emsi.wp.pl 11.03.09, 15:57 Mam ojca alkoholika jest co dzień pijany i ma w dupie co my czujemy chcę się zabić szybko i skutecznie smutna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sam666 Re: chcę się zabić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.20, 12:23 796526753 mam 37lat,przystojny, pomożesz? Odpowiedz Link Zgłoś
2uboot2 Re: chcę się zabić 25.03.20, 18:32 Będzie chlał na stypie i się cieszył, że jest powód. Jak ten syf chorobowy z koronawirusem się skończy, myśl o przeprowadzce, może emigracji, zarobkowaniu, rozwoju, czymkolwiek co się pozwoli z czasem uniezależnić i pomóc sobie i rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
rusag Re: chcę się zabić 19.04.20, 10:11 Też mam ojca alkoholika. Jeśli ktoś się nie chce leczyć to nie zmienisz tego. Możesz za to pracować nad zmianą siebie, swojego stosunku do niego i budowaniem dystansu. Mi pomogły wizyty u psychologa - na NFZ, psycholog Alicja Gawłowska w poradni przy ul. Lindego 19-21 lub prywatnie w NOT oraz terapia grupowa - w stowarzyszeniu Curatus, ganialna grupa u Gieni. Trzymam za Ciebie kciuki. Agnieszka. Odpowiedz Link Zgłoś