Dodaj do ulubionych

Rehabilitacja Wrocław

• Gość: ona45 Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.champday.com 18.04.15, 12:31
      Ja mam blisko Centrum Czamara (na Kościuszki). Nie byłam gdzie indziej na rehabilitacji i nie mam porównania, ale z usług tego centrum jestem bardzo zadowolona. Ceny przyzwoite a personel bardzo miły i każdy wie co ma robić. Profeska
    • Gość: zwyrolek bóle kręgosłupa u kobiet IP: 195.254.138.* 15.06.15, 13:34
      polecam gorąco panią doktor ktorej dane znajdziecie tutaj www.sanusfortis.pl zwłaszcza wszystkim kobietom w ciąży i tym które borykają się z problemem bolesnego okresu ew trudnego bolsesnego czasu przed. Nie sadzilam ze naklajajac specjalny plaster i robiac regularnie kilka cwiczen mozna osiagnac takie cuda. Tyle lat faszerowalam sie tabletkami a wystarczyla szybka fachowa porada i moje zycie nabralo innej jakosci.Dziewczyny nie meczcie sie bo nie warto!
      • nikita978 Re: bóle kręgosłupa u kobiet 23.06.15, 18:19
        Chodzi o kinesiotaping. Polecam bo sama przetestowałam wiele razy i na dyskopatię i na przeciążone inne mięśnie. Dodatkowo trochę ćwiczeń i zaleceń. Polecam Neurorehabilitację na Rogowskiej 127 b Wrocław. Dużo specjalistów i od dzieci i od dorosłych. Chodzę tam 2 rok z moim dzieckiem w każda sobotę, nie jedno widziałam dlatego polecam.
      • superzwyrolka Re: bóle kręgosłupa u kobiet 07.07.15, 22:02
        polecam www.SanusFortis.pl

mi najbardziej pomogły cw i tapy. zaczęło się w ciąży i później po też miałam bóle kręgosłupa.
    • Gość: Mariola Mokot Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.colocrossing.com 26.06.15, 18:12
      Ja polecam Czamara Centrum, byłam i jestem bardzo zadowolona. Mój mąż teraz chodzi i czuje poprawę.
      • Gość: Halinka Wrocław Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.colocrossing.com 29.06.15, 09:44
        Wybieram się właśnie w tym tygodniu do Centrum Czamara bo mnie sąsiadka namówiła, cieszę się że widzę tutaj pozytywne opinie na ich temat.
        • Gość: romanw Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.15, 23:45
          ja polecam terapię u pani Ani, która postawiła mnie na nogi po operacji endoprotezy stawu biodrowego. Rehabilitacja rzetelna i w miłej atmosferze.
          rehabilitacjadomowa.wroclaw.pl/
          polecam!
          Roman W.
    • Gość: Agata Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.08.15, 18:08
      Jeżeli chodzi o rehabilitacje we Wrocławiu, to z czystym sumieniem polecam fizjoterapeutę Łukasza Ulmę. Do p. Łukasza trafiłam z nawracającym bólem pleców, na który cierpiałam przez prawie 7 lat, szukałam pomocy u wielu specjalistów, ortopedów i fizjoterapeutów, ale skutki nawet jak były, to bardzo krótkotrwałe, ból znowu powracał po kilku tygodniach. Po dwu tygodniowej terapii u p. Łukasza zapomniałam o tej strasznej dolegliwości. Już ponad pół roku cieszę się życiem bez bólu. Dla mnie to niemal cud!
      O ile pamiętam jego strona nazywa się fizjoterapeuci24.pl
      • Gość: Gabi Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.static.korbank.pl 04.08.15, 15:56
        Jestem tancerką, tańczę od.. kiedy pamiętam;) Niestety przez intensywne treningi moje stawy zaczęły odmawiać posłuszeństwa. Od jednego z lekarzy usłyszałam, że jak nie przestańcze tańczyć to przestane chodzic;] na szczescie nie posluchalam i trafilam do Centrum Czamara. Z każdą wizytą jest coraz lepiej, więc mam nadzieję, ze już niedługo wrócę na salę treningową;)
        • garun Re: Rehabilitacja Wrocław 22.09.15, 22:45
          bardzo dobra tam jest rehabilitacja, sam chodziłem z ręką po wypadku, a teraz wszystko gra, no i przecież oni się zajmują wks-em, raczej nie bez przyczyny, muszą się znać na rzeczy
          • gosia-sk Re: Rehabilitacja Wrocław 25.09.15, 15:44
            Ja nie korzystam z usług z dojazdem - wolę sama udać się do centrum rehabilitacyjnego. Po złamaniu chodziłam do krakowskiego RST Rehabilitacja rehabilitacja-rst.pl/ i przynajmniej musiałam ubrać się, pojechać autobusem, zrobić coś ze sobą. A tak siedziałabym i czekała na przyjazd rehabilitanta. Jeśli nie muszę, staram się nie korzystać z takiej formy usług - zostawiam ją dla bardziej potrzebujących niż ja
    • Gość: Ewa Re: Rehabilitacja Wrocław IP: 91.90.160.* 17.10.15, 22:36
      Jakiś czas temu byłam na rehabilitacji na ul. Rydygiera u pani Eweliny Krzak. Bardzo bolały mnie plecy i jedna noga. Lekarz stwierdził mi rwę kulszową. Już po jednym spotkaniu czuć było poprawę. Ciesze się bardzo bo teraz to nawet mogę jeździć na rowerze, pływać, a co najważniejsze ominęła mnie operacja.
      Szczerze polecam.
    • Gość: marta Re: Rehabilitacja Wrocław IP: 217.153.136.* 22.10.15, 15:17
      Ja polecam Piotra Balcerzaka z Leszna. Spokojnie można znaleźc kontakt do niego w internecie. Byłam już u kilku specjalistów, ale nikt nie miał takiego podejścia i porfesjonalnej wiedzy jak pan Balcerzak. Z czystym sumieniem mogę polecić!
    • Gość: marta Re: Rehabilitacja Wrocław IP: 217.153.136.* 22.10.15, 15:19
      Ja polecam Piotra Balcerzaka z Wrocławia. Spokojnie można znaleźc kontakt do niego w internecie. Byłam już u kilku specjalistów, ale nikt nie miał takiego podejścia i porfesjonalnej wiedzy jak pan Balcerzak. Z czystym sumieniem mogę polecić!
    • Gość: Dominika Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.15, 15:38
      Jeżeli dalej ktoś szuka dobrego rehabilitanta to ze swojej strony polecam pana Balcerzaka. Świetne metody leczenia, bardzo skuteczne. To doświadczony człowiek, wiec spokojnie wybrała bym go po raz kolejny
    • Gość: abmmj Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.dynamic.mm.pl 27.10.15, 16:02
      Anna Wilgosz - rehabilitacjadomowa.wroclaw.pl/

