Dodaj do ulubionych

Hanka góralka i cclement

19.01.09, 22:19
Tak mi przyszło do głowy własnie, ze mogli by byc pierwsza wrocławska forumowa
para, która skojarzona za pomoca forum mogłabystanac na ślubnym kobiercu... co
wy na to???
Obserwuj wątek
    • Gość: jet Re: Hanka góralka i cclement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 23:02
      Slub koniecznie w Toruniu u o. Rydzyka.
      • Gość: Helmut Hanka góralka i cclement - to symbol otwartosci IP: *.dip.t-dialin.net 20.01.09, 07:19
        no i by mnieli male owiecki rydzolowate jakowes, o malutkich
        trollikach nie wspominajac!
    • Gość: xyz Re: Hanka góralka i cclement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 07:27
      absolutnie protestuję - źle by się to skończyło. Dla Hanki tylko niejaki -
      grasujący po forach - Mokradło, w ostateczności Michał Polonus.Ludzi powinny
      łączyć wspólne pasje, nawet jeśli to nienawiść do jakiejś nacji.
      • Gość: Larry Re: Hanka góralka i cclement IP: *.lanet.net.pl 20.01.09, 07:39
        alezprzeciwienstwa lubia sie przyciagac, w zasadzie hanka i clement maja rózne
        zapatrywania na rzeczywistosc niekiedy sie stykaja we wspolnym zdaniu, ale w
        swej trollowatosci sa nie do przebicia i to mogło by byc ich głownym elementem
        cementujacym ich zwiazek
    • cclement Gdy ktoś pisze prawdę, która w oczy kole ... 20.01.09, 08:02
      Gdy ktoś pisze prawdę, która w oczy kole to najlepiej z niego zrobić trolla,
      agenta i pedofila
      • Gość: Helmut Re: Gdy ktoś pisze prawdę, która w oczy kole ... IP: *.dip.t-dialin.net 20.01.09, 08:13
        e, nie przesadzaj. Ci, ktorzy nie maja argumentow, stosuja
        prostackie chwyty. Ale to ich problem i ich psychiatrow. Wazne,
        ze "kolo" sie kreci.
        • cclement Re: Gdy ktoś pisze prawdę, która w oczy kole ... 20.01.09, 08:27
          ...o! i jeszcze zapomniałem że jak nie można podważyć argumentów rozmówcy to
          oprócz ubliżania mu od trollów, moherów, itd nazywa się go jeszcze psychicznym i
          wysyła do lekarza .... taki standard forum :)
          • Gość: Alvin Gibbs Re: Gdy ktoś pisze prawdę, która w oczy kole ... IP: *.iitd.pan.wroc.pl 20.01.09, 09:07
            skoro uważasz sie za człowieka inteligentnego, to powinnienes wiedziec, że
            prawda to pojecie dość względne, w zasadzie mozna śmiało powiedzieć,że w
            aktualnym czasie tyle prawd ile ludzi...
            • Gość: Ziel Re: Gdy ktoś pisze prawdę, która w oczy kole ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.09, 16:52
              chyba mylisz się kolego, prawda jest jedna, zawsze była i zawsze będzie.
              To że każdy z nas, postrzega jej swoją odmianę, to już inna para kaloszy.
              Uogólniając temat, jest to tak że każdy z nas, idąc przez swoje życie doświadcza
              różnych rzeczy/sytuacji/wychowania/środowiska itd. wpływa to w późniejszym
              czasie na Twój pogląd, na zaistniałą sytuację którą oceniasz. Największą sztuką
              jest odizolowanie się ( na chwilę ) od własnych doświadczeń ( w ocenie danej
              sytuacji ) - ujmując to inaczej jedynie czysty od ludzkich
              wad/doświadczeń/SKRZYWIEŃ obecnego świata umysł jest w stanie wydobyć prawdę z
              ocenianej sytuacji. Jakakolwiek próba oceny jakiejś sytuacji poprzez
              własne/czyjeś doświadczenia prowadzi do błędu, błędem tym będą właśnie owe
              doświadczenia które nie zawsze muszą być właściwie przez osobę oceniającą
              przytoczone/uwzględnione w ocenie. Przytoczę takie powiedzenie - życie w biedzie
              uczy mądrości, życie w dobrobycie ją odbiera. I przypomnę jeszcze że
              inteligencja i mądrość są to dwa odmienne stany umysłu. Można być inteligentnym
              lecz głupcem w życiu. Można być mądrym życiowo a zbyt wysoką inteligencją nie
              grzeszyć. pozdr.
    • Gość: Hania Re: Hanka góralka i cclement IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.09, 15:13
      Zenku jesteś słodki, ze tak sie o mnie martwisz, ale jestem
      przeciwna małżeństwom z rozsądku, a moze wzięłeś zbyt poważnie moje
      wpisy w czy wiesz co jesz i stąd Twoje rozbrykanie;0) moze załóż
      agencję towarzyską względnie biuro matrymonialne, ja umiem sama o
      siebie zadbać
    • Gość: Hania Re: Hanka góralka i cclement IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.09, 16:08
      jeszcze takia refleksja mnie naszła, ze mógłbyś pewnie szanowny
      Zeniu być moim dziadkiem a tymczasem nachodzą Cię takie
      zdziecinniałe pomysły...Załączam oczywiscie góralskie całuski dla
      Clementa
      • Gość: Helmut clementv calowany.... eeee,,,, IP: *.dip.t-dialin.net 20.01.09, 16:51
        jesli gorolska dzioucha przesyla calusy, to niechybnie bedzie padac
        i walic gradem. A potem atak na ludziskow i ceprow - za juhasow, co
        nie kcieli Hanki, za te padniente zydy, i za te psyklente komuchy,
        co to zdeptali hanusiowe hale
        • Gość: burza gradowa Re: clementv calowany.... eeee,,,, IP: *.eranet.pl 20.01.09, 17:25
          Helmucie, nie pajacuj, bo jak sypnę gradem to się zahibernujsze,
          jutro dzień Babci, Dziadka - zajmij się lepiej wnuczkami, wyręcz
          synową w obowiazkach rodzicielskich wyjdz z wnukami do kina,
          bawialni albo zrób im jasełka, pokolędujcie rodzinnie - podrzucić
          jakieś góralskie kolędy ? daj coś z siebie wnuczkom, wyręcz synową
          syna,masz takie piękne imię hełm duch rozum, nie wypada Ci podrywać
          młodek na forum, co jak się żonka o tym dowie, a tym bardziej
          wnuczki...jestes taki kreatywny ze to wprost niepojęte
      • Gość: Ma gnat Re: Hanka góralka i cclement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 17:17
        to zastanawiające, ze każdy, kto pęka ze śmiechu widząc umysłowe niedomagania i
        poglądy z ciemnogrodu Hanki, natychmiast jest przez nią nazywany dziadkiem. Ale
        niech jej tam, przynajmniej jest się z kogo pośmiać.I w sumie lektura jej obrazu
        świata jest poznawczo interesująca, bo wśród znanych mi ludzi takich niedouków z
        wbitym siermiężno-chłopskim katolicyzmem i zawężonym do własnych doświadczeń
        zachowaniem i poglądami brak. Zabawne. Ale jak pomyślę, że prawo głosu mamy
        takie samo, to cierki po plecach. Brrrr.....
        • Gość: Hanka Re: Hanka góralka i cclement IP: *.eranet.pl 20.01.09, 17:36
          Mag nacie to i Ty nie masz nic ciekawszego do roboty poza swataniem,
          nie dajesz za wygraną - ciagnie cię to moich postów, a tak Cię
          prosiłam żebys dał mi odetchnąc ;) o Twoich intelektualnych
          niezdobytych wyżyn
          moze zrób ze mna wywiad, jak jestem taka ciekawa poznawczo, moze i
          Twoi znajomi się uśmieją, wyrazy współczucia z powodu równego mi
          prawa wyborczego, potrafię się wczuć w Twoja trudną sytuację, nie
          przypuszczałam ze moje "rozważania" mogą być dla kogokolwiek
          lekturą, naprawdę mi zaimponowałeś, jeśli nie masz nic ciekawszego
          do studiowania - natchnąłeś mnie pozytywnie do dalszej twrórczości
          ;-)
          • hrabiaa warcaj Hanka, warcaj 20.01.09, 18:03

jo, to siem ty hanecko lodgryzas kaj ten mieszaniec od Handlikowej
            lode Gronca. Tyz tak scyko i scyko. Jemu raz dali likarstwo i jus
            nie sceko.

• Gość: odwagi Re: Hanka góralka i cclement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 22:13
            Łe Haniu ,nie kryguj się. Wskakuj w stringi i dalej do roboty!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka