spacerowicz82 08.03.09, 18:53 godzine temu przejezdzalem przez Lesnice, a tam lezal czlowiek przed autobusem MPK, wokol niego grupka ludzi...wie ktos, co sie stalo? mam nadzieje, ze nic powaznego sie nie stalo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
membrum_virile Re: Wypadek - Leśnica 08.03.09, 19:02 Z opisu twojego wynika, że człowiek leżał przed autobusem MPK, wokół niego zaś kłębiła się gawiedź, spragniona krwi tłuszcza, utrudniająca pracę służbom ratowniczym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z drugiej ręki Re: Wypadek - Leśnica IP: 79.110.194.* 08.03.09, 19:28 gadasz zeby gadać, ale niestety bez sensu. Gdyby nie ten tlum, to pani niedoczekala by sie ratowników, tylko poszla w dluga. A tak bedzie miala przynajmniej badania krwi na kosz podatnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm do membrum IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.03.09, 19:54 jaki ty jesteś jebniety aż żal cie czytać nikt cie nie kocha czy co?? Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: do membrum 08.03.09, 20:14 Początkowo chciałem zaapelować do ciebie, byś napisał coś jeszcze, bym powiedzieć ci mógł, kim jesteś. Stwierdziłem jednak, że i ta próbka, którą pozostawiłeś wystarczającą jest w zupełności. Wyraz "jebnięty", użyty dla opisania mej osoby, nie pozostawia żadnych wątpliwości co do twego nieokrzesania. Spróbuj jednak z tym tkwiącym w tobie głęboko prostactwem walczyć. Wiem, że jesteś dobrym człowiekiem, że chamstwa nauczono cię w domu, że to złe wzorce upijającego się ojca i matki ladacznicy, którzy z domu twego rodzinnego uczynili melinę i dom schadzek dla okolicznych meneli, predestynują cię do czynienia podobnego piekła swoim bliskim, znajomym, przygodnie poznanym mężczyznom. Walcz jednak. Będę trzymał za ciebie kciuki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: do membrum IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.03.09, 20:52 początkowo myślałem że jesteś mocno szarpnięty na umyśle , ale widzę że zbyt łagodnie określiłem stopień twojego upośledzenia ,tylko czychasz ,żeby komuś dowalić ,przypiąć łatkę, zadrwić z kogoś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la cuna Re: do membrum IP: 95.160.204.* 08.03.09, 21:29 Trzeba mu wspolczuc. Byc moze musi odreagowac w internecie niepowodzenia ze swiata realnego. Tutaj moze sie ukryc za pseudonimem, latwiej mu rzucal obelgi, drwic, nie musi sie konfrontowac z przeciwnikiem oko w oko. Jest bezpieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Panie 'membrum' 08.03.09, 21:32 Owszem, przedpiszca posłużył się trochę knajackim wokabularzem, jednak coś w tym jest - na wszystkich wątkach Pana pełno, nie zawsze z sensem, strojenie się na kogoś lepszego niż "tłuszcza", niepotrzebne dopisywanie się do wątków zakładanych przez osoby potrzebujące rady, trochę dziwny klimat Pańskich wypowiedzi, jakby rzeczywiście było coś nie tego. Proszę się nie obrazić na to co napisałem powyżej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyle w temacie Re: Panie 'membrum' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 01:07 Z tym PANEM to przesadziłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assur Re: do membrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 01:06 Ty się lepiej mutancie zajmij swoją córka ladacznicą, bo jak ma takiego tatusia debila to tylko patrzeć jak pod latarnią skończy jak twoja stara. Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: do membrum 09.03.09, 07:15 Ne sus Minervam doceat - niechaj świnia nie poucza Minerwy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: do membrum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.09, 10:52 Myślę, iż przedmówca słusznie opisał Twoją Osobę :-) Ja dodam tylko TROLL:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z drugiej ręki Re: Wypadek - Leśnica IP: 79.110.194.* 08.03.09, 19:26 podobno kompletnie pijana baba wyskoczyła pod autobus. Z tego co słyszałem, niewiele się stało, oprócz zestresowanego kierowcy i tego, że pani spędzi noc w dość drogim "hotelu" Odpowiedz Link Zgłoś
koloko2 Re: Wypadek - Leśnica 08.03.09, 21:50 Niesamowite, ale na 10 postów w tym wątku (razem z moim) tylko 2 dotyczą sprawy. Pytanie i odpowiedź, reszta jakieś bezsensowne, bełkotliwe wywody. To forum to naprawdę schodzi na psy, a kiedyś było przyzwoite i całkiem znośne. Teraz - szkoda gadać. Przepraszam za wywód poza tematem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Dziecko czy dorosła? IP: *.as.kn.pl 09.03.09, 09:54 To było dziecko czy osoba dorosła? Odpowiedz Link Zgłoś