Dojeżdża do domu, zna się na rzeczy, polecam!
      • Gość: Asia Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.15, 13:55
        A ja polecam Gosię Augustyn, ma świetne podejście do pacjenta, uczy ćwiczenia w domu i trzymania postawy, a nie tylko masażyk raz dwa, do domu, a za tydzień nowa wizyta i nowa kasa. Tutaj faktycznie pracujemy, a nie tylko się masujemy;)
    • asia_hhm Re: Rehabilitacja Wrocław 05.11.15, 11:16
      hej, podbijam temat. ktoś coś?;)
    • vanamato Re: Rehabilitacja Wrocław 10.11.15, 10:44
      TYLKO i wyłącznie Pan Bartek z ekipy PanaKręgosłupa! pankregoslup.pl/ . Naprawdę bardzo, bardzo gorąco polecam! Ja miałem problem z plecami i żaden lekarz nie wiedział co mi dolega i od czego może być ból. Już po 5 spotkaniach z Panem Bartkiem odczułem ogroooomną ulgę! po 12 wizytach byłem jak nowo narodzony.
    • kalafior987 Re: Rehabilitacja Wrocław 10.11.15, 13:10
      Piotr Balcerzak i nikt inny! Świetny specjalista, przemiły człowiek. ALE PRZEDE WSZYSTKIM SKUTECZNY! Pomógł mi z problemami zdrowotnymi, śiwetnie wystawił diagnoze i podjął skuteczne leczenie. Zdecydowanie warto!
      • czapkizglow Re: Rehabilitacja Wrocław 05.01.16, 10:36
        Również byłem bardzo zadowolony z usług Pana Balcerzaka, także polecam!
    • Gość: Rafał Re: Rehabilitacja Wrocław IP: 5.255.75.* 23.12.15, 17:43
      Według mnie tylko czamara centrum. Pomijając moje pozytywne doświadczenia z nimi związane. Oni często zajmują się sportowcami więc musza znać sie na rzeczy. Sportowcy nie powierzają swojego ciała i zdrowia byle komu.
      • Gość: Karol Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.03.16, 17:03
        rzeczywiście Centrum Czamara to bardzo dobre miejsce na rehabilitację, profesjonalni fizjoterapeuci którzy wiedzą jak zająć się pacjentem. no i bardzo dobre warunki rehabilitacji
        • Gość: Monika Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.146.141.26.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.04.16, 09:55
          A jak tam jest u Czamary? w sensie duże kolejki? drogo? wiele osób sobie chwalii to miejsce a mój kręgosłup już chyba bardziej o pomoc nie może wołać. no i czy można tam isć samemu czy trzeba mieć jakieś info od lekarza? w sensie diagnozują czy trzeba przyjsć i powiedzieć mam taki a taki problem?
    • Gość: Izula Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.16, 14:20
      też kiedyś byłam na rehabilitacji w Centrum Czamara i muszę przyznać, że bardzo się tym zaskoczyłam - świetni specjaliści, wysoka jakość zajęć no i co najważniejsze - zawsze pomagają. dzięki nim wkońcu nie bolą mnie plecy i mogę spokojnie funkcjonować
      • Gość: Ilona Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.16, 20:00
        widze, ze wiele osób jest zadowolonych z gabinetu Centrum Czamara - czy pomagają oni też na ostrogę piętową? od jakiegoś czasu mam straszny ból pięty, leki od lekarza rodzinnego nie pomagają - wizyta u nich to chyba jedyny ratunek
      • magdalena3327 Re: Rehabilitacja Wrocław 30.06.16, 11:23
        Może Czamara Centrum i zajmuje się WKS-em, ma świetnych specjalistów od kolan i barków, ale żaden z nich kompletnie nie potrafi zająć się pacjentem z bólami kręgosłupa. Byłam u trzech specjalistów z tej placówki, ale żaden z nich mi nie pomógł, usłyszałam tylko: "Taka pani uroda"...
        Co ciekawe niedługo trafiłam do innego fizjoterapeuty który wyleczył moje dolegliwości w bardzo krótkim czasie.
    • Gość: Pacjent Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.08.16, 13:34
      Polecam Pana prof. Andrzeja Czamarę - wyższa szkoła fizjoterapii ul. Kościuszki 4 (szczegóły do znalezienia w internecie).

