Gość: ona45 Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.champday.com 18.04.15, 12:31 Ja mam blisko Centrum Czamara (na Kościuszki). Nie byłam gdzie indziej na rehabilitacji i nie mam porównania, ale z usług tego centrum jestem bardzo zadowolona. Ceny przyzwoite a personel bardzo miły i każdy wie co ma robić. Profeska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwyrolek bóle kręgosłupa u kobiet IP: 195.254.138.* 15.06.15, 13:34 polecam gorąco panią doktor ktorej dane znajdziecie tutaj www.sanusfortis.pl zwłaszcza wszystkim kobietom w ciąży i tym które borykają się z problemem bolesnego okresu ew trudnego bolsesnego czasu przed. Nie sadzilam ze naklajajac specjalny plaster i robiac regularnie kilka cwiczen mozna osiagnac takie cuda. Tyle lat faszerowalam sie tabletkami a wystarczyla szybka fachowa porada i moje zycie nabralo innej jakosci.Dziewczyny nie meczcie sie bo nie warto! Odpowiedz Link Zgłoś
nikita978 Re: bóle kręgosłupa u kobiet 23.06.15, 18:19 Chodzi o kinesiotaping. Polecam bo sama przetestowałam wiele razy i na dyskopatię i na przeciążone inne mięśnie. Dodatkowo trochę ćwiczeń i zaleceń. Polecam Neurorehabilitację na Rogowskiej 127 b Wrocław. Dużo specjalistów i od dzieci i od dorosłych. Chodzę tam 2 rok z moim dzieckiem w każda sobotę, nie jedno widziałam dlatego polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
superzwyrolka Re: bóle kręgosłupa u kobiet 07.07.15, 22:02 polecam www.SanusFortis.pl mi najbardziej pomogły cw i tapy. zaczęło się w ciąży i później po też miałam bóle kręgosłupa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola Mokot Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.colocrossing.com 26.06.15, 18:12 Ja polecam Czamara Centrum, byłam i jestem bardzo zadowolona. Mój mąż teraz chodzi i czuje poprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halinka Wrocław Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.colocrossing.com 29.06.15, 09:44 Wybieram się właśnie w tym tygodniu do Centrum Czamara bo mnie sąsiadka namówiła, cieszę się że widzę tutaj pozytywne opinie na ich temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romanw Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.15, 23:45 ja polecam terapię u pani Ani, która postawiła mnie na nogi po operacji endoprotezy stawu biodrowego. Rehabilitacja rzetelna i w miłej atmosferze. rehabilitacjadomowa.wroclaw.pl/ polecam! Roman W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.08.15, 18:08 Jeżeli chodzi o rehabilitacje we Wrocławiu, to z czystym sumieniem polecam fizjoterapeutę Łukasza Ulmę. Do p. Łukasza trafiłam z nawracającym bólem pleców, na który cierpiałam przez prawie 7 lat, szukałam pomocy u wielu specjalistów, ortopedów i fizjoterapeutów, ale skutki nawet jak były, to bardzo krótkotrwałe, ból znowu powracał po kilku tygodniach. Po dwu tygodniowej terapii u p. Łukasza zapomniałam o tej strasznej dolegliwości. Już ponad pół roku cieszę się życiem bez bólu. Dla mnie to niemal cud! O ile pamiętam jego strona nazywa się fizjoterapeuci24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.static.korbank.pl 04.08.15, 15:56 Jestem tancerką, tańczę od.. kiedy pamiętam;) Niestety przez intensywne treningi moje stawy zaczęły odmawiać posłuszeństwa. Od jednego z lekarzy usłyszałam, że jak nie przestańcze tańczyć to przestane chodzic;] na szczescie nie posluchalam i trafilam do Centrum Czamara. Z każdą wizytą jest coraz lepiej, więc mam nadzieję, ze już niedługo wrócę na salę treningową;) Odpowiedz Link Zgłoś
garun Re: Rehabilitacja Wrocław 22.09.15, 22:45 bardzo dobra tam jest rehabilitacja, sam chodziłem z ręką po wypadku, a teraz wszystko gra, no i przecież oni się zajmują wks-em, raczej nie bez przyczyny, muszą się znać na rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-sk Re: Rehabilitacja Wrocław 25.09.15, 15:44 Ja nie korzystam z usług z dojazdem - wolę sama udać się do centrum rehabilitacyjnego. Po złamaniu chodziłam do krakowskiego RST Rehabilitacja rehabilitacja-rst.pl/ i przynajmniej musiałam ubrać się, pojechać autobusem, zrobić coś ze sobą. A tak siedziałabym i czekała na przyjazd rehabilitanta. Jeśli nie muszę, staram się nie korzystać z takiej formy usług - zostawiam ją dla bardziej potrzebujących niż ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Rehabilitacja Wrocław IP: 91.90.160.* 17.10.15, 22:36 Jakiś czas temu byłam na rehabilitacji na ul. Rydygiera u pani Eweliny Krzak. Bardzo bolały mnie plecy i jedna noga. Lekarz stwierdził mi rwę kulszową. Już po jednym spotkaniu czuć było poprawę. Ciesze się bardzo bo teraz to nawet mogę jeździć na rowerze, pływać, a co najważniejsze ominęła mnie operacja. Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Rehabilitacja Wrocław IP: 217.153.136.* 22.10.15, 15:17 Ja polecam Piotra Balcerzaka z Leszna. Spokojnie można znaleźc kontakt do niego w internecie. Byłam już u kilku specjalistów, ale nikt nie miał takiego podejścia i porfesjonalnej wiedzy jak pan Balcerzak. Z czystym sumieniem mogę polecić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Rehabilitacja Wrocław IP: 217.153.136.* 22.10.15, 15:19 Ja polecam Piotra Balcerzaka z Wrocławia. Spokojnie można znaleźc kontakt do niego w internecie. Byłam już u kilku specjalistów, ale nikt nie miał takiego podejścia i porfesjonalnej wiedzy jak pan Balcerzak. Z czystym sumieniem mogę polecić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.15, 15:38 Jeżeli dalej ktoś szuka dobrego rehabilitanta to ze swojej strony polecam pana Balcerzaka. Świetne metody leczenia, bardzo skuteczne. To doświadczony człowiek, wiec spokojnie wybrała bym go po raz kolejny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abmmj Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.dynamic.mm.pl 27.10.15, 16:02 Anna Wilgosz - rehabilitacjadomowa.wroclaw.pl/ Dojeżdża do domu, zna się na rzeczy, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.15, 13:55 A ja polecam Gosię Augustyn, ma świetne podejście do pacjenta, uczy ćwiczenia w domu i trzymania postawy, a nie tylko masażyk raz dwa, do domu, a za tydzień nowa wizyta i nowa kasa. Tutaj faktycznie pracujemy, a nie tylko się masujemy;) Odpowiedz Link Zgłoś
asia_hhm Re: Rehabilitacja Wrocław 05.11.15, 11:16 hej, podbijam temat. ktoś coś?;) Odpowiedz Link Zgłoś
vanamato Re: Rehabilitacja Wrocław 10.11.15, 10:44 TYLKO i wyłącznie Pan Bartek z ekipy PanaKręgosłupa! pankregoslup.pl/ . Naprawdę bardzo, bardzo gorąco polecam! Ja miałem problem z plecami i żaden lekarz nie wiedział co mi dolega i od czego może być ból. Już po 5 spotkaniach z Panem Bartkiem odczułem ogroooomną ulgę! po 12 wizytach byłem jak nowo narodzony. Odpowiedz Link Zgłoś
kalafior987 Re: Rehabilitacja Wrocław 10.11.15, 13:10 Piotr Balcerzak i nikt inny! Świetny specjalista, przemiły człowiek. ALE PRZEDE WSZYSTKIM SKUTECZNY! Pomógł mi z problemami zdrowotnymi, śiwetnie wystawił diagnoze i podjął skuteczne leczenie. Zdecydowanie warto! Odpowiedz Link Zgłoś
czapkizglow Re: Rehabilitacja Wrocław 05.01.16, 10:36 Również byłem bardzo zadowolony z usług Pana Balcerzaka, także polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Rehabilitacja Wrocław IP: 5.255.75.* 23.12.15, 17:43 Według mnie tylko czamara centrum. Pomijając moje pozytywne doświadczenia z nimi związane. Oni często zajmują się sportowcami więc musza znać sie na rzeczy. Sportowcy nie powierzają swojego ciała i zdrowia byle komu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.03.16, 17:03 rzeczywiście Centrum Czamara to bardzo dobre miejsce na rehabilitację, profesjonalni fizjoterapeuci którzy wiedzą jak zająć się pacjentem. no i bardzo dobre warunki rehabilitacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.146.141.26.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.04.16, 09:55 A jak tam jest u Czamary? w sensie duże kolejki? drogo? wiele osób sobie chwalii to miejsce a mój kręgosłup już chyba bardziej o pomoc nie może wołać. no i czy można tam isć samemu czy trzeba mieć jakieś info od lekarza? w sensie diagnozują czy trzeba przyjsć i powiedzieć mam taki a taki problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izula Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.16, 14:20 też kiedyś byłam na rehabilitacji w Centrum Czamara i muszę przyznać, że bardzo się tym zaskoczyłam - świetni specjaliści, wysoka jakość zajęć no i co najważniejsze - zawsze pomagają. dzięki nim wkońcu nie bolą mnie plecy i mogę spokojnie funkcjonować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.16, 20:00 widze, ze wiele osób jest zadowolonych z gabinetu Centrum Czamara - czy pomagają oni też na ostrogę piętową? od jakiegoś czasu mam straszny ból pięty, leki od lekarza rodzinnego nie pomagają - wizyta u nich to chyba jedyny ratunek Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena3327 Re: Rehabilitacja Wrocław 30.06.16, 11:23 Może Czamara Centrum i zajmuje się WKS-em, ma świetnych specjalistów od kolan i barków, ale żaden z nich kompletnie nie potrafi zająć się pacjentem z bólami kręgosłupa. Byłam u trzech specjalistów z tej placówki, ale żaden z nich mi nie pomógł, usłyszałam tylko: "Taka pani uroda"... Co ciekawe niedługo trafiłam do innego fizjoterapeuty który wyleczył moje dolegliwości w bardzo krótkim czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjent Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.08.16, 13:34 Polecam Pana prof. Andrzeja Czamarę - wyższa szkoła fizjoterapii ul. Kościuszki 4 (szczegóły do znalezienia w internecie). Zdrówka życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaja.bro Re: Rehabilitacja Wrocław 03.11.17, 14:24 Ja też miałam problem z przepuklinami kręgosłupa. Próbowałam różnych ćwiczeń, ale dopiero pomogły mi takie specjalne ćwiczenia w Vivo Fizjoterapia na ulicy Muchoborskiej. Te ćwiczenia nazywają się "Stabilizacja spiralna" . Dzięki nim uniknęłam operacji kręgosłupa. Z całego serca mogę polecić ten gabinet. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaja.bro Re: Rehabilitacja Wrocław 03.11.17, 14:25 Ja też miałam problem z przepuklinami kręgosłupa lędźwiowego. Próbowałam różnych ćwiczeń, ale dopiero pomogły mi takie specjalne ćwiczenia w Vivo Fizjoterapia na ulicy Muchoborskiej. Te ćwiczenia nazywają się "Stabilizacja spiralna" . Dzięki nim uniknęłam operacji kręgosłupa. Z całego serca mogę polecić ten gabinet. Odpowiedz Link Zgłoś
karbo7 Re: Rehabilitacja Wrocław 27.11.17, 14:42 Szpital Orthos ma dobry zespół i lekarzy i fizjoterapeutów. Nie wiem z której części miasta jesteś, bo oni są dokładnie w Komorowicach. Organizują też w razie czego turnusy rehabilitacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
ewamum Re: Rehabilitacja Wrocław 28.12.17, 21:55 A czy wiesz może czy można tam skorzystać z rehabilitacji na nfz czy to tylko prywatnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela70 Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.18, 09:54 Polecam też sprawdzić rehabilitację w nowym szpitalu Vratislavia Medica - www.vratislavia-medica.pl/uslugi-i-programy/rehabilitacja/ Mój mąż się tam leczy (problemy z plecami) i bardzo sobie chwali. Odpowiedz Link Zgłoś
angie_91 Re: Rehabilitacja Wrocław 13.03.18, 08:11 W imieniu koła naukowego Enactus UE Wrocław będącego częścią międzynarodowej organizacji pragnę zaprosić wszystkie osoby z Wrocławia do wypełnienia, krótkiej ankiety która pomoże nam w większym projekcie mającym na celu restrukturyzację placówek medycznych w kontekście orientacji na pacjenta. Ankieta jest badaniem wstępnym, które ma na celu naprowadzić nas na najważniejsze kwestie dla pacjentów Wrocławskich placówek medycznych, aby móc skupić się na konkretnych lukach w systemie opieki zdrowotnej. Obecnie projekt ma charakter regionalny. Mamy jednak nadzieję, że z Waszą pomocą będzie on miał charakter ogólnopolski. Całość zajmie Wam tylko kilka minut! Link do ankiety: ...Hzxh4G Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj-wroclaw Re: Rehabilitacja Wrocław 18.12.18, 13:11 Polecam dziewczyny z Fizjohome, Gabinety na Hallera 95 i Powstańców Śląskich 125, tel. 534 882 889, fizjohome.wroclaw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
dimitrowka Re: Rehabilitacja Wrocław 18.12.18, 20:24 Mogę z czystym sumieniem polecić Andrzeja Studzińskiego, Krzysztofa Trojnara oraz Michała Iwanickiego(miałam u niego 3 zabiegi i przez długi czas spokój z bólem kręgosłupa- naprawdę polecam :)). Jak pisałam już w innym wątku odradzam usługi Pana Pawła D(obecnie gabinet na Skarbowców). Człowiek ten jest wulgarny i niekompetentny. Z innego forum dowiedziałam się, że nie tylko mnie źle potraktował forum.interia.pl/dobry-rehabilitant-we-wroclawiu-pilne-tematy,dId,1194091,strona,4 (Polecam ostatnie 2 posty z forum) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.19, 12:56 Rehabilitacja w Orthos pod Wrocławiem jest na świetnym poziomie. Byłam na turnusie i naprawdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 19.12.19, 14:52 Rehabilitacja na super poziomie jest w Orthos w Komorowicach pod Wrocławiem. Turnusy to świetna opcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.20, 14:29 Jeśli masz trochę więcej czasu polecam turnusy rehabilitacyjne w Orthos pod Wrocławiem. Intensywna rehabilitacja trwa 7 lub 14 dni, a na koniec otrzymujesz dokładny plan i przez cały czas jesteś pod opieką świetnego zespołu. Polecam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
miksaa Re: Rehabilitacja Wrocław 12.04.25, 15:57 Polecam Panią Dagmarę z Fizjoterapia Pelvi-Balance. Miałem podobny problem do Twojego i po kilku sesjach już prawie zapomniałem co mi dolegało. Opinie na znanym lekarzu zresztą mówią same za siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś