zenonx4 19.01.09, 22:19 Tak mi przyszło do głowy własnie, ze mogli by byc pierwsza wrocławska forumowa para, która skojarzona za pomoca forum mogłabystanac na ślubnym kobiercu... co wy na to??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jet Re: Hanka góralka i cclement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 23:02 Slub koniecznie w Toruniu u o. Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Hanka góralka i cclement - to symbol otwartosci IP: *.dip.t-dialin.net 20.01.09, 07:19 no i by mnieli male owiecki rydzolowate jakowes, o malutkich trollikach nie wspominajac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Hanka góralka i cclement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 07:27 absolutnie protestuję - źle by się to skończyło. Dla Hanki tylko niejaki - grasujący po forach - Mokradło, w ostateczności Michał Polonus.Ludzi powinny łączyć wspólne pasje, nawet jeśli to nienawiść do jakiejś nacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Larry Re: Hanka góralka i cclement IP: *.lanet.net.pl 20.01.09, 07:39 alezprzeciwienstwa lubia sie przyciagac, w zasadzie hanka i clement maja rózne zapatrywania na rzeczywistosc niekiedy sie stykaja we wspolnym zdaniu, ale w swej trollowatosci sa nie do przebicia i to mogło by byc ich głownym elementem cementujacym ich zwiazek Odpowiedz Link Zgłoś
cclement Gdy ktoś pisze prawdę, która w oczy kole ... 20.01.09, 08:02 Gdy ktoś pisze prawdę, która w oczy kole to najlepiej z niego zrobić trolla, agenta i pedofila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Re: Gdy ktoś pisze prawdę, która w oczy kole ... IP: *.dip.t-dialin.net 20.01.09, 08:13 e, nie przesadzaj. Ci, ktorzy nie maja argumentow, stosuja prostackie chwyty. Ale to ich problem i ich psychiatrow. Wazne, ze "kolo" sie kreci. Odpowiedz Link Zgłoś
cclement Re: Gdy ktoś pisze prawdę, która w oczy kole ... 20.01.09, 08:27 ...o! i jeszcze zapomniałem że jak nie można podważyć argumentów rozmówcy to oprócz ubliżania mu od trollów, moherów, itd nazywa się go jeszcze psychicznym i wysyła do lekarza .... taki standard forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alvin Gibbs Re: Gdy ktoś pisze prawdę, która w oczy kole ... IP: *.iitd.pan.wroc.pl 20.01.09, 09:07 skoro uważasz sie za człowieka inteligentnego, to powinnienes wiedziec, że prawda to pojecie dość względne, w zasadzie mozna śmiało powiedzieć,że w aktualnym czasie tyle prawd ile ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziel Re: Gdy ktoś pisze prawdę, która w oczy kole ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.09, 16:52 chyba mylisz się kolego, prawda jest jedna, zawsze była i zawsze będzie. To że każdy z nas, postrzega jej swoją odmianę, to już inna para kaloszy. Uogólniając temat, jest to tak że każdy z nas, idąc przez swoje życie doświadcza różnych rzeczy/sytuacji/wychowania/środowiska itd. wpływa to w późniejszym czasie na Twój pogląd, na zaistniałą sytuację którą oceniasz. Największą sztuką jest odizolowanie się ( na chwilę ) od własnych doświadczeń ( w ocenie danej sytuacji ) - ujmując to inaczej jedynie czysty od ludzkich wad/doświadczeń/SKRZYWIEŃ obecnego świata umysł jest w stanie wydobyć prawdę z ocenianej sytuacji. Jakakolwiek próba oceny jakiejś sytuacji poprzez własne/czyjeś doświadczenia prowadzi do błędu, błędem tym będą właśnie owe doświadczenia które nie zawsze muszą być właściwie przez osobę oceniającą przytoczone/uwzględnione w ocenie. Przytoczę takie powiedzenie - życie w biedzie uczy mądrości, życie w dobrobycie ją odbiera. I przypomnę jeszcze że inteligencja i mądrość są to dwa odmienne stany umysłu. Można być inteligentnym lecz głupcem w życiu. Można być mądrym życiowo a zbyt wysoką inteligencją nie grzeszyć. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Hanka góralka i cclement IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.09, 15:13 Zenku jesteś słodki, ze tak sie o mnie martwisz, ale jestem przeciwna małżeństwom z rozsądku, a moze wzięłeś zbyt poważnie moje wpisy w czy wiesz co jesz i stąd Twoje rozbrykanie;0) moze załóż agencję towarzyską względnie biuro matrymonialne, ja umiem sama o siebie zadbać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Hanka góralka i cclement IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.09, 16:08 jeszcze takia refleksja mnie naszła, ze mógłbyś pewnie szanowny Zeniu być moim dziadkiem a tymczasem nachodzą Cię takie zdziecinniałe pomysły...Załączam oczywiscie góralskie całuski dla Clementa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut clementv calowany.... eeee,,,, IP: *.dip.t-dialin.net 20.01.09, 16:51 jesli gorolska dzioucha przesyla calusy, to niechybnie bedzie padac i walic gradem. A potem atak na ludziskow i ceprow - za juhasow, co nie kcieli Hanki, za te padniente zydy, i za te psyklente komuchy, co to zdeptali hanusiowe hale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burza gradowa Re: clementv calowany.... eeee,,,, IP: *.eranet.pl 20.01.09, 17:25 Helmucie, nie pajacuj, bo jak sypnę gradem to się zahibernujsze, jutro dzień Babci, Dziadka - zajmij się lepiej wnuczkami, wyręcz synową w obowiazkach rodzicielskich wyjdz z wnukami do kina, bawialni albo zrób im jasełka, pokolędujcie rodzinnie - podrzucić jakieś góralskie kolędy ? daj coś z siebie wnuczkom, wyręcz synową syna,masz takie piękne imię hełm duch rozum, nie wypada Ci podrywać młodek na forum, co jak się żonka o tym dowie, a tym bardziej wnuczki...jestes taki kreatywny ze to wprost niepojęte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ma gnat Re: Hanka góralka i cclement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 17:17 to zastanawiające, ze każdy, kto pęka ze śmiechu widząc umysłowe niedomagania i poglądy z ciemnogrodu Hanki, natychmiast jest przez nią nazywany dziadkiem. Ale niech jej tam, przynajmniej jest się z kogo pośmiać.I w sumie lektura jej obrazu świata jest poznawczo interesująca, bo wśród znanych mi ludzi takich niedouków z wbitym siermiężno-chłopskim katolicyzmem i zawężonym do własnych doświadczeń zachowaniem i poglądami brak. Zabawne. Ale jak pomyślę, że prawo głosu mamy takie samo, to cierki po plecach. Brrrr..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: Hanka góralka i cclement IP: *.eranet.pl 20.01.09, 17:36 Mag nacie to i Ty nie masz nic ciekawszego do roboty poza swataniem, nie dajesz za wygraną - ciagnie cię to moich postów, a tak Cię prosiłam żebys dał mi odetchnąc ;) o Twoich intelektualnych niezdobytych wyżyn moze zrób ze mna wywiad, jak jestem taka ciekawa poznawczo, moze i Twoi znajomi się uśmieją, wyrazy współczucia z powodu równego mi prawa wyborczego, potrafię się wczuć w Twoja trudną sytuację, nie przypuszczałam ze moje "rozważania" mogą być dla kogokolwiek lekturą, naprawdę mi zaimponowałeś, jeśli nie masz nic ciekawszego do studiowania - natchnąłeś mnie pozytywnie do dalszej twrórczości ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaa warcaj Hanka, warcaj 20.01.09, 18:03 jo, to siem ty hanecko lodgryzas kaj ten mieszaniec od Handlikowej lode Gronca. Tyz tak scyko i scyko. Jemu raz dali likarstwo i jus nie sceko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odwagi Re: Hanka góralka i cclement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 22:13 Łe Haniu ,nie kryguj się. Wskakuj w stringi i dalej do roboty!! Odpowiedz Link Zgłoś