Zdrówka życzę :)
    • kaja.bro Re: Rehabilitacja Wrocław 03.11.17, 14:24
      Ja też miałam problem z przepuklinami  kręgosłupa. Próbowałam różnych ćwiczeń, ale dopiero pomogły mi takie specjalne ćwiczenia w Vivo Fizjoterapia na ulicy Muchoborskiej. Te ćwiczenia nazywają się "Stabilizacja spiralna" . Dzięki nim uniknęłam operacji kręgosłupa. Z całego serca mogę polecić ten gabinet. ;)
    • kaja.bro Re: Rehabilitacja Wrocław 03.11.17, 14:25
      Ja też miałam problem z przepuklinami  kręgosłupa lędźwiowego. Próbowałam różnych ćwiczeń, ale dopiero pomogły mi takie specjalne ćwiczenia w Vivo Fizjoterapia na ulicy Muchoborskiej. Te ćwiczenia nazywają się "Stabilizacja spiralna" . Dzięki nim uniknęłam operacji kręgosłupa. Z całego serca mogę polecić ten gabinet.
    • karbo7 Re: Rehabilitacja Wrocław 27.11.17, 14:42
      Szpital Orthos ma dobry zespół i lekarzy i fizjoterapeutów. Nie wiem z której części miasta jesteś, bo oni są dokładnie w Komorowicach. Organizują też w razie czego turnusy rehabilitacyjne.
      • ewamum Re: Rehabilitacja Wrocław 28.12.17, 21:55
        A czy wiesz może czy można tam skorzystać z rehabilitacji na nfz czy to tylko prywatnie?
    • Gość: Ela70 Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.18, 09:54
      Polecam też sprawdzić rehabilitację w nowym szpitalu Vratislavia Medica - www.vratislavia-medica.pl/uslugi-i-programy/rehabilitacja/ Mój mąż się tam leczy (problemy z plecami) i bardzo sobie chwali.
    • angie_91 Re: Rehabilitacja Wrocław 13.03.18, 08:11
      W imieniu koła naukowego Enactus UE Wrocław będącego częścią międzynarodowej organizacji pragnę zaprosić wszystkie osoby z Wrocławia do wypełnienia, krótkiej ankiety która pomoże nam w większym projekcie mającym na celu restrukturyzację placówek medycznych w kontekście orientacji na pacjenta.
      Ankieta jest badaniem wstępnym, które ma na celu naprowadzić nas na najważniejsze kwestie dla pacjentów Wrocławskich placówek medycznych, aby móc skupić się na konkretnych lukach w systemie opieki zdrowotnej. Obecnie projekt ma charakter regionalny. Mamy jednak nadzieję, że z Waszą pomocą będzie on miał charakter ogólnopolski.

Całość zajmie Wam tylko kilka minut!

Link do ankiety: ...Hzxh4G
    • mikolaj-wroclaw Re: Rehabilitacja Wrocław 18.12.18, 13:11
      Polecam dziewczyny z Fizjohome, Gabinety na Hallera 95 i Powstańców Śląskich 125, tel. 534 882 889, fizjohome.wroclaw.pl/
    • dimitrowka Re: Rehabilitacja Wrocław 18.12.18, 20:24
      Mogę z czystym sumieniem polecić Andrzeja Studzińskiego, Krzysztofa Trojnara oraz Michała Iwanickiego(miałam u niego 3 zabiegi i przez długi czas spokój z bólem kręgosłupa- naprawdę polecam :)).
      Jak pisałam już w innym wątku odradzam usługi Pana Pawła D(obecnie gabinet na Skarbowców).
      Człowiek ten jest wulgarny i niekompetentny.
      Z innego forum dowiedziałam się, że nie tylko mnie źle potraktował
      forum.interia.pl/dobry-rehabilitant-we-wroclawiu-pilne-tematy,dId,1194091,strona,4
      (Polecam ostatnie 2 posty z forum)
      • Gość: Renata Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.19, 12:56
        Rehabilitacja w Orthos pod Wrocławiem jest na świetnym poziomie. Byłam na turnusie i naprawdę polecam
    • Gość: Kasia Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 19.12.19, 14:52
      Rehabilitacja na super poziomie jest w Orthos w Komorowicach pod Wrocławiem. Turnusy to świetna opcja.
    • Gość: Pawel Re: Rehabilitacja Wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.20, 14:29
      Jeśli masz trochę więcej czasu polecam turnusy rehabilitacyjne w Orthos pod Wrocławiem. Intensywna rehabilitacja trwa 7 lub 14 dni, a na koniec otrzymujesz dokładny plan i przez cały czas jesteś pod opieką świetnego zespołu. Polecam serdecznie
    • miksaa Re: Rehabilitacja Wrocław 12.04.25, 15:57
      Polecam Panią Dagmarę z Fizjoterapia Pelvi-Balance. Miałem podobny problem do Twojego i po kilku sesjach już prawie zapomniałem co mi dolegało. Opinie na znanym lekarzu zresztą mówią same za siebie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka