomysłami. Dowodem tego mogą być przedstawienia multimedialne, Bajkobus itp. Od ponad 2ch lat chodzimy na przedstawienia, ale nie obejrzałyśmy jeszcze wszystkich, stąd tez moje zdziwienie większością postów, że repertuar nie jest ciekawy. Zawsze coś ciekawego potrafię znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Julki Re: Mojej córeczce WTL odpowiada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 23:29 A mnie i mojej córeczce niestety nie! Może dlatego,ze porównujemy nowe spektakle do tych, które grano tam kiedyś....Przepaść!!! A "Bajkobus" na scenie to multimedialny skandal. I to była ostatnia nasza wizyta w tym teatrze. Szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też mama Bajki-Grajki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 10:02 zgadzam się, skoro idę do teatru chcę zobaczyć teatr. A czy te słuchowiska to nie odnowione już dawno Bajki-Grajki, które są dodatkiem do czasopisma. Większość mam je zna i kupuje. Cóż to za odkrycie i nowość???? Marketing i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Mojej córeczce WTL odpowiada IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.04.09, 12:09 dziwi mnie to, że ma Pani tak niskie wymagania pod względem teatru. szkoda, że uczy tego Pani też swoje dziecko.Ale proszę sie wybrać na najnowsza premierę WTL - :najpiękniejsze Bajki świata. Może przejrzy Pani na oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnytadek Re: Mojej córeczce WTL odpowiada 06.04.09, 23:13 Ja byłem na tej premierze!!!! ZGROZA! I te biedne aktorki miotające się i walczące z tekstem,kukiełkami i dekoracjami.Długie jak diabli!!!Podobno to pomysł nowego dyrektora,którego megalomańskie zakusy przekraczają wszelkie granice i że przedstawienie jest jak on sam:dużo i w złym guście(to z plotek zasłyszanych w przerwie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulka Re: Mojej córeczce WTL odpowiada IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.04.09, 23:38 NO cóż, nie jestem tak wytrawnym znawcą sztuki teatralnej jak niektórzy aktorzy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aktor Re: Mojej córeczce WTL odpowiada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 07:22 Alż droga Pani! Bardzo dobrze,że nie zna się Pani na sztuce teatralnej.Komu to potrzebne? Te próby trwające kilka miesiecy. Te poszukiwania reżysera,żeby przekazać jakąś ważną i głęboką treść Pani dziecku. Teraz tydzień prób i jedziemy! Jest kolorowo i gadżecik na "do widzenia". Pani płaci! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Mojej córeczce WTL odpowiada IP: *.wroclaw.mm.pl 18.04.09, 22:11 czy mam rozumiec , że toczy się metamorfoza z teatru w cyrk? Odpowiedz Link Zgłoś
anna-76 Re: co się dzieje z tym Teatrem Lalek ? 25.04.09, 09:33 Aktualnie na stronie teatru - !aktualności! oferują Mikołajki II 2008 . Chyba nie trzeba komentować ?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdumiony!!!! Re: co się dzieje z tym Teatrem Lalek ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 07:46 A dlaczego Teatr Lalek zaprasza dzieci na interaktywną wystawę i nie pisze nic o twórcach tego przedsięwzięcia. Z anonsu można wnioskować,że to teatr jest pomysłodawcą i realizatorem.Nieładnie!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sorka i proszę , a nie mówiłam ? IP: *.wroclaw.mm.pl 12.06.09, 10:10 i stało się , wrocławski teatr Twister (mówią o sobie kabaret młodego widza , ale jak dla mnie to teatr) trafia na deski teatrów gdzieś w Polsce , a u nas we Wrocławiu ani słychu , ani widu ... prosimy też u nas ! trojmiasto.miastodzieci.pl/wydarzenia/1:wszystkie/24990:Marzenia_do_spenienia_spektakl_kabaretu_Twister_w_Gdyni.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: i proszę , a nie mówiłam ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 08:28 Fajna autoreklama :-D!!!!A swoją drogą czy ktoś wie jak długo jeszcze będzie trwać ta beznadzieja w teatrze lalek??? Odpowiedz Link Zgłoś
anna-76 Re: i proszę , a nie mówiłam ? 06.09.09, 21:14 czy coś wiadomo o letniej scenie teatru lalek ? Grali czy zaniechany pomysł ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: i proszę , a nie mówiłam ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.09, 19:20 A my od tego roku będziemy jezdzić do teatru lalek do Opola!!!Mojej koleżance udało się zdobyć bilety na najnowszą premierę, która odbyła się w ostatnią niedzielę.Przepiękne i mądre przedstawienie.Szkoda,że to jednak kawałek drogi,bo chętnie poszłabym z córunią na nie jeszcze raz!Polecam wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
jedynylolek Re: i proszę , a nie mówiłam ? 19.09.09, 08:39 "Scena Letnia"????Niedługo nie będzie żdnej sceny, jak nas zlicytują za długi!!!Ale zawsze będzie pani mogła poczytac bajeczki dziecku na dobranoc, na przykład o wrocławskim Tivoli :-D! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: i proszę , a nie mówiłam ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 08:34 Czy ktos był na teatrze lalek z RPA? Bo teraz,żeby zobaczyć jakiś teatr lalek dla dorosłych trzeba załapać się na Dialogu. Niestety mnie się nie udało :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Mołek Re: co się dzieje z tym Teatrem Lalek ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.09, 15:30 Tylko narzekać potraficie motłochu. Roberto tak się stara przecie. Będzie teatr w plenerze, w parku. Jest fantastyczna restauracja dla dzieci. Będzie klub dla dorosłych. Jest srajkobus. Roberto dobrym dyrektorem jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinokio Re: co się dzieje z tym Teatrem Lalek ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 01:53 Dyrechtor jest fajny.I taki kit wciska,że hej! Szkoda tylko,że już za rogatkami Wro jakoś nie chcą się na to nabrać... Odpowiedz Link Zgłoś
0dlamniebomba Re: co się dzieje z tym Teatrem Lalek ? 08.11.09, 23:34 No przeciez to hicior jest!!! Z teatru dla dzieci zrobić teatr dla nikogo! I jeszcze miasto za to płaci he he! To się nazywa ułańska fantazja!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anna-76 Re: co się dzieje z tym Teatrem Lalek ? 15.11.09, 22:35 Ponoć coś ciekawego się pojawiło dla młodzieży. Ktoś był może ? Odpowiedz Link Zgłoś
0dlamniebomba Re: co się dzieje z tym Teatrem Lalek ? 17.11.09, 10:53 Był...Ale juz chyba nie zdążysz zobaczyć!Na to kolejne WYBITNE dzieło nie ma juz amatorów :D... Nie dziwie się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: co się dzieje z tym Teatrem Lalek ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.09, 12:48 A mnie zastanawia ten "SUKCES" teatru, skoro artystycznie poziom już sięgnął dna, pustki na widowni, pustki w kasie... Dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalo Re: co się dzieje z tym Teatrem Lalek ? IP: *.static.tvk.wroc.pl 17.11.09, 18:04 www.tuwroclaw.com/wiadomosci,teatr-lalek-w-renomie,wia5-3267-794.html teraz scena WTL w renomie!!! widać zainteresowanie jest ogromne i miejsca brak, ale to dobrze, znaczy ze jest jakas spora czesc rodzicow, ktora chce swoim pociechom wpoic nieco wyzszej kultury :))a nie tylko bajki na dvd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: co się dzieje z tym Teatrem Lalek ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.09, 22:31 Zainteresowanie jest mizerne! Dlatego trzeba pisac posty w Wyborczej!:D A salka w Renomie jest potrzebna bo superfachowcy zatrudnieni przez wielkiego znawcę grubego nie potrafią ogarnąć bajzlu jaki w teatrze panuje. Skoordynowanie pracy ekip obsługujących sceny (a jest przeciez tych scen az trzy!!!) przekracza mozliwosci umysłowe tychże superspeców.I sorry o jakiej ty "kulturze nieco wyzszej" piszesz???I o jakiej sporej części rodziców???O tłumach walących do teatru lalek można przeczytać tylko w artykułach sponsorowanych :D. Widzów teatr traci z dnia na dzień i juz nie ma nawet chetnych na darmowe bilety- niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
0dlamniebomba Re: co się dzieje z tym Teatrem Lalek ? 18.11.09, 09:14 "Roberto Skolmowski zaprasza dzieci na poziom -1 wrocławskiej Renomy.":DDDD Faktycznie poziom poniżej dna!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
0dlamniebomba Re: co się dzieje z tym Teatrem Lalek ? 18.11.09, 11:31 A tu kolejny fajny kwiatek: "Postanowiliśmy zacieśnić współpracę z +Renomą+ i od czwartku uruchamiamy dodatkową scenę na poziomie -1" - powiedziała PAP w środę Anna Hejno, rzeczniczka prasowa Wrocławskiego Teatru Lalek. Wyjaśniła, że bilety na teatralne spektakle wyprzedawane są na kilka miesięcy wcześniej, a widzowie dzwoniąc domagają się dodatkowych przedstawień oraz powtórki repertuaru. Tak jest np. w przypadku "Opowieści Wigilijnej", którą teatr na prośbę widzów musi powtarzać w okolicach Świtą Bożego Narodzenia. No superwieści tylko ,ze... wrocławski teatr lalek nie ma w repertuarze "Opowieści Wigilijnej" :D. Ale zdaniem rzeczniczki ludzie domagają się a teatr gra!!!!! :DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: co się dzieje z tym Teatrem Lalek ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.10, 08:55 W Renomie warunki są FATALNE !!! To wstyd,że teatr szczyci się tym miejscem! Dlaczego dzieci gości się w tych skandalicznych warunkach??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nimfa z aquaparku Re: co się dzieje z tym Teatrem Lalek ? IP: 109.199.0.* 05.02.10, 17:07 Może w aquaparku będzie wygodniej... :( Odpowiedz Link Zgłoś