gosienka70 07.05.09, 10:18 Proszę doradźcie mi gdzie we Wrocławiu, raczej w centrum, można urządzić 40-te urodziny? Poszukuję miłej kameralnej knajpki, gdzie będzie piwko, drinki i jakieś przekąski . Spotkanie dla ok. 15 osób. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość1 Re: knajpka na 40-te urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 13:14 Myślę, ze mógłbyś wziąć pod uwagę knajpki przy ul. Włodkowica. Idąc od strony Krupniczej: restauracja Impressa a w jej piwnicach Pub Piwniczny, dalej Mleczarnia, restauracja Sarah, potem Casablanca, jakaś nowa restauracyjka-nie pamietam nazwy, Czekoladziarnia, potem Pub Stare Miasto. Lokale mają swój urok, niektóre serwują dobre żarełko no i nie zabraknie w nich alkoholu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: knajpka na 40-te urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 13:17 Przypomniało mi się, ta restauracja to Śpiżarnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: knajpka na 40-te urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 13:25 Jeszcze zapomniałam o klubokawiarni PIK, www.wlodkowica21.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś