cerenski 17.06.09, 15:50 www.dobreinfo.pl/Wydarzenie.aspx?pokaz=20389&nazwa=Podwodny-Wroc%C5%82aw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: też podwodny Re: Wrocław Podwodny - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 17:41 Za dużo chłamu zdjęciowego, za mało fotografii - byłem przez 3 dni i widziałem to inaczej, ale staraj się - może za rok będziesz lepszy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipa2 Re: Wrocław Podwodny - zdjęcia IP: *.chello.pl 17.06.09, 18:42 Gość portalu: też podwodny napisał(a): > Za dużo chłamu zdjęciowego, za mało fotografii - byłem przez 3 dni i > widziałem to inaczej, ale staraj się - może za rok będziesz lepszy ! Pokaż swoje zdjęcia. Popatrzymy, ocenimy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Wrocław Podwodny - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 21:44 > Pokaż swoje zdjęcia. Popatrzymy, ocenimy... Przecież krytycy nie zajmują się tworzeniem tego co sami oceniają - w kazdej dziedzinie! Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Re: a gdzie woda??? 18.06.09, 00:44 Woda jest w Odrze. A poza tym kmdr Kretschmar stąd! (Jaj ktoś nie wie, to jeden z najbardziej zasłużonych w Bitwie o Atlantyk dowódców U-bootów - zatopił mnóstwo tonażu alianckiego!) Odpowiedz Link Zgłoś