forgetit1 01.04.09, 06:31 Miałkie. Każdy średnio rozgarnięty kierowca widział, że rurociąg za skrzyżowaniem jest rozpięty, więc wodat tam nie może płynąć. Jaka gazeta, taki żart. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
whitekredyt MPWiK musi ponownie rozkopać aleję Hallera 01.04.09, 08:08 Żart wprost proporcjonalny do jakości artykułów wrocławskiej GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o!o a tak serio: może wybudowac nowy wodociąg? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 08:33 zostawić staruszka w ziemii i naprawiać go w miare czasu i pieniędzy, a zamiast pieniądze topić w remoncie wybudować nowy. Może zbobyć sie na odwagę i zafundować miastu dualny system zasilania w wodę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tr stefa Re: MPWiK musi ponownie rozkopać aleję Hallera IP: *.171.19.98.static.crowley.pl 01.04.09, 09:40 Na podstawie pani artykułów nie można pani posądzić, pani Magdo, o lekką rękę, polot i wiedzę na tematy inwestycji, ale tym żartem i kompletnym brakiem finezji, popisała się pani na medal, prezentując prowincjonalny poziom gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
nifares85 Re: MPWiK musi ponownie rozkopać aleję Hallera 01.04.09, 09:52 Nic dodać nic ująć, popieram w pełni... Niestety :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BartOfWar Bardzo dobry żart... IP: 217.97.139.* 01.04.09, 08:38 nawet się nabrałem i wkurzyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yeti A ja za żart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 08:58 ale taki czarny humor uznałem "- Cierpliwość pana prezydenta jest na wyczerpaniu. Oczekujemy w trybie pilnym na wyjaśnienia kierownictwa MPWiK w sprawie przyczyn usterki i trybu jej usunięcia - powiedział rzecznik prezydenta Marcin Garcarz.". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kopi Re: A ja za żart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 09:14 Cierpliwość prezydenta się kończy? Moja dla prezydenta juz dawno sie skończyła. Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: MPWiK musi ponownie rozkopać aleję Hallera 01.04.09, 09:39 Pana prezydenta Rafała Dutkiewicza absolutnie nie obchodzą jakieśtam remonty w jakimśtam Wrocławiu. Ten żart nie spełnia zatem podstawowego warunku, aby uznać go za dobry dowcip: nie jest prawdopoodbny. Odpowiedz Link Zgłoś